Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zelja89
    18. Prosinac 2019. 21:32

Meni je danas 9.dan od et. Ima li neka od vas da osjeca grudi kao da su "nadošle" kao da rastu a bolne su malo na dodir? Probadanje podnu stomaka,žuljanje i povremeno kao menstrualne bolove. Zadnja 2 dana javlja se blaga mucnina,i glavobolja .... puno nekih promjena a u dubini duse znam da ni ovaj puta nije uspjelo,imam taj neki osjecaj ....

• Mimi9
    18. Prosinac 2019. 21:32

Milami

Vita26
    Ovo mi je treći pokušaj.. Uvijek kad sam se ispuhala znala sam da nije uspjelo. Kad sam išla vadit betu cure koje su bile napuhane imale su pozitivnu betu.

Ciao draga, molim te mi objasni, sta znaci spoting? 
    😘

• Mimi9
    18. Prosinac 2019. 21:38

zelja89

Meni je danas 9.dan od et. Ima li neka od vas da osjeca grudi kao da su "nadošle" kao da rastu a bolne su malo na dodir? Probadanje podnu stomaka,žuljanje i povremeno kao menstrualne bolove. Zadnja 2 dana javlja se blaga mucnina,i glavobolja …. puno nekih promjena a u dubini duse znam da ni ovaj puta nije uspjelo,imam taj neki osjecaj ….

Ciao Zelja
    Meni je danas 6. dan od t. Ja sam bas juce napisala, kako imam utisak da mi grudi rastu alo nisu na dodor nesto posebno osetljive. Mene je danas zbunilo sto sam na gacicama nasla uz progesteron malo vodenkast sekret. Nisam sigurna ni da je sekret jer od vaginaleta vise nista ne razlikujem. Pojma nemam sta je. Jeste imale sta slicno? 

• zelja89
    18. Prosinac 2019. 21:42

Mimi9

zelja89

Meni je danas 9.dan od et. Ima li neka od vas da osjeca grudi kao da su "nadošle" kao da rastu a bolne su malo na dodir? Probadanje podnu stomaka,žuljanje i povremeno kao menstrualne bolove. Zadnja 2 dana javlja se blaga mucnina,i glavobolja …. puno nekih promjena a u dubini duse znam da ni ovaj puta nije uspjelo,imam taj neki osjecaj ….

Ciao Zelja
    Meni je danas 6. dan od t. Ja sam bas juce napisala, kako imam utisak da mi grudi rastu alo nisu na dodor nesto posebno osetljive. Mene je danas zbunilo sto sam na gacicama nasla uz progesteron malo vodenkast sekret. Nisam sigurna ni da je sekret jer od vaginaleta vise nista ne razlikujem. Pojma nemam sta je. Jeste imale sta slicno?

Je li mislis na utrogestan-vaginalete? Ja ga pijem 3x3 nekako mi je lakse popit pa pola sata leci dok odreaguje nego da ga guram 🤣🤣🤣 a sto se tice iscjetka prije 2 dana su mi samo gacice bile mokre a sluzi nigdje bas kao sama voda. Zaista nisam pametna.ponavljam, imam neke promjene al jednostavno nije to toliko izrazeno kao u jednom uspješnom postupku kada su me grudi tokiko bolile da ih nidam mogla pipnut a stomak toliko bio napuhan (osjecaj ) kao da je 3 mj.trudnoce

• Mimi9
    18. Prosinac 2019. 21:48

zelja89

Mimi9

zelja89

Ciao Zelja

Je li mislis na utrogestan-vaginalete? Ja ga pijem 3x3 nekako mi je lakse popit pa pola sata leci dok odreaguje nego da ga guram 🤣🤣🤣 a sto se tice iscjetka prije 2 dana su mi samo gacice bile mokre a sluzi nigdje bas kao sama voda. Zaista nisam pametna.ponavljam, imam neke promjene al jednostavno nije to toliko izrazeno kao u jednom uspješnom postupku kada su me grudi tokiko bolile da ih nidam mogla pipnut a stomak toliko bio napuhan (osjecaj ) kao da je 3 mj.trudnoce

Da na te, samo se ovde drugacije zovu. Meni je dr rekla iskljucivo vaginalno, iako na kutiji istih pise da se mogu i popiti. 
    Bas kao kod tebe, voda. 
    Ja nikada nisam imala uspesan postupak pa ne znam, ali verujem u to sto kazes. Jer kad sam pocela sa citanjem ovog foruma, premetno je da je od 10 naduvanih bar 9 bilo trudno. Ta jedna koja nije imala simptome je cisto cudo.

18. Prosinac 2019. 21:51

Evo i mene 😁 od svih mislim da je zelja89 trudna! Ja sam se sad istusirala i gledam se u ogledalu skroz sam ispuhana, kontam gdje mi je onaj stomak od skora...u ponedjeljak vadim betu, jedino cudo na cudima mi moze pomoci, a taj osjecaj koji imam samo ja u dubini duse ne mogu da ga se oslobodim nikako...nekako mi se i zao, treci put je, kako krenut opet dalje...zivoteeee

• zelja89
    18. Prosinac 2019. 22:05

hope444

Evo i mene 😁 od svih mislim da je zelja89 trudna! Ja sam se sad istusirala i gledam se u ogledalu skroz sam ispuhana, kontam gdje mi je onaj stomak od skora…u ponedjeljak vadim betu, jedino cudo na cudima mi moze pomoci, a taj osjecaj koji imam samo ja u dubini duse ne mogu da ga se oslobodim nikako…nekako mi se i zao, treci put je, kako krenut opet dalje…zivoteeee

Boze dragi kako to lijepo zvuci .... vjeruj toliko nestvarno da ne mogu ni zamislit. Jednostavno 7 godina borbe,4 postupka ,nekad pomislim ja ovo ne mogu,pa onda opet neka snaga dodje i volja. Sutra mi je 10.dan uradit cu ujutro test pa cu vidjet hoce li biti neke naznake. Znam da je rano ali ako ima trudnoca bit ce linija pa makar i ona skroz slaba,jer mi je na 11.dan bio iz aviona pozitivan test.... boze koliko je nasa muka teska 😢😢😢

• Milami
    18. Prosinac 2019. 22:19

Mimi9

Milami

Vita26
    Ovo mi je treći pokušaj.. Uvijek kad sam se ispuhala znala sam da nije uspjelo. Kad sam išla vadit betu cure koje su bile napuhane imale su pozitivnu betu.

Ciao draga, molim te mi objasni, sta znaci spoting?
    😘

Mimi9
    Spoting znači točkasto krvarenje (bar mislim). Nije mi se to još nikad dogodilo

Vita26
    18. Prosinac 2019. 22:21

Spoting ti je (smedji izcjedak,ili rozkasti)netkom je implantacijsko krvarenje kod mene bila dva puta,prvi put nakon punkcije,pa transfer -3dnt i to po malo i sve vise iz bez obzira na utrice ja sam dobila menstruaciju.
    Drugi put 5 dnt pocelo smedji i malo roza i stalo,kazem jupiii evo gotova implantacija(na kraju biokemijska )ja mislim da jednostvano taj spoting je rizična trudnoca ili nema trudnoce .i ako me tješili da kod IVf to vecina zena ina na pocetku 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

18. Prosinac 2019. 22:23

Nisam citala ranije postove ne znam dal si uopste i pisala o tome kad, a jesil bila kad trudna? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.