Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelja89
    18. Prosinac 2019. 22:30

hope444

Nisam citala ranije postove ne znam dal si uopste i pisala o tome kad, a jesil bila kad trudna?

Peosle godine u danasnji dan 😁😁 isto iz postupka odmrzavanja. Nazalost vrlo kratko,al sam barem dozivjela te famozne 2 crte i 1 uzv . Spontani sam preteško podnijela,ne daj ga Boze nikad vise ....

• Mimi9
    18. Prosinac 2019. 22:46

hope444

Evo i mene 😁 od svih mislim da je zelja89 trudna! Ja sam se sad istusirala i gledam se u ogledalu skroz sam ispuhana, kontam gdje mi je onaj stomak od skora…u ponedjeljak vadim betu, jedino cudo na cudima mi moze pomoci, a taj osjecaj koji imam samo ja u dubini duse ne mogu da ga se oslobodim nikako…nekako mi se i zao, treci put je, kako krenut opet dalje…zivoteeee

Skoro sam procitala da je neko napisao da je prosli put bila napuhana da su je bolele grudi a da je beta bila 0. U sta covek vise da veruje.
    Imamo takve oscilacije u raspolozenjima da je cudo kako smo uopste normalne.
    Zeljoooo ne mogu da iscekam sutra, javi nam 🥰

Mala 1
    18. Prosinac 2019. 22:53

Cure moje od svih tih silnih hormona koji su u nama poslije stimuliranoh postupka ili poslije FET-a od utrica budemo i napuhane, i grudi bole, nekako nateknu, sve je drukčije.
    Nemojte gledat na simptome jer njih jednostavno ne možete točno detektirat, možete imati sve, a beta da je 0 ili velika ili ni jedan, a opet beta 0 ili velika
    Nema pravila... 
    Kod mene prvi simptomi oko 8tj u prvoj T i oko 6tj sad u drugoj.... 
    Za vrijeme čekanja simptoma nije biki, cak su me sike prestale bolit... Stomak se ispuhao... 
    Sretno svima
    Iduci tjedan je pun beta i neka sve bude veeeelike 💕

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

18. Prosinac 2019. 23:06

Praaavila nema i ja to znam i svjesna sam toga...tako da time sto pisemo o simptomima samo eto nekako od te silne zelje fatamo se za sve i sve zivo osluskujemo....kad sam bila trudna u julu, prvo sam imala hiperstimulaciju stomak je bio ogroman ja vam ne mogu opisat koliko je bio napuhan, a grudi su bolile kao lude, znate kad se u snu okrenete pa mene je znalo probudit bol eto toliko su bolile a bile ogromne, 5dpt me ujutro probudio ostar bol u maternici, onda mi je pred betu onako pozlilo na poslu, kontam il cu se onesvijestit ili cu povratit, jako mi se spavalo...al sam bila sva pozitivna, puna neke volje ne znam kako da objasnim, krenem da vadim betu kazem suprugu nema od ovog nista, izvadim betu dodjem kuci i odmah zaspim, budi me zvonjava mob, zovu sa klinike, sestra kaze draga cestitam trudni ste beta je 480, i tu placem od srece gdje dobijem momemtalno crveni osip na grudima, vratu 🤣 kako sam samo bila sretna....

• zelja89
    18. Prosinac 2019. 23:36

Draga hope meni je zaista vise neprijatno na svaku tvoju objavu nesto pisati... ali ne mogu da vjerujem da imamo toliko nekih slicnosti... ja sam ta ista osoba koja od uzbudjenja dobije crveni osip po vratu 🤣🤣🤣🤣

18. Prosinac 2019. 23:38

zelja89

Draga hope meni je zaista vise neprijatno na svaku tvoju objavu nesto pisati… ali ne mogu da vjerujem da imamo toliko nekih slicnosti… ja sam ta ista osoba koja od uzbudjenja dobije crveni osip po vratu 🤣🤣🤣🤣

Slobodno draga odgovaraj sta god napisem, zadovoljstvo je moje kad tvoj post procitam...❤❤❤❤

• Mimi9
    19. Prosinac 2019. 07:42

Milami

Mimi9

Milami

Vita26
    Ovo mi je treći pokušaj.. Uvijek kad sam se ispuhala znala sam da nije uspjelo. Kad sam išla vadit betu cure koje su bile napuhane imale su pozitivnu betu.

Ciao draga, molim te mi objasni, sta znaci spoting?
    😘
    Mimi9
    Spoting znači točkasto krvarenje (bar mislim). Nije mi se to još nikad dogodilo

Hvala na objasnjenju, nisam imala pojma 😳

• Mimi9
    19. Prosinac 2019. 07:54

Mala 1

Cure moje od svih tih silnih hormona koji su u nama poslije stimuliranoh postupka ili poslije FET-a od utrica budemo i napuhane, i grudi bole, nekako nateknu, sve je drukčije.
    Nemojte gledat na simptome jer njih jednostavno ne možete točno detektirat, možete imati sve, a beta da je 0 ili velika ili ni jedan, a opet beta 0 ili velika
    Nema pravila…
    Kod mene prvi simptomi oko 8tj u prvoj T i oko 6tj sad u drugoj….
    Za vrijeme čekanja simptoma nije biki, cak su me sike prestale bolit… Stomak se ispuhao…
    Sretno svima
    Iduci tjedan je pun beta i neka sve bude veeeelike 💕

Yeeeeeeey, cekamo bete 🥰
    Ja sam resila da uradim betu posle praznika ❤️
    Za svaki slucaj, da sebi ne otezavam za Bozic, jer ne bih mogla sakrijem nista a bicu okruzena prijateljima i u ostalom zelim da "uzivam" u njemu, pa kad budem sama 26-og onda. 
    Danas sam ss probudila srecna 🥰🥰🥰

Vita26
    19. Prosinac 2019. 09:30

Cure uzivaj te u blagdane,i ja se nadam da Bice i pozitivne bete i naljepse pokloni za Bozic🙏❤️
    Sto se spoting tice,citala sam o njemu svasta,ali kao sto Mala1 nam na pisala da su simptomi nama od terapija ,ugodan vam dan zelim 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• zelja89
    19. Prosinac 2019. 10:27

Jedan veliki minus na testu danas,10 dana nakon et. Nista ni ovog puta 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.