Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tačkica
    15. Svibanj 2019. 10:49

Cure, samo da se javim. Imala sam spontani.... 😢
     A opet sam srećna što je uopšte i došlo do trudnoće! 
    Petra31 nadam se da si mi ti dobro i  da je sve u redu.
    Vama ostalom curama zelim svu sreću da sve bude u najboljem redu!🙂

• Lala27
    15. Svibanj 2019. 12:15

Tačkica

Cure, samo da se javim. Imala sam spontani…. 😢
    Petra31 nadam se da si mi ti dobro i da je sve u redu.

Tako mi je žao, draga😩😩 Kako si? Možeš li nam reći kakve si simptome imala, šta se desilo? Ako ne možeš, razumijem 😦 Drži se, ako je moglo sad doći do trudnoće doći će opet, samo se oporavi i u nove pobjede za svoju mrvicu ❤️Ja se sve plašim da li je sve u redu, prije kontrole se sve bojim da će mi reći nešto loše, iako ne znam zašto tako mislim kad nemam nikakve loše simptome

• Ana41
    15. Svibanj 2019. 13:30

Tackica Bash mi je zao :(

• petra31
    15. Svibanj 2019. 14:15

Tačkica

Cure, samo da se javim. Imala sam spontani…. 😢
    Petra31 nadam se da si mi ti dobro i da je sve u redu.

Ajmeee neee
    Stvarnoo mi je zaoo😢😢😢
    Suosjecam stobom
    Pa kakoo??
    Za sad sam ok nadam se da ce tako ostati
    Na ultrazvuk u Ri idem 23.05
    Ali narucila sam se privatno  idem sad u petak da vidim dal je sve ok
    Sve me strah sadaa
    Bas mi je zaoo🙁🙁
    Nije fer

Grizli
    15. Svibanj 2019. 15:11

Tackica bas mi je zao da je lose zavrsilo. Drzi se.
    Petra31 sretno na pregeldu i da sve bude u savrsenom redu. Moze pitanje koliko dana nakon bete su te u Ri narucili na pregled?i to si ti trazila da ides tamo ili je to njihova praksa?
    Ja sam jucer ugledala sjenu na testu danas je mrvu tamnija, 7dnt mi je danas. Al je zato lh trakica preko noci potamnila jako. Nadam se da je to to i da ce me beta jako razveseliti 29.5.

• petra31
    15. Svibanj 2019. 16:00

Grizli

Petra31 sretno na pregeldu i da sve bude u savrsenom redu. Moze pitanje koliko dana nakon bete su te u Ri narucili na pregled?i to si ti trazila da ides tamo ili je to njihova praksa?
    Ja sam jucer ugledala sjenu na testu danas je mrvu tamnija, 7dnt mi je danas. Al je zato lh trakica preko noci potamnila jako. Nadam se da je to to i da ce me beta jako razveseliti 29.5.

Grizli 10.05. sam vadila betu a 23.05 su me narucili u RI 
    U slucaju pozitivne bete prvi pregled radis kod njih
    Jednostavnoo dosta mi je cekanjaa
    Strahujem,svasta citam,nemogu vise cekati zato idem privatno da vidim dali je sve ok.
    Zelim ti svu srecu da ugledas + i da bude sve ok
    Ako vidis sjenu znaci da je to to,ali pricekaj jos bar 3 dana,zabavi se necim
    Znam da je tesko,ali pokusaj😘
    Drzim ti palceve🤗

• Lala27
    15. Svibanj 2019. 16:14

Grizli

Navijam svim srcem za tebe  ❤️

• Tačkica
    15. Svibanj 2019. 16:53

Pa nista... Dobila sukrvica slabu i kao blage menstrualni bolove. Odem do doktora, pogleda me na UZV i kaže mi da sam trudna (*pošto nisam radila bi test ni betu, nego sam čekala vrijeme za uzv). I da nista vise ne vidi na UZV-u, da ta krvaruckanja se mogu javiti na početku, da treba da mirujem i ostave me u bolnici. Izađe mi betu koja je bila savršena. U međuvremenu bolovi se smirili, ponekad sasvim blagi i to na par sekundi i prlja je samo kada se obrišem. Uložak čist. Ali kada god se obrišem ta sukrvica je bila jako neugodno mirisa. To je trajalo par dana, da bi pretprošle noc probudili me jaki boli, krvarenje i veliki ugrusci. Ujutru mi izvade betu kao hitnu, nalaz dodje opet savršen, ona se uduplala... Sve po školski. Odahnem ja, a i doktori... Posle toga me odvedu na UZV, međutim na njemu nema nista. Pet ljekara me gledalo, jer im  nije bilo jasno kako je beta tako divna, a ovamo nista ne vide. Izgleda da je u međuvremenu sve izašlo, jer sam bas bila počela krvariti sa ogromnim ugruscima.
    Isplakala sam dušu svoju, mislim da me čulo pola grada. 
    Na svu tu moju muku, radili su mi kiretazu na zivo (, jer glupa anestezija zahtjeva potpunu obradu za koju treba najmanje dva dana, a ja krvarim kao luda)...
    Tako da mi je ovaj put bio paklen, em su mi izvlacili zivu glavu pri stimulaciji, pa sada ovo... Pravim pauzu najmanje od jedne godine da dobro dodjem sebi od svega što mi se izdesavalo i da mi se organizam oporavi. A onda ću sve ponovo. Ne mislim odustajati i necu.  Na kraju će se sve isplatiti!
    Imam supruga koji mi je tolika podrška da vam to ne mogu opisati. I da nije njega ne znam kako bih sve izdrzala. 

• Lala27
    15. Svibanj 2019. 17:05

Tačkica

Pa nista… Dobila sukrvica slabu i kao blage menstrualni bolove. Odem do doktora, pogleda me na UZV i kaže mi da sam trudna (*pošto nisam radila bi test ni betu, nego sam čekala vrijeme za uzv). I da nista vise ne vidi na UZV-u, da ta krvaruckanja se mogu javiti na početku, da treba da mirujem i ostave me u bolnici. Izađe mi betu koja je bila savršena. U međuvremenu bolovi se smirili, ponekad sasvim blagi i to na par sekundi i prlja je samo kada se obrišem. Uložak čist. Ali kada god se obrišem ta sukrvica je bila jako neugodno mirisa. To je trajalo par dana, da bi pretprošle noc probudili me jaki boli, krvarenje i veliki ugrusci. Ujutru mi izvade betu kao hitnu, nalaz dodje opet savršen, ona se uduplala… Sve po školski. Odahnem ja, a i doktori… Posle toga me odvedu na UZV, međutim na njemu nema nista. Pet ljekara me gledalo, jer im nije bilo jasno kako je beta tako divna, a ovamo nista ne vide. Izgleda da je u međuvremenu sve izašlo, jer sam bas bila počela krvariti sa ogromnim ugruscima.
    Na svu tu moju muku, radili su mi kiretazu na zivo (, jer glupa anestezija zahtjeva potpunu obradu za koju treba najmanje dva dana, a ja krvarim kao luda)…
    Tako da mi je ovaj put bio paklen, em su mi izvlacili zivu glavu pri stimulaciji, pa sada ovo… Pravim pauzu najmanje od jedne godine da dobro dodjem sebi od svega što mi se izdesavalo i da mi se organizam oporavi. A onda ću sve ponovo. Ne mislim odustajati i necu. Na kraju će se sve isplatiti!
    Imam supruga koji mi je tolika podrška da vam to ne mogu opisati. I da nije njega ne znam kako bih sve izdrzala.

Ja čitam i plačem, a mogu misliti kako je tebi. Znam da si na početku imala krvarenje i bila u bolnici, ali sam mislila da je to sve dobro. Mnogo mi je žao. Uzmi si odmor, odmori i psihički i fizički, pa onda polako za svojom srećom. Tako je bilo suđeno, sledeći put će biti bolje 
    😘😘😘

mimimimi
    15. Svibanj 2019. 18:12

Tačkica

Pa nista… Dobila sukrvica slabu i kao blage menstrualni bolove. Odem do doktora, pogleda me na UZV i kaže mi da sam trudna (*pošto nisam radila bi test ni betu, nego sam čekala vrijeme za uzv). I da nista vise ne vidi na UZV-u, da ta krvaruckanja se mogu javiti na početku, da treba da mirujem i ostave me u bolnici. Izađe mi betu koja je bila savršena. U međuvremenu bolovi se smirili, ponekad sasvim blagi i to na par sekundi i prlja je samo kada se obrišem. Uložak čist. Ali kada god se obrišem ta sukrvica je bila jako neugodno mirisa. To je trajalo par dana, da bi pretprošle noc probudili me jaki boli, krvarenje i veliki ugrusci. Ujutru mi izvade betu kao hitnu, nalaz dodje opet savršen, ona se uduplala… Sve po školski. Odahnem ja, a i doktori… Posle toga me odvedu na UZV, međutim na njemu nema nista. Pet ljekara me gledalo, jer im nije bilo jasno kako je beta tako divna, a ovamo nista ne vide. Izgleda da je u međuvremenu sve izašlo, jer sam bas bila počela krvariti sa ogromnim ugruscima.
    Na svu tu moju muku, radili su mi kiretazu na zivo (, jer glupa anestezija zahtjeva potpunu obradu za koju treba najmanje dva dana, a ja krvarim kao luda)…
    Tako da mi je ovaj put bio paklen, em su mi izvlacili zivu glavu pri stimulaciji, pa sada ovo… Pravim pauzu najmanje od jedne godine da dobro dodjem sebi od svega što mi se izdesavalo i da mi se organizam oporavi. A onda ću sve ponovo. Ne mislim odustajati i necu. Na kraju će se sve isplatiti!

Draga Tačkice stvarno mi je jakoooo jakoo žao što si morala to doživjeti i što prolaziš kroz to😥😔😔 držim ti  fige i šaljem puno puno snage i želim ti brz oporavak fizički i psihički ❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.