![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Danas mi je 29-i dan ciklusa, a inace dobijem na 26, 27-i dan. I ja ne vidim smisla da nastavljam sa terapijom, jer sam se svakako sva napuhala od ovih hormona. Hvala vam cure!
MAKICE Drzi ae i u nove pobjede,
Nadam se da ce ti sljedeci uzspjeti 🙏
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Meni je danas 31 dan ciklusa....po kalendaru trebala sam jucer il danas dobit jer su mi ciklusi na 30 dana. Mene zanima al eto citala sam o tome na forumima da i tu nema pravila, neke procure bez obzira na silnu terapiju a neke sve dok ne prekinu sa terapijom.
Hope444
Ako ti sta Moze pomoc,ja imam ne redoviti cikluse pa nikad neznam kad cu dobiti ali prvi Fet sam procurila i uz Utrice,drugi put pocelo spoting i stao.
Neznam ,svatko je drugacij,a da na pravis test?Kad vadis betu?
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Hope444
Ako ti sta Moze pomoc,ja imam ne redoviti cikluse pa nikad neznam kad cu dobiti ali prvi Fet sam procurila i uz Utrice,drugi put pocelo spoting i stao.
Neznam ,svatko je drugacij,a da na pravis test?Kad vadis betu?
Test necu radit, a u ponedjeljak je dan D, jos 3 dana🙄🤯🤗😅😃😎🤐😤😟😖🥵🤠🤕🤯🥺🤢🤬 (ovo su sva moja raspolozenja koja stanu u jedan dan)
Ja postavila pitanje i nestala.
Totalno sam se sjeb..la. Lepo mi dan poceo i sva sam bila poletna… Kucu sredila, spremila rucak, sve po redu. Zvala me svekrva da popijemo kafu i kroz razgovor mi rekla da smatra da zena koja nema decu nema pravo da zadrzava muskarca. Taj deo je bio vrlo jasan i bez konkretan a nastavak je bio sa ne mogu da gledam sina bez dece, on zasluzuje da ima decu a ti ga drzis, to je sebicno…
Ja od soka jos ne mogu da dodjem sebi, zaborabila sam na sve simptome i dane.
Znam da ne ovo prica za drugi forum ali eto, ovo je moj dan.
Draga Mimi baš mi je žao, ali ja bi to rekla mužu i nek je on dobro opere da joj ne padne na pamet više tako nešto. Sram je bilo a što da je u njenom sinu problem kaj bi onda.
Drži se i želim ti Betu do neba ❤️
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Drage moje, sad sam upravo nasla na vesu nesto nalik bran boji, uspanicila sam se totalno.!
Trebala bih dobiti tek 28-og 😞
Da nije od stresa koji sam juce dozivela 😣
Drage moje drzite mi palceve da nije ono sto mislim da jeste 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji