Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Cekalica
    20. Svibanj 2019. 09:19

Ajme Sierrav nadam se da vjestica nece ni stici i da ce beta biti velika ❤️
    Kako sam citala, to mogu biti ostaci implatacijskog.
    Javi nam se svakako, s tobom smo 😘

• Taine
    20. Svibanj 2019. 09:27

Pozdrav, donji dio trbuha na lijevoj strani mi je tvrđi nego na desnoj, jel to normalno? Danas mi je 11 dnt. 

Taine

• Cekalica
    20. Svibanj 2019. 09:31

Grizli

Sierrav potpuno te razumijem i nije nam lako, al ja od kad se borimo za nasu srecu stalno govorim da se najposebnija djeca najduze cekaju! Kako je danas situacija kod tebe?
    Ostale curke Cekalica, Provincijalka, ako se ne varam i Ruska sto ima kod vas?

Ista stvar kao kod provincijalke. Jedino me sinoc boljelo malo jace nego prethodnih dana. 

• Ema1987
    20. Svibanj 2019. 16:47

Sierrav, ništa ne javljaš ?! Jesi dobila nalaz? 

sierrav
    20. Svibanj 2019. 17:17

Evo curke nalaz dosao oko 12,a ja vec na delu bila beta je 0! 
    Kontaktirala sam dr.rekao da odmorim ciklus pa idemo ponovno.Ajde valjda bude u 7 mj😊
    Toliko se vec isplakah ovih dana da sam ovo primila kao a ok idemo dalje...
    Sta preporucate u ova 2 mj da malo mozda poboljsam sanse,cula ananas i ciklu to obozavam

• ruška
    20. Svibanj 2019. 17:28

provincijalka

Grizli

Sierrav potpuno te razumijem i nije nam lako, al ja od kad se borimo za nasu srecu stalno govorim da se najposebnija djeca najduze cekaju! Kako je danas situacija kod tebe?
    Ostale curke Cekalica, Provincijalka, ako se ne varam i Ruska sto ima kod vas?

Kod mene ništa posebno. S vremena na vrijeme pojave se bolovi kao menstrualni, pa nestanu, pa se opet pojave i tak…:D

Pozdrav...i kod mene isto,bolovi pa stane,stalno imam filing da cu dobiti.javljaj novosti🙂

🙋34👨‍🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
    4 iseminacije od 10/2018-02/2019
    4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
    5/2019 FET 1blastocista,beta 0
    7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
    9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
    1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
    Poliklinika Škvorc
    10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
    1.Beta 14dnt 1042

provincijalka
    20. Svibanj 2019. 19:36

sierrav

Kontaktirala sam dr.rekao da odmorim ciklus pa idemo ponovno.Ajde valjda bude u 7 mj😊
    Toliko se vec isplakah ovih dana da sam ovo primila kao a ok idemo dalje…
    Sta preporucate u ova 2 mj da malo mozda poboljsam sanse,cula ananas i ciklu to obozavam

Žao mi je bas. Al vidim da si ti digla glavu i vec kreces s novim borbama, a to je najvaznije 😉
    Nisam bas u toku, tek sam se prikljucila forumu, pa ne znam u kakvom si postupku...ides na FET ili sta?
    U svakom slucaju s ananasom i ciklom neces pogrijesiti 🙂

Grizli
    20. Svibanj 2019. 19:42

Sierrav za uspjesnost implantacije dobra je cikla, ananas, andol 100, magnezij, brazilski orascici 2 na dan (to je za selen), puno kretanja al ne preteske tjelesne aktivnosti. Nakon transfera odrzavat stopala topla - zvuci smjesno al dokazano ima smisla jer nam hladni ekstremiteti upucuju na losu cirkulaciju + "kradu" energiju i toplinu ostatku tijela da se ugriju a nakon et sva toplina i energija nam treba za implantaciju. Opustaj se sto vise, malo uzivaj, zaboravi na sve i udji u novi postupak sa mislima to je taj mjesec kad cu ostat trudna i misli zaista tako. Psiha igra ogromnu ulogu. Ako imas mogucnosti mozes ici i na akupunkturu za plodnost. 

• Cekalica
    20. Svibanj 2019. 20:15

sierrav

Toliko se vec isplakah ovih dana da sam ovo primila kao a ok idemo dalje…

Nisam te htjela pingat, kontam javit ces se kad budes spremna. Zao mi je zbog ishoda, ali samo pozitivno, bit ce to sve dobro. Jesi ono ti rekla da imas jos 4 smrzlica? Pozitivne misli jako utjecu, naravno osim prehrane. Ja pijem andol 100, Novalac i folate jer imam pozitivan gen MTHFR a to uzrokuje ugruske pa za prevenciju zbog cirkulacije. Inace cirkulacija mi je koma, uvijek ruke i noge ko' led ali tusiranje pomogne pa cirkulacija proradi 💪
    Bilo bi dobro uvest sto vise "zive hrane" svjezeg voca i povrca po mogucnosti da mu znas podrijetlo, odnosno da je sto manje pesticidirano.

Grizli
    20. Svibanj 2019. 20:25

Cekalice zasto pijes i folate i novalac. Novalac ima 200mg folne koju ti ne mozes iskoristiti. Bolji prenatal ti je PrenataS koji ima samo aktivnu folnu koju ti možeš 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.