![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Lejla oprosti, krivo pisem🤦♀️
Lelibeli tebe zelim pitati koliko si trudna😂
Dakle, da rezimiram - Škvorc ja privatnik, ali preko hzzoa, ima ljepilo i pristup im je izvrstan?
Mislim a ću još 1 put Petrovu, pa to. A možda se i upišem već sutra hahaha
Koliko još imaš postupaka preko hzzo? Jer vidi zašto da ih trošiš u bolnici? Čekanja, gužve, prije izađes iz ambulante nego uđes a ovako si ko gospođa! Nemaš problem sa gužvama po zagrebu... Ne vidim ni jednu prednost bolnice
Lelibelitebe zelim pitati koliko si trudna😂
Ja sam sad 5+6 tako su mi napisali na hitnoj, ne znam kako se računa kod ivf-a vjerojatno isto
Lelibeli mi smo 3 dana razlike. Neki vide plod i cuju srceko sa 5 i sitno, a neki tek sa 7 i jace. Kad ides?
Ja idem u cetvrtak.
Lelibelimi smo 3 dana razlike. Neki vide plod i cuju srceko sa 5 i sitno, a neki tek sa 7 i jace. Kad ides?
Ja idem u cetvrtak.
Ja u srijedu, nikako dočekati. 🙏
Lelibelitebe zelim pitati koliko si trudna😂
Ja sam sad 5+6 tako su mi napisali na hitnoj, ne znam kako se računa kod ivf-a vjerojatno isto
Isto se racuna, od zadnje M...
Sretno cure na pregledu
Ostalima zelim velike bete uskoro ❤️
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Tek mi je 1. postupak prošao tako da sam ok.
Danas mi je 4. Dan od prestanka s utrogestanom, i još m nije krenula! Niti kakvih naznaka ima da hoće. Ima li ko s time iskustava?
Ja sam je dobila 4. dan od kako sam prestala sa utrogestanom. To je kasnjenje od 10-tak dana, a kad mi jedan mj.kasni sljedeci urani tocno toliko koliko je prethodni kasnila. Sad za 15 dana opet mogu ocekivat da cu dobit😒
Sortiraj odgovore
Najstariji