Pa nista… Dobila sukrvica slabu i kao blage menstrualni bolove. Odem do doktora, pogleda me na UZV i kaže mi da sam trudna (*pošto nisam radila bi test ni betu, nego sam čekala vrijeme za uzv). I da nista vise ne vidi na UZV-u, da ta krvaruckanja se mogu javiti na početku, da treba da mirujem i ostave me u bolnici. Izađe mi betu koja je bila savršena. U međuvremenu bolovi se smirili, ponekad sasvim blagi i to na par sekundi i prlja je samo kada se obrišem. Uložak čist. Ali kada god se obrišem ta sukrvica je bila jako neugodno mirisa. To je trajalo par dana, da bi pretprošle noc probudili me jaki boli, krvarenje i veliki ugrusci. Ujutru mi izvade betu kao hitnu, nalaz dodje opet savršen, ona se uduplala… Sve po školski. Odahnem ja, a i doktori… Posle toga me odvedu na UZV, međutim na njemu nema nista. Pet ljekara me gledalo, jer im nije bilo jasno kako je beta tako divna, a ovamo nista ne vide. Izgleda da je u međuvremenu sve izašlo, jer sam bas bila počela krvariti sa ogromnim ugruscima.
Isplakala sam dušu svoju, mislim da me čulo pola grada.
Na svu tu moju muku, radili su mi kiretazu na zivo (, jer glupa anestezija zahtjeva potpunu obradu za koju treba najmanje dva dana, a ja krvarim kao luda)…
Tako da mi je ovaj put bio paklen, em su mi izvlacili zivu glavu pri stimulaciji, pa sada ovo… Pravim pauzu najmanje od jedne godine da dobro dodjem sebi od svega što mi se izdesavalo i da mi se organizam oporavi. A onda ću sve ponovo. Ne mislim odustajati i necu. Na kraju će se sve isplatiti!
Imam supruga koji mi je tolika podrška da vam to ne mogu opisati. I da nije njega ne znam kako bih sve izdrzala.
Evo draga placem stobom😢
Odmori se od svega ovo je stvarno jako tesko
I psihicki i fizicki
Ali jake smo mi
Padamo pa ustajemo
Tako ces i ti...isplaci se,odmori i puna snage idi po svoju srecicu🤗🤗
Bok cure!Eto mene opet...ovaj put na FET-u. Danas 1.DC krecem sa Estrofem tbl 3x1.
Da li neka zna koji dan vracaju blastice u tom slucaju? Imam koncert 2.6. pa se nadam da nece biti taj dan 🤦🏼♀️
Kikovice - mislim da ćeš taman dan, dva prije imati transfer. Sve ovisi kakav će ti biti endometrij na dan "zamišljene" ovulacije. Kad se uvodi estrofem onda se gleda samo debljina endometrija. Sretno!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kikovice - mislim da ćeš taman dan, dva prije imati transfer. Sve ovisi kakav će ti biti endometrij na dan "zamišljene" ovulacije. Kad se uvodi estrofem onda se gleda samo debljina endometrija. Sretno!
Mislila sam da vracaju blastice nesto kasnije obzirom da su stare 5 dana...hvala na odgovoru 🤗
Vraćaju ih 5. dan od zamišljene ovulacije. Uzmu prosječni dan ovulacije, prate endometrij i vrate nakon 5 dana.
Ja uvijek mislim da će taman nedjelja ili kad sam na putu i tako. Do sad nisu nikad strefili nezgoda dan, a ja i dalje pomahnitalo računam i gledam kad će transfer... 😋
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Bok cure!Eto mene opet…ovaj put na FET-u. Danas 1.DC krecem sa Estrofem tbl 3x1.
Da li neka zna koji dan vracaju blastice u tom slucaju? Imam koncert 2.6. pa se nadam da nece biti taj dan 🤦🏼♀️
Sa srećom, ovaj put će uspjeti 😊
@Vaki - pa svaki put u krivi dan kod mene...te nedjelja, te sam na putu...sto da ti pricam kad sam si stopericu davala u 2 ujutro da bi me primili popodne na vadjenje stanica 🤦🏼♀️, a kad su mi vratili embrije jurila sam do Zadra jer su me gosti cekali...uglavnom veselo 😂.
Ovaj put cu lezati svih 15 dana, zaboli me 😉. @Lala27 - hvala ti draga, fige su na najjace 😘🤞🏻...ako ne uspije ovaj put idem na 3 mj bez ovulacije da mi rijese adenomiozu pa cu onda prirodno zanijeti 😜
Pozdrav, u postupku sam. Danas mi je 7dnt
Nemam neke posebne simptome, osim bolnih grudi. Pa me zanimaju vasa iskustva, posto sam nova u svemu tome. Hvala na svakoj informaciji. Koji dan je pametno raditi test? Danas mi je 7dnt
Taine
Nemam neke posebne simptome, osim bolnih grudi. Pa me zanimaju vasa iskustva, posto sam nova u svemu tome. Hvala na svakoj informaciji. Koji dan je pametno raditi test?Danas mi je 7dnt
Pozzic meni je 9 dan,betu bi trebala u pon,20.5.
Nisam sigurna ako cu napravit test,danas trebam dobit i osjecam se vec 4 dana kao u pmsu.(grcevi,nervoza,oteknute cice)
Nadam se da nece vjestica doc,inace sve ok samo od sinoc su mi otkucaji oko 100 i tlak mi je 160/90 inace sam niskotlakas.Popih apaurin da dodem sebi,sad je ok.
Sretno nam svim cekalicama,mi cemo imati sijecanjske bebe😀
Nemam neke posebne simptome, osim bolnih grudi. Pa me zanimaju vasa iskustva, posto sam nova u svemu tome. Hvala na svakoj informaciji. Koji dan je pametno raditi test?Danas mi je 7dnt
Ja sam do 7dnt imala kao menstrualne bolove, nadutost, bolne grudi, a kasnije je već sve nestajalo, jer je valjda bilo od stimulacije, zato se ne opterećuj simptomima 😊 Ja sam test radila 10dnt, pa opet 11dnt i onda sam 12 radila betu, sve je bilo pozitivno😄 Sa srećom 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji