![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Drage moje, sad sam upravo nasla na vesu nesto nalik bran boji, uspanicila sam se totalno.!
Trebala bih dobiti tek 28-og 😞
Da nije od stresa koji sam juce dozivela 😣
Drage moje drzite mi palceve da nije ono sto mislim da jeste 😞
Kad je bio transfer možda je implementacija
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cesta je pojava spotinga implantacija kod zena,i bude avw u redu,neke znaju od 5-10dnt imati smedji izcjedak,meni na zalost nije to dobro zavrsilo.ali svakako miruj i odmaraj.bitno da ne krene svježa krv
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Drage moje, sad sam upravo nasla na vesu nesto nalik bran boji, uspanicila sam se totalno.!
Trebala bih dobiti tek 28-og 😞
Da nije od stresa koji sam juce dozivela 😣
Drage moje drzite mi palceve da nije ono sto mislim da jeste 😞
Kad je bio transfer možda je implementacija
Ahhh, transfer je bio 12-og dvodnevnih embriona 😞
Cesta je pojava spotinga implantacija kod zena,i bude avw u redu,neke znaju od 5-10dnt imati smedji izcjedak,meni na zalost nije to dobro zavrsilo.ali svakako miruj i odmaraj.bitno da ne krene svježa krv
Ko za inat sam pitala pre dva dana sta je spoting. Eto sad sam i to provereno naucila. Desilo se juce, ali vrlo malo, danas nista, ali sve ocekujem da cu dobiti i grudi me bole, svaki cas idem u kupatilo. Verovatno psiha radi svoje 🙄
Pokusaj misliti pozitivno 😊
Samo nemoj govorit da mislimo pozitivno i da budemo pozitivne 🤣 Mene stomak boli, sve gledam da nemam sta na gacicama, stalno idem do toaleta...
Hahahaha jebiga ja sama sebe tjesim Hahahahah,
Danas 6dnt i nema spotinga za sad,nocas mi ledja razgurala,grudi jos uvjik bolne i naduta sam uzas.
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Pozdrav curke, imam pitanje za vas... Da li je netko imao slucaj da su mu 3. dan od aspiracije vraceni 5stanicni 🙄? Nova sam u ovom pa ne znam dal je to odmah neki los znak jer kao malo "kasne" 😬
Ja postavila pitanje i nestala.
Totalno sam se sjeb..la. Lepo mi dan poceo i sva sam bila poletna… Kucu sredila, spremila rucak, sve po redu. Zvala me svekrva da popijemo kafu i kroz razgovor mi rekla da smatra da zena koja nema decu nema pravo da zadrzava muskarca. Taj deo je bio vrlo jasan i bez konkretan a nastavak je bio sa ne mogu da gledam sina bez dece, on zasluzuje da ima decu a ti ga drzis, to je sebicno…
Ja od soka jos ne mogu da dodjem sebi, zaborabila sam na sve simptome i dane.
Znam da ne ovo prica za drugi forum ali eto, ovo je moj dan.
Draga Mimi baš mi je žao, ali ja bi to rekla mužu i nek je on dobro opere da joj ne padne na pamet više tako nešto. Sram je bilo a što da je u njenom sinu problem kaj bi onda.
Drži se i želim ti Betu do neba ❤️
Draga Marta
Izvini sto ti nisam odgovorila, veruj mi da sam sad procitala.
Sta da ti kazem, zena koja ima dve cerke... Zena.
Dva dana vracam film u nazad i skupljam izjave u glavi... Iju sta mi je sve govorila a da ja nisam ni kapirala da ona zapravo cilja na mene.
Muz mi je jedna dobrica koja je odavno pokazala da stoji iza mene. Sada je ionako potresen sto sve ovo prozivljavam yako da sam zelela da ga izuzmem ovog stresa, ali saznace, bice vremena.
Hvala ti na recima podrske.
Grlim!
Ja postavila pitanje i nestala.
Totalno sam se sjeb..la. Lepo mi dan poceo i sva sam bila poletna… Kucu sredila, spremila rucak, sve po redu. Zvala me svekrva da popijemo kafu i kroz razgovor mi rekla da smatra da zena koja nema decu nema pravo da zadrzava muskarca. Taj deo je bio vrlo jasan i bez konkretan a nastavak je bio sa ne mogu da gledam sina bez dece, on zasluzuje da ima decu a ti ga drzis, to je sebicno…
Ja od soka jos ne mogu da dodjem sebi, zaborabila sam na sve simptome i dane.
Znam da ne ovo prica za drugi forum ali eto, ovo je moj dan.
Povremeno skicnem forum jer sam do nedavno pisala. Vidim ima mnogo novih nikova. Moram prokomentirati tvoju pricu jer ne mogu vjerovati kako je zena zlocesta. Ima srece sto ima takvu nevjestu, ja bih svoju nakon toga otpisala. Ta tema je dovoljno bolna i bez njenog odvratnog komentara. Ali valjda je jadna u zivotu kada ne moze pojmiti pravu ljubav muskarca i zene. Gledaj to na taj nacin.
Ja i muz oboje imamo dijagnoze, ali moja je bila 3 i pol godine neotkrivena pa smo dugo vjerovali da je samo on faktor. Koliko sam god imala zelju za djetetom, moja ljubav za njega je veca. Bez imalo razmisljanja bih tisucu puta izabrala njega.
Sortiraj odgovore
Najstariji