![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Bravo lelibeli i daisy ❤️👏
MimiDrimi mislim da smo čak bile skupa na aspiraciji… Opet se pratimo… Svakako je lipo imat nekog u blizini, iako bi mi bilo draže da ti je uspilo!
Ja sam počela aktivna folna, c vitamin, cink i e vitamin, plus elevit. Napadam sa svih strana.
Za bolji endometrij cikla i ananas, ja jela i pila svaki dan endometrij mi bio 13 a godinu dana prije jedvo 9 👍
Evo npr mi smo u 9mj isli na prirodni FET ali uz estrofem i decapeltyl 7 kom
Ja od Decapeptyla dobijem M odnosno stanji mi endometrij da bude 2 na dan ovulacije...
U 10 smo smo isli bez icega, pila ciklu, na dan tranafera endo 15.....
Treba pratit i gledat jer ne djeluju lijekovi jednako na svakoga.. Nekkm pomogne nekome ne
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Mala kad ti ono imas pregled?
Lelibeli kad si ti bila i kad ides opet na pregled?
Meni je malo cudno sta me narucio koa od 10-14 dana, a sestra me pisala za 8 dana...
Mala kad ti ono imas pregled?
Lelibelikad si ti bila i kad ides opet na pregled?
Meni je malo cudno sta me narucio koa od 10-14 dana, a sestra me pisala za 8 dana…
Ja sam bila jučer na pregledu (6+2) blizanci i kontrola za 4 tjedna
Ja sam sutra na pregledu... :)
5ICSI - sin
Lelibeli sad se sjetih! Uopce ne kuzim zasto me sestra narucila tak rano.
Mala sretnoooo, javi sve😊
Ja ne znam kak vi to idete na preglede, al ja idem svaki tjedan u Zg, putujem, platim uzv, potrosim na gorivo, autoput, hranu..... Kave jel... Put me izadje 1000kn minimum, a kad pitam jel moram tak cesto kaze da za pocetak :)
5ICSI - sin
Ja ne znam kak vi to idete na preglede, al ja idem svaki tjedan u Zg, putujem, platim uzv, potrosim na gorivo, autoput, hranu….. Kave jel… Put me izadje 1000kn minimum, a kad pitam jel moram tak cesto kaze da za pocetak :)
Ne znam 🤷♀️ meni je reka moj u splitu (privatno idem) tek za 4 tjedna. Mislim ako je sve u redu da je to prečesto, još sam ja i krvarenje imala i blizanačka trudnoća je...
I kod mene su 2 gestacijske vrecice, jednoj kuca srce, druga se nije cula i rekao je da kod blizanacke trudnoce se malo ide cesce na preglede
Ja jos uvijek idem kod Lucija
5ICSI - sin
Marina šta stvarno? 😉 Bile smo krevet jedan preko puta drugoga. Sjećam se. I ja aam krenula sa vitaminima i preparatimavitamin D u spreju, koenzim q10 i folna. Jos uzimam na taste jogurt / svjezi sir sa zlicom lanenog ulja.
Znači u siječnju se vidimo. I pratimo se. Baš superiska. Drzim nam fige.
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Sortiraj odgovore
Najstariji