Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie 1
    24. Studeni 2019. 19:50

Lejla  oprosti, krivo pisem🤦‍♀️
    Lelibeli tebe zelim pitati koliko si trudna😂

• Lejla222
    24. Studeni 2019. 19:59

Marina21

Dakle, da rezimiram - Škvorc ja privatnik, ali preko hzzoa, ima ljepilo i pristup im je izvrstan?

Mislim a ću još 1 put Petrovu, pa to. A možda se i upišem već sutra hahaha

Koliko još imaš postupaka preko hzzo? Jer vidi zašto da ih trošiš u bolnici? Čekanja, gužve, prije izađes iz ambulante nego uđes a ovako si ko gospođa! Nemaš problem sa gužvama po zagrebu... Ne vidim ni jednu prednost bolnice

Lelibeli
    24. Studeni 2019. 20:11

Daisy100

Lejla oprosti, krivo pisem🤦‍♀️
    Lelibelitebe zelim pitati koliko si trudna😂

Ja sam sad 5+6 tako su mi napisali na hitnoj, ne znam kako se računa kod ivf-a vjerojatno isto 

Amelie 1
    24. Studeni 2019. 20:31

Lelibeli mi smo 3 dana razlike. Neki vide plod i cuju srceko sa 5 i sitno, a neki tek sa 7 i jace. Kad ides?
    Ja idem u cetvrtak.

Lelibeli
    24. Studeni 2019. 20:34

Daisy100

Lelibelimi smo 3 dana razlike. Neki vide plod i cuju srceko sa 5 i sitno, a neki tek sa 7 i jace. Kad ides?
    Ja idem u cetvrtak.

Ja u srijedu, nikako dočekati. 🙏

Mala 1
    24. Studeni 2019. 20:35

Lelibeli

Daisy100

Lejla oprosti, krivo pisem🤦‍♀️
    Lelibelitebe zelim pitati koliko si trudna😂

Ja sam sad 5+6 tako su mi napisali na hitnoj, ne znam kako se računa kod ivf-a vjerojatno isto

Isto se racuna, od zadnje M...

Sretno cure na pregledu
    Ostalima zelim velike bete uskoro ❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Marina21
    25. Studeni 2019. 00:25

Tek mi je 1. postupak prošao tako da sam ok. 

Danas mi je 4. Dan od prestanka s utrogestanom, i još m nije krenula! Niti kakvih naznaka ima da hoće. Ima li ko s time iskustava? 

Amelie 1
    25. Studeni 2019. 09:08

Marina ja sam cekala mengu 2 tjedna🙄

vuky
    25. Studeni 2019. 10:49

Ni meni jos ni M od menge.... sad ce biti poremecen ciklus... :/

25. Studeni 2019. 10:56

Ja sam je dobila 4. dan od kako sam  prestala sa utrogestanom. To je kasnjenje od 10-tak dana, a  kad mi jedan mj.kasni sljedeci urani tocno toliko koliko je prethodni kasnila. Sad za 15 dana opet mogu ocekivat da cu dobit😒

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.