Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    09. Siječanj 2020. 05:57

Hannica puno hvala na odgovoru. Sve sam uzimala kao i ti, osim Andola. To mi nisu prepisali. 
    Duphaston, utrice i folacin. 
    Ja imam isto nizak amh i nadam se sreći. Tebi sretno u trudnoći. Želim ti uspjeh kao i svim curama koje su ovdje dočekale Betu kao i onima koji su u mojoj fazi borbe do visoke Bete. 😘❤️

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Hannica0 👧
    09. Siječanj 2020. 08:53

MimiDrimi

Hannica puno hvala na odgovoru. Sve sam uzimala kao i ti, osim Andola. To mi nisu prepisali.
    Duphaston, utrice i folacin.
    Ja imam isto nizak amh i nadam se sreći. Tebi sretno u trudnoći. Želim ti uspjeh kao i svim curama koje su ovdje dočekale Betu kao i onima koji su u mojoj fazi borbe do visoke Bete. 😘❤️

Hvala. I ja tebi zelim srecu 🤞 u kojoj si ti klinici?

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MimiDrimi
    09. Siječanj 2020. 22:34

Ja sam ti u Petrovoj. Idemo prvo preko HZZO. A i decki od mog supruga su tamo smrznuti jer je on bio na TESE jer nema deckiju u ejakulatu. I to nam je dijagnoza. 🤦🏻
    Al bit ce to sve okej. Ti si bila u ovoj poliklinici IVF u Zagrebu?

3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija

Hannica0 👧
    09. Siječanj 2020. 22:54

MimiDrimi

Ja sam ti u Petrovoj. Idemo prvo preko HZZO. A i decki od mog supruga su tamo smrznuti jer je on bio na TESE jer nema deckiju u ejakulatu. I to nam je dijagnoza. 🤦🏻
    Al bit ce to sve okej. Ti si bila u ovoj poliklinici IVF u Zagrebu?

Da u Zg u poliklinici IVF. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Marina21
    10. Siječanj 2020. 10:29

MimiDrimi
    Evo me s pregleda. 
    Reka je doktor kako treba proć 4 mjeseca, pa da idemo u postupak s menstruacijom u veljači. Drugi dan ciklusa moram doć ujutro u 7 na vađenje fsh i p4 pa ako to bude dobro dobijam lijekove. Dat će mi drugi gonadotropin jer nije zadovoljan količinom jajnih stanica. Završia je s "optimistična sam kod tebe" pa rekao ajde bit ću i ja 😅 Ali sam ga zaboravila pitat za embryoglue 🤦‍♀️

Lipo je vidit koliko ima pozitivnih priča!!  ❤️ Svima

• Marina21
    10. Siječanj 2020. 10:38

MimiDrimi
    Tek sam sad pročitala tvoj post... Uglavnom, da, papa i brisevi traju godinu dana, Al sam ih ja svakako napravila friške prekjučer. Trebam samo marker na hiv ponovit jer su istekli. 

MimiDrimi
    10. Siječanj 2020. 17:59

Draga Marina, baš sam danas mislila na tebe.
    Odlično da krećeš u veljači. Ja moram dobit M oko 30.1., pa će me valjda zapasti taj viklus. Veselim se novoj nadi.
    Što se tiče nalaza, moji svi vrijede do 15.3.2020. Vidjet cu sto kaze dr., dali cu morati hormone ponoviti.
    Daj mi reci budes li ti za vrijeme folikolumetrija u Zagrebu ili putuješ?
    Piješ li kakve vitamine sada? 😉

• Mimi9
    10. Siječanj 2020. 19:38

Zelim samo da vas pozdravim i kazem da pratim sve. Da sam tuzna zbog onih koje nisu uspele a srecna za one koje jesu.
    Cuvajte se drage moje. Saljem zagrljaj! 

Lelibeli
    10. Siječanj 2020. 21:25

Ja vas isto pratim, želim svima sreću, mi smo prešli na temu Ljetne bebe 2020. Želim svima da nam se što prije pridruže 🤗🍀♥️

11. Siječanj 2020. 10:30

Drage moje ja nikako da se javim, 
    Marta jako mi je zao, usla sam na forum da vam se javim i kad sam procitala za tebe, tako me to nesto pogodilo, da nisam mogla nista ni napisat, zato me nije bilo danima. 
    Danas sam 7+3, u ponedjeljak sam bila na pregledu sve je proslo ok, bebica je u redu, cula sam i srce 😍. Napokon su mi grudi postale osjetljive, i bolne na dodir, i nekako su se zaokruzile😁 Muka mi je na hranu al ne povracam, slabo jedem, od jucer na toalet papiru i na donjem vesu sam primijetila jako svijetal smedjkasti isjedak, al bas u tragovima, isto kao kad vam je zadnji dan ciklusa pa ono kao ostane tamnije na obrisu. Cula sam se sa dr u vezi toga, kaze da ce bit sve dobro. Ja mirujem al strogo mirovanje od jucer samo lezim. Cure gdje ste vi, kako ste, jestel tu ili ste se prebacile na koju drugu temu? Pozdravljam sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.