Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dadana90
    18. Prosinac 2019. 09:19

Vita26

Dadana90
    Sve je dobro vjerovatno blizanci 🙏🙏👌🏻Polako uzivaj u trudnoci 🙏

Hvala puno, nadam se da će ovo brljanje da stane, konačno i da ću moći da uživam do uzv. 😘

• Mimi9
    18. Prosinac 2019. 12:08

Drage moje, juce sam tokom celog dana imala blago probadanje i grudi su me onako fino bolele. Od jutros nista 🙃
    Javila mi je dr sinoc da ona dva emb se nisu razvila tako da od smrzlica nece biti nista 😞
    Kako ste mi danas? 

• Milica1987
    18. Prosinac 2019. 13:04

Mimi9

Drage moje, juce sam tokom celog dana imala blago probadanje i grudi su me onako fino bolele. Od jutros nista 🙃
    Javila mi je dr sinoc da ona dva emb se nisu razvila tako da od smrzlica nece biti nista 😞
    Kako ste mi danas?

Bas mi je zao ali dako ti ovaj put uspije. Mene grudi bole jos i prije transfera a od danas i stomak, kao da cu da dobijem. I prosli put su bili isti simptomi i nije uspjelo 🤔

18. Prosinac 2019. 13:09

Evo i mene...stomak i dalje napuhan, ujutro samo blagi menstrualni bolovi, grudi i dalje nistaaaaa totalno ispuhane, mlintave...i da, ja se vec lagano pripremam da od ovog nema nista, prosto vjerujem svom osjecaju. 

Vita26
    18. Prosinac 2019. 13:41

Saljem vam cure veliko zagrljaj i koliko vod tesko je taj period izcekivanje i nađe do god Beta ne pokaze suprotno trudne smo 🙏🙏❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Mimi9
    18. Prosinac 2019. 15:36

Sa simptomima ili bez Trudne smo \😁/
    Da mozemo sad bih vas zvala na pice 😎

• Milami
    18. Prosinac 2019. 18:07

Vita26
    Ja idem 23. vadit betu. Prva dva puta nisam baš strogo mirovala, ali ovaj put sam odlučila da neću ništa radit, cak ni auto ne vozim, muža sam upregnula za sve 🤣🤣
    Prva dva dana bila sam jako napuhana, onda sam se ispuhala pa opet napuhala i tu i tamo kao neko peckanje u stomaku i sad više ne znam ni sama. Nemam nikakvih simptoma, osim ako se malo saginjem ili kao krenem nešto radit osjetim neko probadanje u stomaku. Ne želim se sekirat ni previše razmišljat o tome da ne padnem u bed, samo opušteno i pozitivno. (iako duboko u sebi nekako osjetim da nisam trudna, znaš ono kad drugima nemožeš to objasnit ali nekako znaš) iako tracak nade uvijek čući u meni. 

• zelja89
    18. Prosinac 2019. 18:16

Milami

Vita26
    Ja idem 23. vadit betu. Prva dva puta nisam baš strogo mirovala, ali ovaj put sam odlučila da neću ništa radit, cak ni auto ne vozim, muža sam upregnula za sve 🤣🤣
    Prva dva dana bila sam jako napuhana, onda sam se ispuhala pa opet napuhala i tu i tamo kao neko peckanje u stomaku i sad više ne znam ni sama. Nemam nikakvih simptoma, osim ako se malo saginjem ili kao krenem nešto radit osjetim neko probadanje u stomaku. Ne želim se sekirat ni previše razmišljat o tome da ne padnem u bed, samo opušteno i pozitivno. (iako duboko u sebi nekako osjetim da nisam trudna, znaš ono kad drugima nemožeš to objasnit ali nekako znaš) iako tracak nade uvijek čući u meni.

Potpisujem od do . Vidjet cemo sta ce nam vrijeme donijet

Vita26
    18. Prosinac 2019. 19:18

Milami
    Ja sam mirovala Zadnji put,onda nisam nista radila ni auto vozila i opet nista.pocela smedje 5dnt i onda stalo,i ipak biokemijska .e sad idem na posao  ,zivim,radim sve polako i smireno.napuhana bila sam samo dva dana,od jucer mi pocele dojke boljeti,i tu i tamo probada,ali kao vec znam Moze i ne mora biti trudnički a ni pm.
    Neznam na koliko si ti bila?i kako si prosli put osjecala?
    Jedino znam ako vidim spoting onda znam da nema nista od trudnoce.
    Ovako nadam se 🙏❤️A i za vas navijem 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Milami
    18. Prosinac 2019. 21:02

Vita26
    Ovo mi je treći pokušaj.. Uvijek kad sam se ispuhala znala sam da nije uspjelo. Kad sam išla vadit betu cure koje su bile napuhane imale su pozitivnu betu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.