Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snješka1808
    26. Studeni 2019. 20:44

Nisam, i peti dan je bio tran. 

• Snješka1808
    26. Studeni 2019. 20:46

Bozma

Snješka, jesi primala boostere? jesu ti tranferirali petodnevne ili trodnevne?

Petodnevni su bili, i vratili su mi dvije blastociste

Amelie 1
    26. Studeni 2019. 21:30

Snjeska svakako ponovi betu, dosta je niska... ali ako se pravilno dupla nema veze.
    Nazalost prema mom iskustvu, ja sam imala betu 15 i bila je biokemijska.

• Snješka1808
    26. Studeni 2019. 21:45

Daisy100

Snjeskasvakako ponovi betu, dosta je niska… ali ako se pravilno dupla nema veze.
    Nazalost prema mom iskustvu, ja sam imala betu 15 i bila je biokemijska.

Sutra ujutro idem opet vaditi tako mi je doktorica rekla, kada sam ju pitala ako se podupla dali će to biti okej sobzirom da još ne krvarim, samo je slegla ramenima ništa ne govori, a ja ko na iglama. 😬

MimiDrimi
    27. Studeni 2019. 09:08

Marina21

@MimiDrimi blago tebi, već 18.12. Ja tek 10.1.!

Pratimo se. Ipak su mi promjenili datum na 15.1. Tako je dr odlucila. Mirisi mi da cu u postupak u veljači. Sretno i tebi. Pratimo se. 😉

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Mala 1
    27. Studeni 2019. 12:03

Snješka sretno
    Javi nam se 

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

vuky
    27. Studeni 2019. 16:43

Cure, mozda skroz glupo pitanje... ali menga sada, totalno cudna, puna one sluzi ( ko bjelanjak rastezljive) To je prepostavljam zbog podebljanog endometrija? i da li uopce sa ocekujem ovulaciju ovaj mhesec? pratila bi lh trakicana....

Lelibeli
    27. Studeni 2019. 18:32

Evo me cure da se javim, bili na uzv, vide se dva ploda i dva srca kucaju ♥️♥️ presretni smo. Želim vam svima puno sreće i da uspijete. Pratim vas i dalje 🤗🤗

• Mimi9
    27. Studeni 2019. 19:32

Lelibeli

Evo me cure da se javim, bili na uzv, vide se dva ploda i dva srca kucaju ♥️♥️ presretni smo. Želim vam svima puno sreće i da uspijete. Pratim vas i dalje 🤗🤗

Divnoooooo! 
    Konacno prelepe vesti 😍😍😍😍😍
    Sve najlespe iz dubine srca, i pisi nemoj da nas zaboravis 🥰

• Mimi9
    27. Studeni 2019. 19:34

vuky

Cure, mozda skroz glupo pitanje… ali menga sada, totalno cudna, puna one sluzi ( ko bjelanjak rastezljive) To je prepostavljam zbog podebljanog endometrija? i da li uopce sa ocekujem ovulaciju ovaj mhesec? pratila bi lh trakicana….

Ciao Vuky
    Ne razumem se bas od cega zavisi ovulacija, ali nista te ne kosta da proveris tracicama.
    Srecno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.