Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ruška
    19. Svibanj 2019. 10:41

Da li ste mjerile bazalnu temperaturu prije očekivane menge i kada ste dobile pozitivan test?

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    19. Svibanj 2019. 10:46

Ruska ja sam mjerila. Doduse zna i od progesterona biti povisena a da nema trudnoce. Al meni je od kad imam test pozitivan temp 37.2-37.3 l, a na progesteronu prijasnjih puta bi mi bila 37-37.1. Vrlo mala razlika zapravo. Jel ti mjeris

• ruška
    19. Svibanj 2019. 10:55

Grizli

Ruska ja sam mjerila. Doduse zna i od progesterona biti povisena a da nema trudnoce. Al meni je od kad imam test pozitivan temp 37.2-37.3 l, a na progesteronu prijasnjih puta bi mi bila 37-37.1. Vrlo mala razlika zapravo. Jel ti mjeris

Da mjerila jucer 37,danas isto...nemam vise nikakvih simptoma,samo nadutost,ali mislim da je to od progesterona.

Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

Grizli
    19. Svibanj 2019. 11:05

Nazalost vecina trudnickih simptoma je ista kao i ona od progesterona jer veliki dio njih i uzrokuje progesteron u tijelu. Nadam se da ce biti plusic kod tebe. Ponekad curama skroz nestanu simptomi. Meni od svega jedino je konstantno bockanje u jajnicima, tocno isti osjecaj kao nakon stoperice sta bi imala pred punkciju kad se osjete jajnici. Mislim to je logicno jer onda isto dobijemo hcg. Ostali simptomi tokom dana dodju i odu mjenjaju se i po intenzitetu od dana do dana. 

provincijalka
    19. Svibanj 2019. 11:50

Joj cure, ja od sinoc imam bas intenzivne grceve kao menstrualne, kao da mi je 2.dan menge. Imam osjecaj kao da menga treba doci, a ne moze od lijekova. Jutros mi je bilo malo roza isjetka na ulosku, danas mi je 9.DNT i danas bih zapravo trebala dobiti mengu po "rasporedu".  Bas sam tuzna od sinoc 😐
    Ruška, kak si ti?

sierrav
    19. Svibanj 2019. 12:21

Grizli

Onda sretno na vadjenju bete i da ipak sve bude happy end! A za iduci et koliko sam shvatila svaka klinika ima svoju pricu. Na kbc rijeka mozes odmah nakon neuspjelog et ici odmah i drugi postupak ako je to prirodni ili fet. Ako ti je ovo bio stimulirani i nemas vise smrzlica onda mora ici pauza od 3-6mj za novi stimulirani ciklus. Ako je bio fet pa nema vise smrzlica ili prirodni, onda se moze odmah u postupak novi.

Imam jos 4 kom.
    Kod podobnika sam.
    Pa super mislila sam pustit ce me sad 6 mj.Ako je tako odlicno.

Grizli
    19. Svibanj 2019. 13:13

Provincijalka ajoooj nadam se da ipak nije to menga!
    Sierrav mozda onda ako nije ovo uspjesan mozes odmah na fet u tom ciklusu. Kazem u ri daju curama. Prate ciklus i ako endometrij zadeblja lijepo i ima ovulacije onda se ide odmah. 

• ruška
    19. Svibanj 2019. 15:22

provincijalka

Joj cure, ja od sinoc imam bas intenzivne grceve kao menstrualne, kao da mi je 2.dan menge. Imam osjecaj kao da menga treba doci, a ne moze od lijekova. Jutros mi je bilo malo roza isjetka na ulosku, danas mi je 9.DNT i danas bih zapravo trebala dobiti mengu po "rasporedu". Bas sam tuzna od sinoc 😐
    Ruška, kak si ti?

Ejla,ma i ja nisam najbolje,imam bolove cijelo popodne,vec sam se isplakala,pa sam malo bolje.drži se😘

Poliklinika Škvorc
    1.Beta 14dnt 1042

• ruška
    19. Svibanj 2019. 15:27

ruška

provincijalka

Joj cure, ja od sinoc imam bas intenzivne grceve kao menstrualne, kao da mi je 2.dan menge. Imam osjecaj kao da menga treba doci, a ne moze od lijekova. Jutros mi je bilo malo roza isjetka na ulosku, danas mi je 9.DNT i danas bih zapravo trebala dobiti mengu po "rasporedu". Bas sam tuzna od sinoc 😐
    Ruška, kak si ti?
    Ejla,ma i ja nisam najbolje,imam bolove cijelo popodne,vec sam se isplakala,pa sam malo bolje.drži se😘

Šta mi sve prolazimo,uzas.
    Krivo sam napisala,kako sam se isplakala,samo mi je malo lakše, a bol ne posustaje.

Poliklinika Škvorc
    1.Beta 14dnt 1042

• Cekalica
    19. Svibanj 2019. 19:30

Pozdrav cure, nova sam ovdje...prvi put postupak u Cita u Splitu. Transfer 10.5. vracene dvije j.s. jedna izvrsna osmostanicna, druga osrednja cetverostanicna. Obje vracene 3 dan. Preostalih 6 j.s. nije nastavilo svoj put oplodnje pa nije bilo za zamrzavanje. Vidim da sve imamo slicne simptome, grcevi kao pred menstruaciju, bolovi u cicama, glaaad 😊  cesto piskenje... Nama je prvi postupak i sad me krenula prati nervoza. Sutra nam je 10-i dan, a u petak je beta. Dvoumim se napraviti test preksutra 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.