Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milica1987
    19. Prosinac 2019. 20:06

Milami

Mimi9
    Dani mi sporo prolaze, kontam da nemam nikakvih simptoma, nego da ih samo umišljam. Danas mi je 7 dan, od dosade sam napravila test koji je naravno negativan. Sve se tješim da je rano za test iako imam osjecaj da me osjecaj ne vara i da opet nije uspjelo.
    Kako se vi držite? Jeste pozitivne? Radite li testove ili cekate betu?

Ja imam osjecaj kao da nisam radila transfer, kao da se to nekom drugom radilo 😄 Aktivna sam, po cijeli dan sredjujem po kuci, setam i lakse mi je tako. Nadam se da cu do bete izdrzati da ne radim test 😀

• zelja89
    19. Prosinac 2019. 20:44

Milica1987

Milami

Mimi9
    Dani mi sporo prolaze, kontam da nemam nikakvih simptoma, nego da ih samo umišljam. Danas mi je 7 dan, od dosade sam napravila test koji je naravno negativan. Sve se tješim da je rano za test iako imam osjecaj da me osjecaj ne vara i da opet nije uspjelo.

Ja imam osjecaj kao da nisam radila transfer, kao da se to nekom drugom radilo 😄 Aktivna sam, po cijeli dan sredjujem po kuci, setam i lakse mi je tako. Nadam se da cu do bete izdrzati da ne radim test 😀

Jao zene drage da mi je sve vas vidjeti uzivo hehehe pa ne mogu da vjerujem da svaka od vas ono sto napise ja barem 80% isto to mislim ili osjecam heheheh u ovom slucaju taj osjecaj kao da nisam ni isla u postupak 

Marta...
    19. Prosinac 2019. 21:01

Curke pozdrav, evo i mene danas bio transfer 😊sad Bože pomozi i daj strpljenja do bete. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Mala 1
    19. Prosinac 2019. 21:05

Zelja89 zwo mi je, ali kao sto su cure pisale idi sutra vadit betu. 
    Meni su vracene blastociste, 9dnt se jedva vidjela crtica, ali jeeeedva, mislim da sam ju samo ja vidjela.. 
    Evo samo da i ovdje napišem da stvarno moramo imati srece. 
    Meni je transfer greškom radjen 6 dan, a ne 5 dan.... 24.10 sam imala punkciju i 30.10 je bio transfer blastica, zamrznuti su 5 dan znaci trebaki su biti i vraceni 5 dan :) sta je to drugo nego sreća?! 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Milica1987
    19. Prosinac 2019. 21:07

A tek ako bude pozitivna beta, tek onda cu misliti da je trudan tamo neko 🙃 Nije lako ovo iscekivanje, ali bicemo pozitivne i izdrzacemo samo da dobijemo 

• Milami
    19. Prosinac 2019. 21:08

zelja89

Milica1987

Milami

Mimi9

Jao zene drage da mi je sve vas vidjeti uzivo hehehe pa ne mogu da vjerujem da svaka od vas ono sto napise ja barem 80% isto to mislim ili osjecam heheheh u ovom slucaju taj osjecaj kao da nisam ni isla u postupak

I ja bi voljela da smo si tu negdje i popijemo kavu i ispricamo se.. Jer znam da me nitko ne razumije kao vi. Nekad mi idu na živce "utjehe" drugih, znam da ljudi ne misle ništa loše ali mi ne pomažu njihove rijeci. Joooj obožavam onu "to ti je sve u glavu, opusti se i bit ce"... 

Vita26
    19. Prosinac 2019. 21:49

Svi nam govori da se opustimo ali je tesko.koliko god preko dana okupirano se poslom sve jedno osluškujemo svoje tjelo.sutra mi je 5dnt od simptoma jedino sam naduta i bolne dojke,prva dva dana osjetila sam bockanje jajnika i blagi grčevi .
    E da meni je prosli postupak vec 5dnt pokazao drugu cirtica slabu.(blastocistica)jer sam imala smedji izcjedak (od straha ga radila) i od toga dana svaki dan radila test ,i crtica nije tamnila,znala sam da nesto nije u redu.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• zelja89
    19. Prosinac 2019. 21:50

Sta  mislite sutra da betu uradim ako je 0 da prestanem sa lijekovima .sutra  je 11. dan nakon et-trodnevni

• Milica1987
    19. Prosinac 2019. 22:06

zelja89

Sta mislite sutra da betu uradim ako je 0 da prestanem sa lijekovima .sutra je 11. dan nakon et-trodnevni

Mislim da je jos rano da radis betu. Uradi je 14 dana od et. Sta ti je dr rekao kada da je radis? 

• Mimi9
    19. Prosinac 2019. 22:08

Ja postavila pitanje i nestala. 
    Totalno sam se sjeb..la. Lepo mi dan poceo i sva sam bila poletna... Kucu sredila, spremila rucak, sve po redu. Zvala me svekrva da popijemo kafu i kroz razgovor mi rekla da smatra da zena koja nema decu nema pravo da zadrzava muskarca. Taj deo je bio vrlo jasan i bez konkretan a nastavak je bio sa ne mogu da gledam sina bez dece, on zasluzuje da ima decu a ti ga drzis, to je sebicno... 
    Ja od soka jos ne mogu da dodjem sebi, zaborabila sam na sve simptome i dane.

Znam da ne ovo prica za drugi forum ali eto, ovo je moj dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.