Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marina21
    12. Siječanj 2020. 00:28

Joj ti iscjedci simptomi i sve ostalo. Kad mi kažu ne razmišlja pa mislim se j*** te kako neću svaki k osjećam! Svaki dan ciklusa osjećam. Iako traje 25 dana nekad mi se pari ko vječnost koliko u danu provedem razmišljajući šta se događa.. Odlučila sam pozabaviti se meditacijom svakodnevno i na taj način pokušat ne razmišljat... Prestat bit rob razmišljanja.

MimiDrimi mama ima sokovnik za hladno prešanjem pa ću sama.

Čitajući vaše komentare, vas cura koje ste imale pozitivne bete... Ko da čitam nekakav SciFi.. Gestacijske vrećice, otkucaj srca.. Znam da nije sigurno lako..al došle ste do tu! Uživajte i ne zabrinjavajte se! (... Kaže ona koja će bit najveći brijač 😁😁😁 🤦‍♀️) Al opet.. Da mi je bit u vašoj koži... Sve bi dala.. 😍❤️

• Marina21
    12. Siječanj 2020. 00:30

I da.. Hvala svima.. . Lakše mi sve prolazi kad znam da nisam sama, kad neko razumi... 

JECIKA
    12. Siječanj 2020. 11:19

Marina21 citam tvoje poruke i kao da citam svoje  meni djeluje kao da nikada necu ostati trudna. Sebi sam najveci neprijatelj -  misli me ubijaju. Ne pricam s mm vec par dana samo zato sto je predlozio da odmorimo do ljeta. Bila sam van sebe. Ja sam toliko opterecena da cu i ja krenuti na neku jogu, meditaciju ili nesto tog tipa. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

MimiDrimi
    13. Siječanj 2020. 15:57

Budvanka u istom smo sosu sto bi se reklo. Ja u sljedeci postupak idem hladne glave. Jucer sam razgovarala sa muzem, rekla sam mu da mi se cak i neda i da ovaj put to idem odraditi jer sam bas razocarana nakon neuspjeha.
    Pitanje za sve cure-ovo mi je trece krvarenje nakon prvom IVF-ja curim vec 9 dana? Onako stalno malo i lagano? Nikako da stane... Jel imao netko takvu situaciju? 😱

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

JECIKA
    13. Siječanj 2020. 17:03

Mimidrimi mislim da je to normalno. Zbog hormona itd. Ja npr prvi mjesec sam krvarila kao i uvijek ali evo treci mjesec od tog prvog pokusaja IVFa - krvarim vec 10dana i to bas kao sto kazes pomalo i lagano.. Sigurno se nesto poremeti.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

MimiDrimi
    13. Siječanj 2020. 18:07

Budvanka

Mimidrimi mislim da je to normalno. Zbog hormona itd. Ja npr prvi mjesec sam krvarila kao i uvijek ali evo treci mjesec od tog prvog pokusaja IVFa - krvarim vec 10dana i to bas kao sto kazes pomalo i lagano.. Sigurno se nesto poremeti..

Identično kao i kod mene. Evo treće krvarenje i kaplje već 9-i dan. Prva dva normalno. 😉 A ja već brijem što li je sada... Utješila si me. 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Marina21
    14. Siječanj 2020. 09:10

Meni je isto treće sad, 4. Dan. Ne mogu reć da je puno drugačije, više je nekako vodenastije i prvi dan mi je bilo samo blago smećkasto, tek u noći prava m.
    Doktor mi je rekao da će mi 2. Dan m u veljači izvadit krv i ako fsh i p4 budu dobri da idem u postupak. Zna li ko što to točno znači?? Svakako, moram se spakirat negdje oko 1.2. tako da kad procurim krećem za zagreb 😅 nije uopće stres hahahah

• Marina21
    14. Siječanj 2020. 09:12

Budvanka - YouTube, mindfulness meditacije, visualizacije trudnoće. Disanje..

MimiDrimi kupila sam i te gynositol vrećice i počela sam jučer s njima. Hvala na preporuci! 

JECIKA
    14. Siječanj 2020. 12:25

Marina to znaci da ako ti budu u normali krecete u postupak. Mislim i da gleda nasparam protokola koji ce da ti da pa mozda ne bi valjalo da su ti ti hormon povecani. Jer mislim da navedeni hormoni variraju. Meni je npr prolaktin i testosteron jedan mjesec high a sledeci mjesec skroz OK. Zato bez stresa, spakuj se i sa srecom na put 

• Marina21
    14. Siječanj 2020. 14:51

Hvaaalaaa ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.