![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Cure vidim da pišete o škvorcu pa ne mogu da se ne osvrnem. Ja sam bila u prvom postupku tamo i imam samo riječi hvale iako nismo uspjeli. Od sestara, do moje dr. Lane, svi su divni. Mi imamo tešku dijagnozu pa smo odlučili probati dalje, ali ako opet bude neuspješno, ja se vraćam k mojoj dr. U postupak idete čim imate sve nalaze, nemate nikakvih beštija. Jedino ne znam hoće li primati još za ovu godinu. Ako mogu još što pomoći, tu sam 😊
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Sunshine da li imas neki kontakt? Narucila bi se, na konzultacije... takoder cu se raspitati za Rijeku... a dr. iz Cito jos nista odgovorio nije za dalje i sve sam sigurnija da tamo necu! Jasno je meni da sam samo jos jedna i da je to njima nista, no... grrrr....
Naravno 😊 +385 1 3385 222
Inače, ako budeš išla tamo u postupak, možeš nazvati na ovaj broj gore (to je glavni broj) i ako slučajno dr. nije u ordinaciji, zvat ćete s privatnog. Kasnije možeš slobodno poslati sms ili nazvati na taj broj, uvijek ćeš dobiti nekog. Rade svaki dan od ujutro do navečer, a vikendom po potrebi. Ja sam imala punkciju u nedjelju, klinika je radila samo za mene 😁 i još su sestre poslale muža u sobu kod mene, što im inače nije praksa. Ja stvarno imam riječi hvale što se tiče ljudskosti i pristupa.
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
sunshine sto se tice toga dijela i Cito rade i samo radi tebe i isto su pustili i muza podlje transfera kod mene!
Zvati cu! Hvala ti!
Marina, ja sam prestala koristiti utrogestane u utorak, a u subotu dobila. Evo lije iz mene kao iz pipe.
Lejla, hvala ti sto si mi sve pojasnila i zagolicala mi maštu. Pogledati cu sve. Ici cu u Petrovu jos jednom, drugi put, pa cu vidjeti kako ce to zavrsiti. Idem 18.12. na konzultacije za drugi postupak. 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Marina, ja sam prestala koristiti utrogestane u utorak, a u subotu dobila. Evo lije iz mene kao iz pipe.
Lejla, hvala ti sto si mi sve pojasnila i zagolicala mi maštu. Pogledati cu sve. Ici cu u Petrovu jos jednom, drugi put, pa cu vidjeti kako ce to zavrsiti. Idem 18.12. na konzultacije za drugi postupak. 😉
Ja sam danas poslala uputnicu na mail, čekam da mi jave datum pregleda.
Evo krenila je danas ozbiljnije tetka, mislim da će me dobro iskasapit 😅 mislim da je isto kao i tebi MimiDrimi, 5 dana nakon.
Kad shvatim koliko sam glupa jer sam se bojala velike nužde da izbacim utriće... Tek sam ih se zapravo jučer riješila. Još jedan razlog da budem opuštenija 2. put
Sretno💓
Bokić cure,,, nova sam skroz u svemu ovome,, išla sam 13.11.na trans., juče sam vadila betu i nalaz je 14,dali je neko od vas imo ovakav slučaj?
Snješka, jesi primala boostere? jesu ti tranferirali petodnevne ili trodnevne?
Sortiraj odgovore
Najstariji