Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Orci
    19. Siječanj 2020. 19:34

Marija26071989

Budvanka

Orci i Marija srecno! Cekamo sa vama lijepe vijesti

Hvala puno 🙏🙏 Orci sretno i tebi 💝💝🤞🤞

Hvala puno,Sretno i tebi😘

H

JECIKA
    19. Siječanj 2020. 20:17

Orci sve kako koja klinika - meni su htjeli da vrate jedan a onda su se iznenadili kako sam 'malo' imala JS s obzirom da imam 27 i da mi je amh 21pmol/L. Onda su vratili jedina dva koja smo dobili i to vec drugi dan od punkcije. Skoro sam bila na rzgovor u drugu kliniku gdje su rekli da uvijek vracaju 1 zenama do 35. Ja sam uvijek za da se vrati vise od 1 ako hvala Bogu ima. S obzirom da su tebi 3 dan vraceni - za test ti je rano. Tako da svakako sacekaj za bilo sta jos dva dana. I da to bude to  inace amh su me vracali da mjerim vise puta. U jednoj lab mi je bio 13 a drugoj 21 a u drzavnoj 23. Tako da su prihvatili srednju.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    19. Siječanj 2020. 20:20

Orci je li ti ovo prvi postupak? Mozda te smaram ali meni je makar pomoglo dok sam bila na cekanju kuckanje sa zenama na forumu.. 

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️

• Orci
    19. Siječanj 2020. 21:53

Budvanka

Orci je li ti ovo prvi postupak? Mozda te smaram ali meni je makar pomoglo dok sam bila na cekanju kuckanje sa zenama na forumu..

Ovo  mi je cetvrti,s  time da smo jedan prekinuli jer se bila pojavila tad neka cista,pa nismo forsirali....ne zamaras...dapace i ja ovako kratim vrijeme cekajuci....😁

H

JECIKA
    20. Siječanj 2020. 15:47

Orci

Budvanka

Ovo mi je cetvrti,s time da smo jedan prekinuli jer se bila pojavila tad neka cista,pa nismo forsirali….ne zamaras…dapace i ja ovako kratim vrijeme cekajuci….😁

Jesi li sta promijenila u odnosu na prethodne postupke? Imas li simptoma? 

• Orci
    20. Siječanj 2020. 16:53

Malo slabiji protokol,prvi put nakon transfera mi dali injekciju da hormonima...nista posebno ne osjecam...osim kao pred M. Iako to nista ne znaci,tako mi je bilo i kad sam ostala prirodno trudna,al bio u 8t.missed,kasnije jos jedna biokemiska i od tada nista vec 2,5god..

H

Vita26
    20. Siječanj 2020. 20:23

Vuky 
    Puno puno ti hvala,ja pijem vec ljek. I malo sam prehrano promjenila nadam se da uzakoro cu opet moc u postupak ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

JECIKA
    20. Siječanj 2020. 20:30

Ja ne znam da li je neko dobio slicno kao ja - meni su posle transfera tri dana davali infuziju sa kalcijumom?? Morala sam da angazujem medicinsku sestru da dolazi kod mene kuci kako bi mi sve to smuckala i upalila infuziju. I to daju svim zenama koliko sam vidjela..?? 

• Arsa
    20. Siječanj 2020. 23:12

Pozdrav svima koliko vas ima! 😊
    Tiho vas promatram vec dugo, tocnije od kada sam u svome prvome IVF postupku. Dijagnoza - teski muski faktor, ja zdrava mada sa osrednjim AMH, ali u skladu sa godinama (36). 
    Punkcija je bila prije 17 dana, izvadjene 4 jajne stanice, oplodjene 3, do blastociste dosla jedna, vracena 5 dan. 
    Ono sto me nagnalo da pisem su simptomi koje sam tako zeljno iscitavala i zelim ih podijeliti s vama, mozda nekome pomognu. 
    Nakon transfera i primljene stoperice Brevatcid (1500), strogo sam mirovala tri dana. Simptomi, lagano bolne grudi. Peti dan, nakon druge injekcije Brevatcida, a i prestanka mirovanja, zapocinje oluja. Napuhanost, bolovi od zeludca do maternice koji bi se pojacali u popodnevnim i vecernjim satima, a smirili ujutro bili su izludjujuci. Grudi i dalje velike, bolne i tvrde. Zatvor. Zacepljen nos, bez ostalih simptoma prehlade i zimulja. Stalno mi je bilo hladno i jos je. Nakon kontaktiranja doktora, opet sam u strogom mirovanju zbog sumnje na blazu hiperstimulaciju i simptomi se smiruju do 9 dana. Noc sa 9 na 10 dan budi me ostra, probadajuca, munjevita bol u predjelu maternice i jajnika, toliko jaka i nepoznata da je nisam mogla dokuciti, niti dan danas mogu. 
    10 dan simptomi - sve se smiruje osim, umora, ucestaloga mokrenja, tvrdih i bolnih grudi, blage napuhanosti i zatvora koje osjecam i danas, 12 dana nakon transfera. Sve sam pripisivala hormonima, mada mi je to nekako bilo cudno jer je Brevatcid (1500)  primljen prosli ponedjeljak ujutro i vec je trebao sasvim izaci iz krvi. 
    Budim se neuroticna i mislim se, nesto se dogadja! 😁
    Kupujem ClearBlue test i radim ga danas u popodnevnim satima. Plus se pojavio cim sam ga uronula u urin! 🤩 
    Van sebe sam. Beta prekosutra.
    Sretno svim cekalicama! 

Hannica0 👧
    20. Siječanj 2020. 23:56

feli

Hannicao kod kojeg si doktora bila u Ivf poliklinici?
    Koliko su konzultacije? Nemaju nikakav cjenik..😕

Hej. Isla sam kod dr Maricica. Cijenik salju na mail, kad im posaljes upit. Konzultacije 200 ili 300kn nisam sigurna. Ivf je 8500. A lijekovi kako koga. Svakome se posebno posvete, ovisno o problemu. Mene su izasli puno, oko 8000kn jer nisam reagirala, ubili su se trudeci oko svega toga. Nisu odustajali do zadnjeg. Tako da je meni 16 dan ciklusa bila punkcija. Bez zamjerke. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.