![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
Arsa to je to i bravo sada da ti sve bude skolski..uz tebe smo.. Orci jesi radila test? Bilo sta?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Arsa to je to i bravosada da ti sve bude skolski..uz tebe smo..Orci jesi radila test? Bilo sta?
Budvanka nisam,mozda ujutro....danas sam sva neka mutna,glava,trbuh mucnina...sve mislim da je pms
H
Nemoj biti negativna.. Mozda je to pogodak drzim ti palceve
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Arsa čestitam. ❤️
E to su pravi simptomi. Ja sam se slično osjećala, ali je došla M.
Mislim da je presudna ta oštra bol(to nisam imala) i taj osjećaj da je nešto drugačije.🥰
Hvala što si podjelila s nama svoje simptome.
Zakaj ste u MPO? Tj. Sto je mm problem? Mi se nosimo sa azoo. Gdje ste u postupku? 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Budvanka hvala, nadam se skolskom nastavku, mada pokusavam zadrzati zdravu dozu opreza. Ali mi ne ide bas. ☺️
Orci kojo ti je dan nakon transfera? Ako nisi primila Brevatcdi ili slicno, mozes raditi test, ali pricekaj da prodje sedam dana dana. Kazu da je pet dosta (1500), ali ja sam pricekala sedam jer je svaki organizam drugaciji pa da budem sigurna.
MimiDrimi u postupku smo zbog muskoga fakora. Operacija varikokele kada je bio dijete, ali je ocito napravila tesku stetu jer mu je sada dijagnoza Oligozo. III stupnja. 😒 Kod mene sve dobro..barem sta se tice regularnih pretraga..brisevi, hormoni, trombofilija..itd.
U postupku smo u Splitu kod doktora Sparca. Moje preporuke u svakome pogledu.
Nocas sam takodjer imala ostre bolove nisko. Ali konstantne i manjega inteziteta. I prijavljujem nesanicu ko novi simptom. Ali to je vjerovatno psihosomatski. 😂
Hannicao kod kojeg si doktora bila u Ivf poliklinici?
Koliko su konzultacije? Nemaju nikakav cjenik..😕
Hej. Isla sam kod dr Maricica. Cijenik salju na mail, kad im posaljes upit. Konzultacije 200 ili 300kn nisam sigurna. Ivf je 8500. A lijekovi kako koga. Svakome se posebno posvete, ovisno o problemu. Mene su izasli puno, oko 8000kn jer nisam reagirala, ubili su se trudeci oko svega toga. Nisu odustajali do zadnjeg. Tako da je meni 16 dan ciklusa bila punkcija. Bez zamjerke.
Hvala!
Ja 84.,on 81.
1.Ivf 11.mj. Petrova - 4 blastociste,2 vracene- beta0
Fet 1.mj.2020. 2 blastociste - beta0
3mj...odgođeno zbog korone
Bog cure,
Eve mene nakon par meseca, 5ti dan nakon transfera. Uzimam utrogestan dva puta, proluteks, aspirin i impryl. Simptomi nula 😑 Bojim se da i ovaj put nije uspelo. Aahhh ti simptomi... Drzim fige za sve, da ovaj put bude uspjesan za svi nas 🍀💪❤🤞
Bog cure,
Eve mene nakon par meseca, 5ti dan nakon transfera. Uzimam utrogestan dva puta, proluteks, aspirin i impryl. Simptomi nula 😑 Bojim se da i ovaj put nije uspelo. Aahhh ti simptomi… Drzim fige za sve, da ovaj put bude uspjesan za svi nas 🍀💪❤🤞
Drži se Milce3👍! Meni sutra transfer 😬😬😬😬
🙏Da bude sve kako treba🙏🍀🙏
Evo meni je sutra prvi transfer 😬! Sa MPO sam krenila u ožujku prošle godine, između je bila operacija( submukozni, ili kako se veš zove, miom) koji sam uspješno operirala! I onda čekanje da se maternica vrati u normalno stanje🙄….. Pila sam estrofem jedno vrijeme ali mi nije nikako pasao tj maternica se nije ništa posebno zadebljala, tako da smo od njega odustali i evo sad je puno bolje👍!
Inače imam 43 godine, amh je bio 25.01, izvađeno 19 jajnih stanica, na kraju 5 petodnevnih embrija! Svi smrznuti jer sam to obavila prije operacije!
Sutra u 11 transfer 👀, drži te fige 🤞
Ja nisam imala niti jedan simptom od punkcije do dana danasnjeg 🤷♀️🤷♀️ a jucer culi dva srca na uzv ;) par dana su me grudi na dodir boljele pa prestale i to je to. Nema pravila izgleda.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji