![](/media/img/c8/ee/492952ea2ffd391e2029.jpeg)
MimiDrimi
Sad pijem C, cink, folnu kiselinu (aktivna folna, to je neki novi oblik "metiltetrahidrofolna" koji odma odrađuje šta treba), vitamin e, krenit ću sa hladno prešanim cikla ananas. I kupit ću novalac ili elevit. Muž pije proxeed.
Za vrijeme bockanja i sve do transfera sam u Zg, s tim da ovaj put neću ić isti dan transfera kući nego sutradan.
Zaboravila sam pitat doktora za embrioglue, pa daj oćeš se ti sjetit molim te 😅
I imam pitanja u vezi odnosa... Kad se smi kad se ne smi... Zadnji put smo imali odnos 3. Ili 4. Dan nakon punkcije, odnosno dan prije transfera.. Ne znam smije li se ili ne uopće. I onda nismo nakon transfera do iza bete... Zeznuto... 😅 Nadam se da vas ima još s istim problemima..
MimiDrimi
Sad pijem C, cink, folnu kiselinu (aktivna folna, to je neki novi oblik "metiltetrahidrofolna" koji odma odrađuje šta treba), vitamin e, krenit ću sa hladno prešanim cikla ananas. I kupit ću novalac ili elevit. Muž pije proxeed.
Za vrijeme bockanja i sve do transfera sam u Zg, s tim da ovaj put neću ić isti dan transfera kući nego sutradan.
Zaboravila sam pitat doktora za embrioglue, pa daj oćeš se ti sjetit molim te 😅
I imam pitanja u vezi odnosa… Kad se smi kad se ne smi… Zadnji put smo imali odnos 3. Ili 4. Dan nakon punkcije, odnosno dan prije transfera.. Ne znam smije li se ili ne uopće. I onda nismo nakon transfera do iza bete… Zeznuto… 😅 Nadam se da vas ima još s istim problemima..
Ja sam svaki put odnose imala do transfera, posle nisam jer mi je dr zabranio. A u toku stimulacije sam isto pila cveklu i jela svjezi ananas i pila naravno estrofem i svaki put endometrij je bio odlican.
Moj pregled je tek 27.1 tad bi trebala biti 6+5 i da se vidi plod i srce. I dalje sam onak samo malo bolne grudi na dodir. Nekad malo jace i to je to. 🤷♀️🤷♀️ a danas sam kao po aplikaciji 5+3 s obzirom da su vidljive bile 2 gestacijske. Ne bi li i simptomi trebali biti jaci
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Hope stalno sam provjeravala forum, cekajuci tvoje vijesti! Sjajno! Bas mi je drago! Ja sam po mojoj racunici nekih tjedan dana manje nego ti trudna. Zasad sve ok, u ponedjeljak opet imam pregled. Ali rekla sam sama sebi da se necu zamarati ocekivanjima na pregledu, jer evo koliko sam cula i od prijateljica srce se kod nekih tek u 8 tjednu cuje. Ja sam jos uvijek uglavnom na ovoj temi na forumu.
Haniccao ne zamaraj se sa simptomima. I bolje ti je tako, meni cesto zna biti muka, uglavnom poslije kave. A inace bas volim kavu i dva dana sam probal bez i odmah glvobolja od nedostatka kofeina.
Za odnose...ja nisam od punckije imala, tad su mi rekli da u iduca dva tjedna ne smijem a s obzirom da jos nemam drugih uputa jos apstiniram 😀🙆♀️. Da mi se rijesitit utrica, nekako mi se s njima i ne da 🤪
Haniccao i ja mislim da se ne trebas zamarat sa simptomima. Jedino sta je kod mene izrazeno a to je da mi se stalno spava, pa ja znam nekad i tri puta dnevno spavat po pola sata al me bas obori 😁 i daa cestitam na blizancima 😘🤗
MalaMo u prosloj trudnoci sam sa 5 tjedana bila na pregledu i samo mi se vidila gestacijska, tako da je to ok i na iducem ces cut srce. Mene samo malo brine ovaj ko isjedak sto je jaaako svijetle braon boje, al citala sam po forumima da je to cesta pojava. I da mi je kako da mi se otvori apetit, pa nista ne mogu da jedem 🥺
Ja isto dosta spavam, a trenutno ni ne radim pa imam i vremena ☺️. Ja s apetitom kako gad, ali ako ne jedem vrti mi se pa se nekako natjeram, ali rekla bih da imam malo manji apetit. I cini mi se da me grudi malo manje bole.
Za iscjedak mislim da se ne moras brinuti, cula sam od vise zena da su imale i u „prirodnim“ trudnocama, samo sto je nama svaka sitnica pod povecalom, i sama sam takva.
Mislim da cak ne mogu jest od konstantne brige dal ce sve bit u redu, pa jucer kad vidjoh ujutro na toalet papiru iscjedak ma odmah se nasikira i bas sam osjetila da mi to udara na zeludac ta nervoza, pa posle kontam koliko ljudi ima pišaju obrisu se i bace papir da ga i ne pogledaju a ja stalno zavirujem trazim pa okrecem iz svih uglova da vidim jel dobro vidim 😅
Marina, budem pitala doktoricu za taj embrio glue. Pitala sam svoju jako dobru kolegicu koja je na speci humane rep. Kaže da stručna literatura nije dokazala da je embrioglue razlog povećeg broja implantacije, tako da ona smatra da je to tzv. ‘Mami para’. No, svakako cu pitati svoju doktoricu, pa ti javim što kaže.
Ja sam isto za vrijeme foli i transfera u ZG. Mogla bi i ja razmisliti da odem doma tek iduci dan od transfera. 🤪
Ja pijem vitamin D, isto taj aktivan oblik folne, coenzim q10 i gynositol vrećice dvije dnevno. Te vrećice sam ubacila prije 3 tjedna na preporuku.
Sto se tice odnosa-za vrijeme pikanja 1-2. Od punkcije ne. :/
Cure ostale, uzivajte sa svojim bebuskama. Jedva cekam da vam se pridruzim/o sa komentarima u svezi simptoma trudnoce.
Hladnoprešano cikla ananas?! Sama praviš sok ili kupiš sok ili jedeš domaće u komadu? 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Mislim da cak ne mogu jest od konstantne brige dal ce sve bit u redu, pa jucer kad vidjoh ujutro na toalet papiru iscjedak ma odmah se nasikira i bas sam osjetila da mi to udara na zeludac ta nervoza, pa posle kontam koliko ljudi ima pišaju obrisu se i bace papir da ga i ne pogledaju a ja stalno zavirujem trazim pa okrecem iz svih uglova da vidim jel dobro vidim 😅
😂😂😂
Hope draga drago mi je da je kod tebe sve uredu nek tako bude do kraja ❤️😘🤗
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji