Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Milica1987
    19. Prosinac 2019. 10:31

zelja89

Jedan veliki minus na testu danas,10 dana nakon et. Nista ni ovog puta

Ne mora nista da znaci. Kad odradis betu vidjeces. Mozda je jos rano za test, pogotovo ako su ti vraceni trodnevni embrioni. Nadamo se da ce beta pokazati suprotno 🙏

Vita26
    19. Prosinac 2019. 10:31

Zelja89
    Zao mi je ali svejedno izvadi betu 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• zelja89
    19. Prosinac 2019. 10:45

Trodnevni su ali svejedno ja znam da od ovog nema nista ... osjecaj koji ne vara 

Vita26
    19. Prosinac 2019. 10:58

Zelja89
    Drzi se,ali mozda jos ima nade🙏Nisu uvjik ti Testovi pouzdani jedino beti trebamo vjerovati.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

19. Prosinac 2019. 11:01

zelja89

Draga kako si me rastuzila sad sa ovim, al meni su rekli sa klinike da je rano cak i u petak tj. sutra da vadim betu, al fakat taj osjecaj....bozeeee

• Mimi9
    19. Prosinac 2019. 14:58

zelja89

Zeljo ne mora da znaci, jer samo jedan dan razlike moze da promeni sve, bar sto se testa tice. Moja sestra kada je bila trudna sa prvom devojcicom, rekla mi je da je cak dva puta radila test i bila su negativna, a ona trudna. Ponovi za dva dana. 

• Mimi9
    19. Prosinac 2019. 16:45

Drage moje kako vam protice dan? Kako ste? 

19. Prosinac 2019. 17:52

Mimi9

Drage moje kako vam protice dan? Kako ste?

Sinoc sam slabo spavala, slabo i jedem nesto, jutros stadoh na vagu vidim smrsala sam malo...jedva cekam ponedjeljak da rijesim i betu, ne znam dal odmah se krece sa fet sa ovom menstruacijom ili treba da prodje ipak jedan ciklus, mi imamo jos 8 smrzilica.

• Milami
    19. Prosinac 2019. 17:55

Mimi9
    Dani mi sporo prolaze, kontam da nemam nikakvih simptoma, nego da ih samo umišljam. Danas mi je 7 dan, od dosade sam napravila test koji je naravno negativan. Sve se tješim da je rano za test iako imam osjecaj da me osjecaj ne vara i da opet nije uspjelo. 
    Kako se vi držite? Jeste pozitivne? Radite li testove ili cekate betu? 

19. Prosinac 2019. 18:01

Milami

Mimi9
    Dani mi sporo prolaze, kontam da nemam nikakvih simptoma, nego da ih samo umišljam. Danas mi je 7 dan, od dosade sam napravila test koji je naravno negativan. Sve se tješim da je rano za test iako imam osjecaj da me osjecaj ne vara i da opet nije uspjelo.
    Kako se vi držite? Jeste pozitivne? Radite li testove ili cekate betu?

Pa sve nas drzi taj osjecaj da od ovog nema nista, i onda kad mi neko kaze zasto si negativna, daj digni se, pa nisam ja Ana Bucevic da sam stalno u svojoj auri🤣    Draga za tvoj test je itekako rano...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.