Drage moje evo mene sa ultrazvuka
Bila sam privatno a u RI na prvi ulztrazvuk idem 23.05,ali jbg nisam mogla docekati
Suprug isao samnom
Pitam doktoricu dal moze suprug ici ona kaze da priceka da prvo mi vidimo…
Ajme srce kucaaa koji je to osjecaj neprocjenjivo,zaplakala sam od srece…Isla je odmah po supruga i on i ja se gledamo oci pune suza…
Hvala vam cure za svaku podrsku,savjet,za sve😘😘
Zelim da sta prije svaka od vas o vo dozivi 😊Za to se borimo i stvarno je vrijedno svake borbe,svake suze koje se prođu…Drzite se cure i mislite na vase mrvice koje vas cekaju….I dalje cu vas pratiti😘😘😘Još jedna divna vijest danas 😍 Da i ostale curke idu našim stopama i čuju srculence kako kuca 😄 Koliko si već trudna po ultrazvuku? Eto, sad si mirna do redovnog pregleda ☺️ Uživaj, draga 😘😘😘Hvala draga😍😍
Neznam koliko sam trudna po ultrazvuku
Mozda mi i rekla ali vjeruj ja nista nisam cula osim da srce kuca😍😍
To cu pitati na redovnom pregledu u petak
Kako si ti
Koliko si trudna?Hahha, joj, dobra si 😁 Neka kuca srculence, to je bitno, ali sigurno ćeš saznati sad na redovnom pregledu. Ja sam dobro, imam samo mučnine, umornija sam, ali generalno je sve dobro, proći će mučnine, pa da normalno jedem 😊 Ja sam deveti tjedan 😄😊😊
Kad su ti pocele mucnine ?
Kako racunas 9. Tjedan?
Ja stalno jedem ajme majko,pocinjem osjecati jaku glad
Trudnoća se broji od prvog dana zadnje menstruacije, pa kad sam otišla na prvi pregled bila sam po tome trudna 5+6, a i sam ultrazvuk izračuna koliko sam trudna i po njemu je bilo 6+4. Ja nisam iz Hr, ali mislim da se svugdje isto računa 😀 Samo ne znam da li svaki ultrazvuk ima to da odredi koliko si trudna, ali u svakom slučaju se računa po menstruaciji 😊
Jutro cure jesam ja debil ili sta? Ova di pokazuje kao trudnocu po meni je tako razljevena,da je doslo do trudnoce bi bilo jasnije ili?
😢
Sierrav ova gornja crta sto ti je kao razlivena to je na prijelazu sa debelog dijela na tanki? Koliko vidim je, a to je tzv evaporacijska. Mozda si predugo drzala trakicu u urinu ili ako si direkt piskila po njoj smocila si taj dio malo pa se to pojavi. Testna bi tredala bit malo dalje ok kontrolne. Po ovom je da negativan test al sad se ne sjecam jel to neko rano testiranje?
Sierrav ova gornja crta sto ti je kao razlivena to je na prijelazu sa debelog dijela na tanki? Koliko vidim je, a to je tzv evaporacijska. Mozda si predugo drzala trakicu u urinu ili ako si direkt piskila po njoj smocila si taj dio malo pa se to pojavi. Testna bi tredala bit malo dalje ok kontrolne. Po ovom je da negativan test al sad se ne sjecam jel to neko rano testiranje?
Da,na prijelazu.
Pa nije rano 11 dan je danas od transfera.
Hm onda mi je zao da vec ne vidis neku crticu barem. Ti si rekla da imas u pon za vaditi betu?! Drzim 🤞 da te ugodno iznenadi i samo da je ovaj test krivo pokazao.
Hm onda mi je zao da vec ne vidis neku crticu barem. Ti si rekla da imas u pon za vaditi betu?! Drzim 🤞 da te ugodno iznenadi i samo da je ovaj test krivo pokazao.
Ahh hvala ti,pomolimo se da bude drukcije no sudeci po ovom nista...ovo je tek prvi,imam jos 4 kom,jedan se valjda primi🙂 od pon zicam savjete za bolju implataciju😊
Sierrav znaci imas jos smrzlica 4? Nemoj mislit negativno. Nikad ne znaš mozda bas te iznenadi u ponedjeljak, ja ti od srca to zelim. Meni su rekli da ako su oba partnera savrseno zdravi i kompatiblini u ivf postupku je sansa 25% da se zatrudni, al kako nitko od nas nije savrseno zdrav treba biti realan. Do 4 transfera nazalost smatraju da je u redu proci bez uspjeha. Nadam se da je tebi ipak ovo dobitan, al ako nije nek ti iduci to bude.
Sierrav znaci imas jos smrzlica 4? Nemoj mislit negativno. Nikad ne znaš mozda bas te iznenadi u ponedjeljak, ja ti od srca to zelim. Meni su rekli da ako su oba partnera savrseno zdravi i kompatiblini u ivf postupku je sansa 25% da se zatrudni, al kako nitko od nas nije savrseno zdrav treba biti realan. Do 4 transfera nazalost smatraju da je u redu proci bez uspjeha. Nadam se da je tebi ipak ovo dobitan, al ako nije nek ti iduci to bude.
Jos 4 kom.
Nekako mi je to sve prelagano proslo,trudimo se 5 god s tim da je muz na platformi sto znaci 6 mj.godisnje je doma.Bili smo u podobniku,40 dana od prvog razgovora ja sam vec na transferu.Nisam se nesto ni nadala previse,nego oni svi oko mene pozitivni i dr.alebic i embriolog kaze da su super.Jedan ce biti uspjesan😊
Curke, 9.5 sam imala transfer, jel bi mogla danas popodne napraviti test ili je jos rano? Punkciju sam imala 7.5. Beta tek 25.5.
Taine
Curke, 9.5 sam imala transfer, jel bi mogla danas popodne napraviti test ili je jos rano? Punkciju sam imala 7.5. Beta tek 25.5.
Koliko vidim vracen ti je 2-dnevni pa ti je malo rano, posebno za popdnevni urin. Ja sam radila 10 dana od ovulacije, a tebi je bi to bilo danas 10 dan od O odnosno punkcije. Ja sam radila sam prvim jutarnjim i bila je jako jako svjetla crtica pa mozda da pricekas jutro za raditi test. Sretno. Jel imas kakve simptome?
Sortiraj odgovore
Najstariji