Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lala27
    16. Svibanj 2019. 22:18

sierrav

Taine

Pozdrav, u postupku sam. Danas mi je 7dnt
    Nemam neke posebne simptome, osim bolnih grudi. Pa me zanimaju vasa iskustva, posto sam nova u svemu tome. Hvala na svakoj informaciji. Koji dan je pametno raditi test?Danas mi je 7dnt
    Pozzic meni je 9 dan,betu bi trebala u pon,20.5.
    Nisam sigurna ako cu napravit test,danas trebam dobit i osjecam se vec 4 dana kao u pmsu.(grcevi,nervoza,oteknute cice)
    Nadam se da nece vjestica doc,inace sve ok samo od sinoc su mi otkucaji oko 100 i tlak mi je 160/90 inace sam niskotlakas.Popih apaurin da dodem sebi,sad je ok.
    Sretno nam svim cekalicama,mi cemo imati sijecanjske bebe😀

Ti bi već sutra mogla neki testić uraditi 😄 Ali iz prvog urina. Što se tiče simptoma, sve je to normalno. Opušteno i sa srećom, javi nam plusić😄

• Taine
    17. Svibanj 2019. 08:13

Hvala na podrsci. Prva dva pokusaja nisam ni dosla do transfera. Svi toliko pricaju o toj implatanciju, ostroj boli, probadanju, pa sam ocekivala nesto i nisam osjetila nista takvo.Imala sam bockanje 1i2 dnt, pa osjecaj da cu dobiti. 5dnt nakon pikicedecapeptyla, poele su boluckat grudi, neko priguseno meskoljenje dolje uz napetost. Grudi bole sa strane, na dodir peku, bradavice normalne. Od 6dnt sve se nekako smirilo osim grudiju. Pijem folacin, prenatal, aspirin 100 i siofor 850 zbog inzulinske rezistencije. To su moji simptomi. Betu trebam vaditi 25.5.Sretno svim čekalicama :-) 

Taine

Vaki
    17. Svibanj 2019. 08:34

Kikovice - tako je! Sretno! 
    Curke - ako imate blastice onda se 9. dan već lijepo vidi crtica na testu, a ako su dvodnevni ili trodnevni onda se strpite do 11. dana. Čekamo plusiće... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    17. Svibanj 2019. 08:38

Evo da potvrdim ovo od Vaki ako su blasgice 9 dana nakon transfera blastice pozitivan test se itekako vidi. Meni je danas lijepo potamnio a 9dnt mi je i nema sumnje pozitivan je! 

sierrav
    17. Svibanj 2019. 08:57

Grizli

Evo da potvrdim ovo od Vaki ako su blasgice 9 dana nakon transfera blastice pozitivan test se itekako vidi. Meni je danas lijepo potamnio a 9dnt mi je i nema sumnje pozitivan je!

Znaci ja mogu pipi ako mi je 10 dan 5dnevne

• petra31
    17. Svibanj 2019. 10:59

Drage moje evo mene sa ultrazvuka
    Bila sam privatno a u RI na prvi ulztrazvuk idem 23.05,ali jbg nisam mogla docekati
    Suprug isao samnom 
    Pitam doktoricu dal moze suprug ici ona kaze da priceka da prvo mi vidimo...
    Ajme srce kucaaa koji je to osjecaj neprocjenjivo,zaplakala sam od srece...Isla je odmah po supruga i on i ja se gledamo oci pune suza...
    Hvala vam cure za svaku podrsku,savjet,za sve😘😘
    Zelim da sta prije svaka od vas o vo dozivi 😊Za to se borimo i stvarno je vrijedno svake borbe,svake suze koje se prođu...Drzite se cure i mislite na vase mrvice koje vas cekaju....I dalje cu vas pratiti😘😘😘

• Lala27
    17. Svibanj 2019. 12:10

Grizli

Tako mi je drago zbog tebeee 😍😍😍 Samo neka tako ostane, miruj, odmaraj do bete, pa onda da vidiš srculence na ultrazvuku 😊

• Lala27
    17. Svibanj 2019. 12:13

petra31

Bila sam privatno a u RI na prvi ulztrazvuk idem 23.05,ali jbg nisam mogla docekati
    Suprug isao samnom
    Pitam doktoricu dal moze suprug ici ona kaze da priceka da prvo mi vidimo…
    Ajme srce kucaaa koji je to osjecaj neprocjenjivo,zaplakala sam od srece…Isla je odmah po supruga i on i ja se gledamo oci pune suza…
    Zelim da sta prije svaka od vas o vo dozivi 😊Za to se borimo i stvarno je vrijedno svake borbe,svake suze koje se prođu…Drzite se cure i mislite na vase mrvice koje vas cekaju….I dalje cu vas pratiti😘😘😘

Još jedna divna vijest danas 😍 Da i ostale curke idu našim stopama i čuju srculence kako kuca 😄 Koliko si već trudna po ultrazvuku? Eto, sad si mirna do redovnog pregleda ☺️ Uživaj, draga 😘😘😘

• petra31
    17. Svibanj 2019. 12:27

Lala27

petra31

Suprug isao samnom
    Pitam doktoricu dal moze suprug ici ona kaze da priceka da prvo mi vidimo…
    Ajme srce kucaaa koji je to osjecaj neprocjenjivo,zaplakala sam od srece…Isla je odmah po supruga i on i ja se gledamo oci pune suza…
    Zelim da sta prije svaka od vas o vo dozivi 😊Za to se borimo i stvarno je vrijedno svake borbe,svake suze koje se prođu…Drzite se cure i mislite na vase mrvice koje vas cekaju….I dalje cu vas pratiti😘😘😘
    Još jedna divna vijest danas 😍 Da i ostale curke idu našim stopama i čuju srculence kako kuca 😄 Koliko si već trudna po ultrazvuku? Eto, sad si mirna do redovnog pregleda ☺️ Uživaj, draga 😘😘😘

Hvala draga😍😍
    Neznam koliko sam trudna po ultrazvuku 
    Mozda mi i rekla ali vjeruj ja nista nisam cula osim da srce kuca😍😍
    To cu pitati na redovnom pregledu u petak
    Kako si ti
    Koliko si trudna?

• petra31
    17. Svibanj 2019. 12:28

Grizli

Grizliii cestitammm ajmee kako lijepooo
    Uzivajj😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.