Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Snješka1808
    27. Studeni 2019. 19:37

Evo da vam javim danas je beta pala na 5 😥😥😥😥, nismo uspeli, malo sam u banani ali držim se šta drugo,, sretno svima i dalje vas pratim

• Snješka1808
    27. Studeni 2019. 19:48

Lelibeli

Evo me cure da se javim, bili na uzv, vide se dva ploda i dva srca kucaju ♥️♥️ presretni smo. Želim vam svima puno sreće i da uspijete. Pratim vas i dalje 🤗🤗

Čestitam

Amelie 1
    27. Studeni 2019. 20:40

Snjeska zao mi je, hrabro i pozitivno u iduci postupak🙃
    Lelibeli cestitam ti od ❤️!!! Koliko si trudna?

Lelibeli
    27. Studeni 2019. 20:44

Daisy100

Snjeskazao mi je, hrabro i pozitivno u iduci postupak🙃
    Lelibelicestitam ti od ❤️!!! Koliko si trudna?

Danas je 6+1, čak sam mislila da se još neće vidjeti srce međutim kucaju ♥️♥️

vuky
    27. Studeni 2019. 20:52

Lelibeli sretno... divno! Zelim ti skolsku trudnocu!

Snjeska zao mi je! Drzi se! Nazalost, znam kako ti je! Ja se ne mogu izvuci oz depresije! danas je opet dan kad samo placem! Uzas! Sutra ce valjda biti bolji dan!

• Mimi9
    28. Studeni 2019. 13:08

Snješka1808

Evo da vam javim danas je beta pala na 5 😥😥😥😥, nismo uspeli, malo sam u banani ali držim se šta drugo,, sretno svima i dalje vas pratim

Ne daj se Snjeska. Samo hrabro napred! Pretesko je ali idemo napred sve zajedno!

Amelie 1
    28. Studeni 2019. 15:59

Evo mene s pregleda! Sve je ok, sve je di treba i kako treba zasada, po uzv isto trudna tocno 6 tjedana! I srceko je prokucalo😊

Lelibeli
    28. Studeni 2019. 16:04

Daisy100

Evo mene s pregleda! Sve je ok, sve je di treba i kako treba zasada, po uzv isto trudna tocno 6 tjedana! I srceko je prokucalo😊

Čestitam, 🙏🙏 pratimo se u dva dana 😊😊

• Marina21
    28. Studeni 2019. 16:23

Bravo lelibeli i daisy ❤️👏

MimiDrimi mislim da smo čak bile skupa na aspiraciji... Opet se pratimo... Svakako je lipo imat nekog u blizini, iako bi mi bilo draže da ti je uspilo!

Ja sam počela aktivna folna, c vitamin, cink i e vitamin, plus elevit. Napadam sa svih strana. 

Mala 1
    28. Studeni 2019. 16:26

Cestitam lelibeli i Daisy ❤️❤️❤️❤️

5ICSI - sin
    10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.