Čini mi se da je netko spomenuo da kod nas nema Embrio glue, ima kod škvorca košta čini mi se 1500 kn, dok je sve ostalo besplatno!
Cestitke...ma ima ga,kako ne,cak ga i na VV koriste.
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Klarita, hvala što dijeliš s nama, puno znači nama s negativnim betama pročitati ovako pozitivne priče
Ček, jesi ti to promjenila ime
Hahha, jesam.... I samo da znaš nagledala sam se ja negativnih beta... Iščekivanja i grceva u želucu 😂
Šta je VV 😅
Vuk Vrhovac
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
lejla222 čestitam i da sve bude u redu dalje! ❤️
Ono sto me zanima, kakav je odnos prema pacijentu u Škvorca? Mislim da mene ovi iz Cita vise nece ni kontaktirati... ali dobro, bas me zanima ....cekati cu pon!
Drage moje žene, pratim vas već dugo, ali evo registrirala sam se tek sada jer sam tako sama sebi obećala ako uspije…. Naime borimo se sa neplodnosti već dugi niz godina, navodno idiopati! Iza mene su 3 inseminacije, i 3 stimulirana protokola, u prva 2 dobili bi po 10tak stanica, do oplodnje bi dolazilo ali do petog dana nikada… 3 postupak i dobitan… Čak smo dobili smrzlica…. U zadnjem postupku simptomi nula bodova, samo bolovi kao pred mengu! Dali sam se pazila? Ljudi moji setala sam kilometrae, oribala svaki dan generalno svaku prostoriju, u kinu na 4d projekciji toliko me treslo da sam rekla ako se ovo uhvati taj ostaje sigurno😂uglavnom živjela sam normalno… Danas sam bila na utz i 💓kuca…. A ja sam toliko zahvalna na tom daru da me samo vi možete razumjeti! I znam da je još daleko 9mj! Uglavnom žene moje bit će sigurno, nemojte klonuti duhom! Naš se trud mora isplatiti!
Divno je znati da sva ova briga nije uzaludna. Hvala na pozitivi ❤️❤️
Uzivajte kao nikad ranije, srecno 👨👩👦
Vuky zao mi je,strpljeno i polako dalje,ja znam kroz sta prolazis ,kroz Ata zapravo mi svi prolazimo❣️Budi jaka ,a sta se uzspjela tice i ja sam mislila da cu od prve,evo prosla dam i drugi neuzspjeh,ali opet vec krenula u sljedeci postupak
Mimi
Ovo sto kazes je uzas,ti si me razplaka..
Ali na tvom mjesto ja bi sa suprugom popricala o tome svemu,jer kolilo god pokusas biti smirena i da se ne brines,to u nutra te izjeda,zena kad prolazi sve ove hormone,sav ovaj stres i hoce biti nece biti nama potrebna je velika podrska a ne da netko zvocka i negativno prica.
Hrabro dalje❤️
Vita26 draga tek sad vidim poruku 🙄
To traje vec sest godina, tako da sam vise oguglala, ima tu uzasnih reci i postupaka, ali to govori o njoj a ne o meni. Shvatila sam da je najveca kazna ignorisati i ziveti svoj zivot, a ja to tako dobro radim.
U ovoj fazi sam malo osetljivija i dosta sam se ogradila u odnosu na ranije.
Zato se mama trudi da odrzava kontakt sa svim bivsim i dalje slobodnim devojkama za "svaki" slucaj 😂😂😂😂
lejla222 čestitam i da sve bude u redu dalje! ❤️
Ono sto me zanima, kakav je odnos prema pacijentu u Škvorca? Mislim da mene ovi iz Cita vise nece ni kontaktirati… ali dobro, bas me zanima ….cekati cu pon!
Svi su jako divni, dr škvorc i dr hrzcak, sestre također.... Uglavnom ništa ti se ne plaća osim prvih konzultacija i utza... Ja ih mogu samo pohvaliti.... Dostupni uvijek! Baš sam razočarana sad kad čujem ovako za cito! Ipak su privatnici i sve to jako puno košta pa da bi imali takav pristup prema pacijentu.... Zbog toga sam i otišla iz bolnice! Inače moje prijateljice idu kod Podobnika i dr Alebic je vrhunski čovjek i ima dobar tim!
Sortiraj odgovore
Najstariji