Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelja89
    19. Prosinac 2019. 22:13

Mimi9

Ja postavila pitanje i nestala.
    Totalno sam se sjeb..la. Lepo mi dan poceo i sva sam bila poletna… Kucu sredila, spremila rucak, sve po redu. Zvala me svekrva da popijemo kafu i kroz razgovor mi rekla da smatra da zena koja nema decu nema pravo da zadrzava muskarca. Taj deo je bio vrlo jasan i bez konkretan a nastavak je bio sa ne mogu da gledam sina bez dece, on zasluzuje da ima decu a ti ga drzis, to je sebicno…
    Ja od soka jos ne mogu da dodjem sebi, zaborabila sam na sve simptome i dane.

Znam da ne ovo prica za drugi forum ali eto, ovo je moj dan.

Boze zar to moze neko reci ,zar je to insan-covjek ? Ne mogu ti nesto posebno reci samo mogu da kazem ako lijepo zivis sa svojim mužem i on ne stvara pritisak onda uzivaj s njim a ta svekrva zaista nije ok ... kad bi ljudi samo shvatili koliko zadiru u intimu i privatnost ne bi se mijesali....

• Milica1987
    19. Prosinac 2019. 22:14

Mimi9

Totalno sam se sjeb..la. Lepo mi dan poceo i sva sam bila poletna… Kucu sredila, spremila rucak, sve po redu. Zvala me svekrva da popijemo kafu i kroz razgovor mi rekla da smatra da zena koja nema decu nema pravo da zadrzava muskarca. Taj deo je bio vrlo jasan i bez konkretan a nastavak je bio sa ne mogu da gledam sina bez dece, on zasluzuje da ima decu a ti ga drzis, to je sebicno…

Bas mi je zao Mimi sto ti je sj...la dan ali nedaj na sebe. Nema ona pravo da se mijesa u vase odnose. Nadam se da ces joj odgovoriti pozitivnom betom 🙏

19. Prosinac 2019. 22:21

zelja89

Sta mislite sutra da betu uradim ako je 0 da prestanem sa lijekovima .sutra je 11. dan nakon et-trodnevni

Ma prerano ti je to, sačekaj još... 

19. Prosinac 2019. 22:27

Mi smo u braku 8 god, ja imam policisticne jajnike, a suprugovi spermici nisu bas puno pokretni, elem sa tom dijagnozom mnogi parovi su se ostvarili kao roditelji prirodnim putem, medjutim nama se nesto zalomilo. Niko, osim nas dvoje, ne zna u cemu je problem i ko ima problem, kad nas ko pita kazemo da smo oboje ok, zdravi, al eto zanedalo se, nije jos nas momenat i to je to. Za prvu vto niko osim nas dvoje nije znao, nije uspila, i nismo nikom nista pricali, za drugu smo isto sutili dok smo bili u postupku, e kad sam ostala trudna tad smo rekli svima da smo radili vto i da nam je uspilo eto od prve...medjutim missed ab je bio i jedino sta smo rekli da tek nasa borba sad pocinje i da ne odustajemo, to se desilo u avgustu, od tada ko god nas pita kad cete ponovo, samo kazem, polahko, moraju se ispostovat neki protokoli 😁 za ovaj fet niko ne zna, ako ne uspije sutim, ako uspije super. Tako da smo postedjeni tih konstatacija i pitanja jer nikad nikome nismo rekli u cemu je problem, i od svakog sam krila sve postupke, i sada imam vas, lakse mi je sve to ovdje napisat.

• Milica1987
    19. Prosinac 2019. 22:35

hope444

Mi smo u braku 8 god, ja imam policisticne jajnike, a suprugovi spermici nisu bas puno pokretni, elem sa tom dijagnozom mnogi parovi su se ostvarili kao roditelji prirodnim putem, medjutim nama se nesto zalomilo. Niko, osim nas dvoje, ne zna u cemu je problem i ko ima problem, kad nas ko pita kazemo da smo oboje ok, zdravi, al eto zanedalo se, nije jos nas momenat i to je to. Za prvu vto niko osim nas dvoje nije znao, nije uspila, i nismo nikom nista pricali, za drugu smo isto sutili dok smo bili u postupku, e kad sam ostala trudna tad smo rekli svima da smo radili vto i da nam je uspilo eto od prve…medjutim missed ab je bio i jedino sta smo rekli da tek nasa borba sad pocinje i da ne odustajemo, to se desilo u avgustu, od tada ko god nas pita kad cete ponovo, samo kazem, polahko, moraju se ispostovat neki protokoli 😁 za ovaj fet niko ne zna, ako ne uspije sutim, ako uspije super. Tako da smo postedjeni tih konstatacija i pitanja jer nikad nikome nismo rekli u cemu je problem, i od svakog sam krila sve postupke, i sada imam vas, lakse mi je sve to ovdje napisat.

Ne samo sto imamo iste simptome nego i istu dijagnozu 🙂

Vita26
    19. Prosinac 2019. 22:40

Mimi9

Nema zena srca,u mjesto da bude vam podrska zao mi je 😔

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Milami
    19. Prosinac 2019. 22:57

Mimi9

Užas.. Ne mogu vjerovati da netko može biti tako drzak i bez src. 
     Ako se ti i muž slažete i volite i jedno drugom ste si podrška i oslonac, baš te briga za nju.. Bitno da je muž uz tebe. Al bi joj šiknula tu kavu u facu i za mene  dalje ne bi postojala. 

• Mimi9
    20. Prosinac 2019. 08:23

Jutro drage moje, 
    Nisam oka sklopila ali sam ustala mnogo bolje nego sto sam juce bila. 
    Dobro je da znam da me zapravo nikad nije volela, uvek je to i pokazivala ali ovo je vrhunac. Od danas sam druga ja, bar prema njoj.
    Idemo iz pocetka drage, ima li simptoma danas? 
    Ja i dalje nista 😎

20. Prosinac 2019. 08:38

Nista, stomak ispuhan, grudi vise necu ni spominjat, nesto sam se rano probudila, nisam mogla spavat, slabo jedem, i jutros vaga pokazuje 2 kg manje...

• Mimi9
    20. Prosinac 2019. 08:57

Za razliku od juce kada sam mogla da skacem iz padobrana, za nijansu me vise bole grudi, dok hodam osecam bol. 
    I ja sam smrsala 4kg, sa 57 pa na 53 😳 apetit nula. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.