Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sierrav
    19. Svibanj 2019. 19:39

Ja mislim da sam procurkala,rekao dr.da svejedno izvadim betu.znaci isplakah se ko kisna godina.
    Zivot zbilja nije fer,citam neke novine o onom konju sta je pobacao svoju djecu sa balkona🙄 nase bebe ce biti najvoljenije i najzeljenije,a put je toliko dug,strmovit,bolan,stresan.
    Cudo sta nam ovi hormoni rade.

• Cekalica
    19. Svibanj 2019. 19:48

sierrav

Ja mislim da sam procurkala,rekao dr.da svejedno izvadim betu.znaci isplakah se ko kisna godina.
    Zivot zbilja nije fer,citam neke novine o onom konju sta je pobacao svoju djecu sa balkona🙄 nase bebe ce biti najvoljenije i najzeljenije,a put je toliko dug,strmovit,bolan,stresan.

Draga Sierrav drzi se...znam da nije lako. Isto sam rekla za nase bebice. Zalosno kakvi sve ljudi imaju djecu, a mi koji ih stvarno zelimo ne mozemo ih imati... zivot  nije pravedan ali doci ce i nase vrijeme jer iza svake kise zasja ☀️

provincijalka
    19. Svibanj 2019. 20:01

Cekalica

Pozdrav cure, nova sam ovdje…prvi put postupak u Cita u Splitu. Transfer 10.5. vracene dvije j.s. jedna izvrsna osmostanicna, druga osrednja cetverostanicna. Obje vracene 3 dan. Preostalih 6 j.s. nije nastavilo svoj put oplodnje pa nije bilo za zamrzavanje. Vidim da sve imamo slicne simptome, grcevi kao pred menstruaciju, bolovi u cicama, glaaad 😊 cesto piskenje… Nama je prvi postupak i sad me krenula prati nervoza. Sutra nam je 10-i dan, a u petak je beta. Dvoumim se napraviti test preksutra 😅

Imale smo transfer isti dan. I Ruška je s nama po danima, imamo dogovor da pišamo testove u srijedu
     Mozes nam se pridruziti 😉

provincijalka
    19. Svibanj 2019. 20:03

sierrav

A jbm mu miša! Baš mi je žao ako si procurila....sacekaj jos betu da ti potvrdi. Znam kako se osjecas....i nemam neke rijeci utjehe jer ih nemam vise ni za sebe. I ja tako uvijek isplacem, odtugujem i dalje....nema nam druge. Drž se draga! 💪

• Cekalica
    19. Svibanj 2019. 20:44

provincijalka

Cekalica

Pozdrav cure, nova sam ovdje…prvi put postupak u Cita u Splitu. Transfer 10.5. vracene dvije j.s. jedna izvrsna osmostanicna, druga osrednja cetverostanicna. Obje vracene 3 dan. Preostalih 6 j.s. nije nastavilo svoj put oplodnje pa nije bilo za zamrzavanje. Vidim da sve imamo slicne simptome, grcevi kao pred menstruaciju, bolovi u cicama, glaaad 😊 cesto piskenje… Nama je prvi postupak i sad me krenula prati nervoza. Sutra nam je 10-i dan, a u petak je beta. Dvoumim se napraviti test preksutra 😅

Imale smo transfer isti dan. I Ruška je s nama po danima, imamo dogovor da pišamo testove u srijedu
    Mozes nam se pridruziti 😉

Ajme divnooo i drzim nam fige da nam svima bude pozitivan rezultat! Nadam se da cu se odvazit napravit ga jer od straha vise nista ne znam. Samo znam da mi se stalno jede i piski 😂

Grizli
    20. Svibanj 2019. 07:40

Sierrav potpuno te razumijem i nije nam lako, al ja od kad se borimo za nasu srecu stalno govorim da se najposebnija djeca najduze cekaju! Kako je danas situacija kod tebe?
    Ostale curke Cekalica, Provincijalka, ako se ne varam i Ruska sto ima kod vas? 

sierrav
    20. Svibanj 2019. 08:57

Grizli

Sierrav potpuno te razumijem i nije nam lako, al ja od kad se borimo za nasu srecu stalno govorim da se najposebnija djeca najduze cekaju! Kako je danas situacija kod tebe?

Pa evo jucer mi je izasao komadic utrogestana tj.cyclogesta smeckaste boje i midlila sam evo dolazi,od jucer od 7 nista opet.s tim da me u noci probudilo oko 1 na wc u zivotu nisam imala takV proljev da oprostite i to dvaput.Izgleda da se vjestica muci da dode na kraju.Vadila betu,rezultati u 11.30.
    Laborantica je bila toliko draga i pitala me sta je bio ivf ja reko da a ona kaze da me razumije da ih je prosla deset u mariboru.Zagrlila me i zazelila srecu.Nevjerojatno,bas mi je bilo drago.rekla je saljem vam samo smajlice hihi 

• Ema1987
    20. Svibanj 2019. 09:10

Sierrav ništa ti ne znači to malo smeđeg, možda si se ozljedila dok si utrić stavljala, držim fige za veliku betu, javi obavezno! 

provincijalka
    20. Svibanj 2019. 09:17

sierrav

Grizli

Pa evo jucer mi je izasao komadic utrogestana tj.cyclogesta smeckaste boje i midlila sam evo dolazi,od jucer od 7 nista opet.s tim da me u noci probudilo oko 1 na wc u zivotu nisam imala takV proljev da oprostite i to dvaput.Izgleda da se vjestica muci da dode na kraju.Vadila betu,rezultati u 11.30.
    Laborantica je bila toliko draga i pitala me sta je bio ivf ja reko da a ona kaze da me razumije da ih je prosla deset u mariboru.Zagrlila me i zazelila srecu.Nevjerojatno,bas mi je bilo drago.rekla je saljem vam samo smajlice hihi

sierrav, želim ti ogromnu betu!!  Držim fige! Javi!

provincijalka
    20. Svibanj 2019. 09:18

Grizli

Kod mene ništa posebno. S vremena na vrijeme pojave se bolovi kao menstrualni, pa nestanu, pa se opet pojave i tak...:D 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.