Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    15. Siječanj 2020. 20:15

Marina i Budvanka, evo me s pregleda. Embryoglue-nista posebno i nije znanstveno dokazano da pospješuje implantaciju.
    Poludjela sam kad sam vidjela danas na otpusnom pismu od proslog mpo da sam morala piti folnu uz utrogestane, a ja nisam. Nitko mi to nije rekao😢
    Ja krecem u postupak u ozujku zbog kolicine stimulacije koju sam primila u listopadu, a bome cu i ovu.
    Sretna sam jer danas na pregledu stoji vodeci folikul u lijevom jajniku(a lijevi jajnik mi nije uopce radio niti je ista u njemu bilo zadnjih godinu dana). 😉
    Samo hrabro naprijed. Trpam se vitaminima i cekam ozujak. Doduse, danas sam se pocastila jednim pivom, zivio moj lijevi jajnik koji je proradio! 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Marina21
    15. Siječanj 2020. 20:22

MimiDrimi zaaaaaakon!!!! To je odlično! Ko zna šta ti je od ovog svega probudio taj livi! Ne znam jesam li pisala ovde već, ali znam ženu koja je prirodno zatrudnila s amh 0.08! Tako da ima šanse za svih! Samo nam triba malo strpljenja, malo vjere, malo inekcija očito.. 😅 Ali doć će! 

JECIKA
    15. Siječanj 2020. 21:53

Mimidrimi i ja sam na postupku u februar/mart - zavisi koji mi protokol doktor ukljuci. Ako bude dugi onda mart, a ako bude kratki- februar. Super za tvoj jajnik  samo neka radi!! I da znas pivce i vince uopste ne skodi vec naprotiv.. Pomalo  ja pijem Q10 od 120 (1-2 na dan kako kad), prenatal od Solgara, vitamin D i omega d3 (neki od 250). Sta vi pijete?? Marina21

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    15. Siječanj 2020. 21:54

Cure ja sam donekle sigurna da taj amh nije bas skroz tacna procjena nase rezerve.. Meni je npr 21pmol/L - meni su jedva 6 jajnih c izvukli.. Sa tolikim AMH trebali je da ih bude preko 10.

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Mimi9
    17. Siječanj 2020. 00:05

Budvanka

Mimidrimi i ja sam na postupku u februar/mart - zavisi koji mi protokol doktor ukljuci. Ako bude dugi onda mart, a ako bude kratki- februar. Super za tvoj jajniksamo neka radi!! I da znas pivce i vince uopste ne skodi vec naprotiv.. Pomaloja pijem Q10 od 120 (1-2 na dan kako kad), prenatal od Solgara, vitamin D i omega d3 (neki od 250). Sta vi pijete?? Marina21

Od svega sto si navela pijem vino 😂😂😂
    Devojke kako ste mi? 

MimiDrimi
    17. Siječanj 2020. 11:40

Budvanka, ja ti q10, Folat-aktivni oblik, Gynositol vrecice i vitamin D. Jedem ciklu i ananas. 
    I naravno, kao i Mimi, pijem vinčeko! Hihi 😉
    Veselim se novim simptomima. 
    Jel ima cura u postupku ili čekanju? 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Vita26
    17. Siječanj 2020. 22:02

Pozdrav cure,ja bi trebala opet ici u postupak,do sad imam tri neuzspjeha isla sam u prirodne cikluse na Fet.
    Ovako posto je proslo 6mjesece od nalaza neke,ja sam to avw rjesila i cekam jos samo da mi budu gotovi brisevi,izmedju vremena Aj da kontroliram stitnjacu ,a pijem eutiryx od 50mg ,kad mi je stitnjaca th 4,5 dali od vas ko ima tih problema?jel De da trebam sacekat sa sljedećim postupkom? Dok ne pregledam stitnjacu i da ne dobijem terapiju?MOLIM VAS ZA SAVJETE

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

vuky
    17. Siječanj 2020. 22:54

Vita i meni se povisio tsh, mislim zbog novog eutiroxa, tako da sam zamolila doktoricu da mi promjeni lijek! Ili povidi dozu eutiroxa za 25 pa probaj za 2 tjedna kontrolirati, reci doktoru opce prakse ili svom gin da ti mpo dr preporuca tsh do 2,5... Cim povisis dozu ce brzo pasti tsh... i probaj se sto vise opustati... sto manje stresa....

• Marija26071989
    19. Siječanj 2020. 11:15

Pozz svima nova sam na forumu... Imala sam fet 17.1. Blastica u pitanju... Sad cekanje 2 tj... Tj jos 12 dana 😄🙏🤞👶🏻

• Orci
    19. Siječanj 2020. 11:22

Pozz cure,evo da se i ovdje prikljucim u cekanju bete....danas 8dt
    Sretno svima😘

H

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.