Evo sad kad sam isla piskiti nit ali nit tanka skroz smedjkastog blidog mislim da cu garant dobit i da necu ni docekat ujutro test ni betu ☹
Znači neznam što bi rekla.. Pa cure kakav je ovo neki loš niz??? Jel ovo moguće??? To uvijek ima niz ono pluseva i niz kao što smo sada minus... Pffff.. Kada je idući put red za pluseve?? I jel treba uzeti nekakav redni broj za bebe??? Ono kao u banci... Malo crnog humora.. Svakako sutra otići betu vaditi..
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Baš sam to i ja pomislila. Simba, Belaaa nadam se da niste upale s nama u nesretni niz...
Srećo - uh, baš mi je žao.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Baš sam to i ja pomislila. Simba, Belaaa nadam se da niste upale s nama u nesretni niz…
Srećo - uh, baš mi je žao.
Znate što me najviše ljuti??? Što se doktori ne posvete skroz nego rade sve rutinski i uvijek im nešto promakne.. Kuda toliko se ono potrudimo oko svega i nemamo u nedogled besplatne pokušaje, pa daj ono budi čovjek i napravi sve što možeš da pomogneš ženama da se ostvare kao majke.. Sve to nešto što bi se reklo ofrlje..
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
SrecaNajveca zao mi je da sam bila u pravu al nazalost to su cinjenice. Ocito je biokemijska bila. Oporavi se i skupi snage za dalje.
Imam dvije blastice zaledjene...
Pa se javljam nakon što dobijem...
Baš sam to i ja pomislila. Simba, Belaaa nadam se da niste upale s nama u nesretni niz…
Srećo - uh, baš mi je žao.Znate što me najviše ljuti??? Što se doktori ne posvete skroz nego rade sve rutinski i uvijek im nešto promakne.. Kuda toliko se ono potrudimo oko svega i nemamo u nedogled besplatne pokušaje, pa daj ono budi čovjek i napravi sve što možeš da pomogneš ženama da se ostvare kao majke.. Sve to nešto što bi se reklo ofrlje..
Slazem se...apsolutno isti tretman i kad problem ima zena i kad ima muskarac...bukvalno ne kontam kako svi imaju isti protokol terapije..a slucajevi tj.problemi individualni...Ne bih dušu griješila ali ne razumijem nikako...Kako sad odjednom ja trebam ici u FET bez da mi se ponovi ijedan nalaz, hormon i sl.
Sve ovo zbunjuje
Srećo - uh, baš mi je žao.Znate što me najviše ljuti??? Što se doktori ne posvete skroz nego rade sve rutinski i uvijek im nešto promakne.. Kuda toliko se ono potrudimo oko svega i nemamo u nedogled besplatne pokušaje, pa daj ono budi čovjek i napravi sve što možeš da pomogneš ženama da se ostvare kao majke.. Sve to nešto što bi se reklo ofrlje..Slazem se…apsolutno isti tretman i kad problem ima zena i kad ima muskarac…bukvalno ne kontam kako svi imaju isti protokol terapije..a slucajevi tj.problemi individualni…Ne bih dušu griješila ali ne razumijem nikako…Kako sad odjednom ja trebam ici u FET bez da mi se ponovi ijedan nalaz, hormon i sl.
Sve ovo zbunjuje
Ja bi na tvojem mjestu inzistirala.. Više ništa neću šutit, evo recimo ja sam pogriješila.. Trebala sam tražiti objašnjenje, a ja sam slijepo vjerovala.. A eto možda papa nije bio dobar.. Neka mi Bog oprosti ako sada krivo kažem, ali evo sumnjam
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jutro cure Negativni testic☹ i lagano prokrvarila nez boli i iceg svejedno idem vadit betu ali gotovo jee😢
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Jako mi je žao... Znači još ja ostajem sutra se javiti sa betom
3.postupak beta 0
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Evo cekam red za betu vadit!
Nego recite mi jel itko od vas pio Vrkutu dali smim posto pijem eutirox za stitnjacu a sad bi mibodma ovaj ciklus u priridni postupak tako smo se dogovorile ako ovo ne uspije jer dugo cekat do jeseni amh mi nizak!
Sta je tu je samo moram hrabro tesko je😢 ali borit se moramo sad samo da u prirodnom bude folikula i da bude rasle i dobra bar jedna🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji