Curke, 9.5 sam imala transfer, jel bi mogla danas popodne napraviti test ili je jos rano? Punkciju sam imala 7.5. Beta tek 25.5.Koliko vidim vracen ti je 2-dnevni pa ti je malo rano, posebno za popdnevni urin. Ja sam radila 10 dana od ovulacije, a tebi je bi to bilo danas 10 dan od O odnosno punkcije. Ja sam radila sam prvim jutarnjim i bila je jako jako svjetla crtica pa mozda da pricekas jutro za raditi test. Sretno. Jel imas kakve simptome?
Za test cu pricekati jos koji dan. Od simptoma imam napetost u donjem dijelu trbuha, na momente neka prigušena bol kao pred mengu i bolne grudi sa strane prema pazduhu, nocno preznojavanje uz jako dobar san i cesto mokrenje. Jel to dobar znak?
Taine
Jutro cure jesam ja debil ili sta? Ova di pokazuje kao trudnocu po meni je tako razljevena,da je doslo do trudnoce bi bilo jasnije ili?
😢
Meni ovo više liči na pozitivan test, ne znam. Ne vidim razlog što bi se pojavila ova druga crtica. A i ja sam radila sličan, pa su mi bile ovakve dvije linije. Ponovi sa nekim drugim testom 😊
Pa cuj sve ovo su dobri znakovi. Tako da mirise na plusic! Sretno
Da li ucestalo mokrenje može biti posljedica uzimanja utrogestana?
Taine
Ja isto gledam već četvrti put i znam da sam ja uvijek imala samo jednu crtu kad nisam bila trudna. Baš nikada se nije pojavila ta druga crta. Čak ni kad sam ga rastavila...
Učestalo mokrenje je često od progesterona (utrogestana, crinone gela i sl.).
Taine - ujutro trk u trgovinu po drugi testić. Meni to izgleda pozitivno.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mada moram napomenuti da je Grizli kraljica testova pa moj post uzmi s rezervom. ❤️ Sretno i javi nam...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sierrav od sveg srca ti zelim da curke imaju pravo, a iz iskustva znam na takvim testicima da druga crta mi je ako se pojavljivala uvijek bila puno blize ovoj kontrolnoj, a ne na pregibu debelog dijel na tanki. To mi se jednom samo dogodilo kad sam previse umocila test zato sam ti to i napisala. Al kazem daj Boze da gadno grijesim i da je kod tebe lijepi plusic. Jesi mozda odlucila se raditi jos koji test? Sretno u svakom slucaju i da te beta iznenadi.
Sierrav od sveg srca ti zelim da curke imaju pravo, a iz iskustva znam na takvim testicima da druga crta mi je ako se pojavljivala uvijek bila puno blize ovoj kontrolnoj, a ne na pregibu debelog dijel na tanki. To mi se jednom samo dogodilo kad sam previse umocila test zato sam ti to i napisala. Al kazem daj Boze da gadno grijesim i da je kod tebe lijepi plusic. Jesi mozda odlucila se raditi jos koji test? Sretno u svakom slucaju i da te beta iznenadi.
Hey hey nisam,odplakah svoje jucer hihi,sutra idem u mediko vaditi betu i to je to bas sam rekla sama sebi necu se stresirat sa jos jednim testom,ionako moram dr.javiti rezultate.
Jel znate koliko vremena obicno prolazi izmedu 2 transfera?
Onda sretno na vadjenju bete i da ipak sve bude happy end! A za iduci et koliko sam shvatila svaka klinika ima svoju pricu. Na kbc rijeka mozes odmah nakon neuspjelog et ici odmah i drugi postupak ako je to prirodni ili fet. Ako ti je ovo bio stimulirani i nemas vise smrzlica onda mora ici pauza od 3-6mj za novi stimulirani ciklus. Ako je bio fet pa nema vise smrzlica ili prirodni, onda se moze odmah u postupak novi.
Odlucilia sam da ipak necu raditi testic prije bete, da se prerano ne razočaram. Ne ocekujem previse, pa sada sto bude. Drzite mi fige. Sutra idem raditi nakon malo odmora i od danas necu misliti na nikakve simptome koji ionako samo zbunjuju. Kod svakoga je drugacije... Ostajem optimist! :-)
Taine
Sortiraj odgovore
Najstariji