Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MimiDrimi
    24. Studeni 2019. 10:23

Lejla, pitanje? Kako misliš da kod dr. Škvorca ništa ne košta osim uzv i konzultacija? 
    Ja kad odem na njihovu stranicu, stoji cijenik za sve. 
    No, vidim da imaju ugovor sa HZZO-m do kraja godine? 
    Ako mozes malo vise detalja... kako do njih i sl.?

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

vuky
    24. Studeni 2019. 11:43

Mimi9 uzas kako ima ogranicenih ljudi, ali stvarno tu nista ne mozes, nego da se odmaknes od toga koliko mozes! Na kraju, najbitniji ste suprug i ti! 

Lejla da, pisi nam kako doci do njih? Treba nam uputnica odmah ili najprije konzultacije i uzv? 

vuky
    24. Studeni 2019. 11:55

Sto se tice Cito, meni je u principu odgovarala opcija sto ide tako brzo i malo toga traze, jer sam mislila da ce to odmah ici samo ako dode do oplodnje... ali ocito nije problem oplodnja... sto je gora opcija... pitala sam za dodatne pretrage, kaze da nam nista ne treba, samo pokusati opet kad sam spremna... znaci to su metode pokusaja... pa ako upali... je svi tako rade? i koliko puta mora biti neuspjeh da promjene pristup? 

• Marina21
    24. Studeni 2019. 13:13

vuky

Sto se tice Cito, meni je u principu odgovarala opcija sto ide tako brzo i malo toga traze, jer sam mislila da ce to odmah ici samo ako dode do oplodnje… ali ocito nije problem oplodnja… sto je gora opcija… pitala sam za dodatne pretrage, kaze da nam nista ne treba, samo pokusati opet kad sam spremna… znaci to su metode pokusaja… pa ako upali… je svi tako rade? i koliko puta mora biti neuspjeh da promjene pristup?

Da, isti sam imala tretman kod Poljaka. Propuhivanje pa ivf. Naravno, nisam pristala na ivd odmah nego sam nastavila tražit problem i rješenje. 

vuky
    24. Studeni 2019. 13:28

Ja sam poslala upit u polikliniku Škvorc, za konzultacije, ipak se kod njih moze i preko hzzo... Jer doktor mi iz Cito nije odgovorio kad bi mogla  i sto nebi trebala neku pauzu ( jer mi je odg da mozemo samo pokusati opet kad budem spremna)  i pitala sam za tu jako nisku temp i estrofem...  i nista...

• Lejla222
    24. Studeni 2019. 13:41

Ovako što se tiče Škvorca skroz je jednostavno.... Imaju ugovor sa hzzom i svake godine do sad su im produzivali i tako godinama(hvala Bogu) sve što trebaš je nazvati i rezervirati svoj termin i to sve plaća 700 kn. Konzultacije koje traju cca sat vremena i utz i tada dr vidi što još fali od nalaza i kaže kad bi odprilike bio postupak, ja nikad dugo nisam čekala prvi put cca 2mj a kad uđes kod njih u sustav onda praktički ništa ne čekaš, svi su jako ljubazni! Prije se plaćala anestezija 1000 kn, sad više ni to! Sve što će ti trebati je d uputnica od tvog ginekologa Al to tek kad uđes u postupak.... Ja sam prije konzultacija napravila sve što traže od nalaza pa da dođem spremna i da me stavi što prije! 

Lelibeli
    24. Studeni 2019. 13:42

Žene trebam savjet, hoće li se vidjeti na uzv u srijedu otkucaji srca, ne znam jel prerano, u četvrtak kad sam bila na hitnoj gestacijske su bile 8 i 7 mm, u jednoj je bila žumančana. Ne znam za koliko plod dođe u gestacijsku da ne uranim. 🤗🤗 Hvala puno 

• Lejla222
    24. Studeni 2019. 13:44

Ako nisam bila jasna, samo pišite! 

• Marina21
    24. Studeni 2019. 14:32

Dakle, da rezimiram - Škvorc ja privatnik, ali preko hzzoa, ima ljepilo i pristup im je izvrstan? 

Mislim a ću još 1 put Petrovu, pa to. A možda se i upišem već sutra hahaha

Amelie 1
    24. Studeni 2019. 19:49

Lejla koliko si trudna?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.