![](/media/img/6f/66/f992ab31875ba4ef30d8.jpeg)
Bozma definitivno cu se raspitati, cudno je da nam progesteron ne dize temperaturu, trebao bi... Ja imam hipotireozu, na terapiji sam i nije autoimuna, no zbog toga imam nizu temperaturu inace i sporiji metabolizam! I vjerujem da moze biti pokazatelj, na stranim forumima sam vidjela da sugeriraju pracenje bazalne temperature, i ako je visoka nakon implantacije, je dobro! Nama je u Cito puno manje doslo ( 8000,00kn ) ali nisam zadovoljna nesto... cini mi se da rade automatizmom... to sam svima rekla i prije testa! Sve je sa minimalno komunikacije, barem je nana tako bilo! Nismo nista preko hzzo iskoristili, jer nisam htjela da nas maltretiraju sa inseminacijama ( jer nemsmo dijagnozu i takav ne protokol) ali sada cu se raspitati... mozda i u škvorca pa preko hzzo, ali sada nisam spremna dalje... bas sto kazes, da je barem ostslo nesto za fet, ali samo 2js, i ko savrseno su se razvile i eto... razocaranje....
Vuky evo me ode da ti malo dam podrške i drugim curama naravno, al tebe znam pa razumiješ.... Ipak držim fige da beta bude pozitivna iako je test negativan. Ako ćeš u ST moja preporuka poliklinika Šparac, preko puta Firula, moje prije imaju pozitivna iskustva pa ja eto malo reklamiram.... Kako stvari stoje izgledno je da i mene čeka ovaj put pa kupim info. Šaljem ti zagrljaje 💝
url=https://lilypie.com]
Mallla hvala ti ... isplakala sam se, biti ce sto bude... ne nadam se vise! Moram malo doci na sebe pa vidjeti sto dalje! Nadam se da ipak neces ovim putem, nego prirodno, no ako ipak budes, zelim ti uspjesan put od prve i pitaj ako te sto bude zanimalo! I Cito su jako hvalili, i mozda su inace jako dobri, ali stvarno je to kod nas islo ko na nekoj traci... a mozda je svuda tako .... :/
Mallla hvala ti … isplakala sam se, biti ce sto bude… ne nadam se vise! Moram malo doci na sebe pa vidjeti sto dalje! Nadam se da ipak neces ovim putem, nego prirodno, no ako ipak budes, zelim ti uspjesan put od prve i pitaj ako te sto bude zanimalo! I Cito su jako hvalili, i mozda su inace jako dobri, ali stvarno je to kod nas islo ko na nekoj traci… a mozda je svuda tako …. :/
Evo i mene. Saljem ti ogroman 🤗 i znam da se sve cini crno ali ipak nije. Mozda beta bude kako treba. Ne bi bilo prvi put da se desi da je minus a beta pozitivna. Ja ti od ❤ zelim tako i drzim 🤞 da beta ipak bude pozitivna. Budi jaka za dalje i ne odustaj jer doci ce tvoje vrijeme i svih borilica na ovom forumu. Drz se i glavu gore.
Moja iskustva s Citom i Šparcem nisu dobra. Ne kažem da nemaju uspjeha, ali način na koji rade je ekonomski nabrijan što me odbija. Gosp dr. Poljak je ispred mene rekao "oplodi ću cili grad", htio je da idem na umjetnu bez previše dijagnostike. U Petrovoj su mi uočili septum koji je sigurno bio djelomično problem. Nakon iui u Šparca otišla sam u hiper nakon čega mi je ostala jedna cista za koju nisu sigurni kojeg je tipa, iako se uzima da je "čokoladna". Za sad sam stvarno prezadovoljna Zagrebom, tj Petrovom. Ukoliko ovo ne upali, možda probam Lučingera ili čak i Prag. Spremni smo na sve samo da dobijemo mališe.
Samo jako 🤘🏼
Evo da se javim i beta je sluzbeno pokazala da nije uspjelo 😢😢😢
👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
12.04. beta 2 = 2282
21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️
Daisy kad ides na pregled? Mozda sam propustila da si vec bila....
Vuky, Tratincica, ostale curice... Zao mi je zbog negativnih beta, minusa, stvarno mi je zao ❤️
Nazalost, tocno znam kako se sad osjecate, kako ste tuzne, jadne, pitate se zasto bas vi... Nemojte se muciti... Napravite plan za dalje, vratite se na posao, za ljude vas zaboli, ja sam svoje kolege naucila da kad se vratim da ne smiju nista pitat.... Niti me gledat 😂😂😂😂😂
Drzim fige za 2020 da bude najsretnija za sve
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Tratincica zao mi je😢
Mala u cetvrtak mi je prvi pregled i po zadnjoj mengi bi bila tad tocno 6tt. Jedva cekam i nadam se srceku da se ne bediram. Znam da je dosta rano i da mozda necu cut, ali eto nadam se. Ionak me ovo cekanje dovodi do ludila. Mislila sam u ponedjeljak izvadit betu da se smirim do cetvrtka. Kad si ti vadila trecu betu? To si na svoju ruku, privatno isla?
Martina hvala ti... vratiti cu se sad malo na onu temu... ja sam mislila da ce mi ovo povecati šanse, a isto je... probavati cemo par mjeseci opet prirodno!
Mala1 hvala, nazalost znas kako je, da... bilo bi puno bolje da ne znas! Mene je užasno pogodilo sad dok sam pratila kada vidim koliko se bore pojedine žene, koliko zelje.... stvarno se svima divim! Ja sam ocito jako slaba, menidefinitivno treba pauza od svih ovih emocija! Tebi želim urednu trudnocu i da ne bude nikakvih briga 🤞🏻💕
Daisy vadila sam u bolnici, rekla dr da mi da uputnice, tri komada da trrbam, pa sam trošila jednu po jednu. Vadila sam 9, 11 i 13 dan.
Ma bit ce sve ok, ne sekiraj se samo, i samoj mi je tesko od pregleda do pregleda, a vec sam dva imala,. Zadnja trudnoca isla sam kod tri ginekologa, hahah, taman da pokrijem preglede cijeli mjesec.... Sta d ati kazem, luda sam bila dok ga nisam osjetila, onda sam bila mirnija....
Vuky ❤️ hvala
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Sortiraj odgovore
Najstariji