Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milce3
    22. Siječanj 2020. 12:58

Hannicao 🤗🤗🤗 Zelim ti svu srecu🤞 Laka trudnoca 🍀 Bas si mi dala optimizam sa ovaj komentar

Hannica0 👧
    22. Siječanj 2020. 13:51

Milce3

Hannicao 🤗🤗🤗 Zelim ti svu srecu🤞 Laka trudnoca 🍀 Bas si mi dala optimizam sa ovaj komentar

Sretno. I ja sam se samo pipkala i cekala kada ce neki simptom. U strahu dam i dalje naravno. Ali eto. Za sada je sve oke. Bez simptoma

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Arsa
    22. Siječanj 2020. 14:24

Beta 14 dan nakon transfera 1170 😳! 
    Da mi nisu vratili jednu blastu, svasta bi pomislila! 😁 Za dva dana opet beta! Nadam se da ce se duplat pravilno. 

• Marija26071989
    22. Siječanj 2020. 17:40

Arsa

Beta 14 dan nakon transfera 1170 😳!
    Da mi nisu vratili jednu blastu, svasta bi pomislila! 😁 Za dva dana opet beta! Nadam se da ce se duplat pravilno.

Arsa čestitam 💝 meni je dns 5dnt od feta blastice malo neko probadanje u jajnicima sise malo osjetljive i to je to... Nezz vise sta da mislim 🙏🙏

• Gracia
    22. Siječanj 2020. 19:42

Pozdrav,
    Citam vas vec neko vrijeme, moram priznati olaksale ste mi ovo cekanje.
    16. Sam imala transfer trodnevni, jedna stanica.
    Sad cekanje do bete, malo me pere nervoza ovog iscekivanja ali uz vas nekako lakse.
    Ovo mi je prvi “pravi” pokusaj...

• Milce3
    22. Siječanj 2020. 19:57

Gracia

Pozdrav,
    Sad cekanje do bete, malo me pere nervoza ovog iscekivanja ali uz vas nekako lakse.
    Ovo mi je prvi “pravi” pokusaj…

Gracia, ti si dan ispred mene, kod mene su vratene dva trodnevni. Ja mislim da je ovo najpozitivniji forum. Zelim ti srecu🙏 🍀 I za koji dan visoka betaa 🤞🤗🙏

JECIKA
    22. Siječanj 2020. 20:13

Milce Lole Gracia sretno zene i da ste sve trudne javljate svoje 'osjecaje', simptome.. Sve - znam da je tako lakse. Probadanja znojenje grcevi i tako to su normalni simptomi odnosno sve zavisi od zene do zene.. Ne brinite samo se ponasajte kao trudnice 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Milce3
    22. Siječanj 2020. 20:31

Meni su bile bolne grude ali bol je poceo dan punkcii.. To je 17ti dan od menstrualni ciklus, i obicno je tako svaki mesec, bole 4-5 dana, onda ne bole 4-5 dana i znam da ciklus stize.. Nadam se da ovaj put nece doci 🙏 Pozdrav svima 🤗🤗🤗

• Gracia
    22. Siječanj 2020. 21:28

Milce3

Gracia

Pozdrav,
    Ovo mi je prvi “pravi” pokusaj…

Gracia, ti si dan ispred mene, kod mene su vratene dva trodnevni. Ja mislim da je ovo najpozitivniji forum. Zelim ti srecu🙏 🍀 I za koji dan visoka betaa 🤞🤗🙏

I ja se nadam🤞🤞, nekako to sve u sebi pokusavam umiriti, ali tesko je.
    Nadam se i svima koje cekaju da ce vrijeme brzo proci.
    Danas je 6 dan od transfera i dosta me probada u trbuhu, a i  grudi su mi dosta osjetljive, vise nekako nelagoda .

• Gracia
    22. Siječanj 2020. 21:29

Budvanka

Milce Lole Gracia sretno zene i da ste sve trudnejavljate svoje 'osjecaje', simptome.. Sve - znam da je tako lakse. Probadanja znojenje grcevi i tako to su normalni simptomi odnosno sve zavisi od zene do zene.. Ne brinite samo se ponasajte kao trudnice

🤞🤞💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.