ivana3008 dobro nam dosla😊 imamo na isti dan betu🤞🏼🍀♥️ Zelim ti svu srecu i da nam ove “trice” u datumu donesu neku pozitivu
Meni je sve u znaku broja 3 ovaj put pa se nadam da ce to bit neki sretni broj😊
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lussy razumijem ti muza, svaka ti cast stvarno 🙈 dobro ostavit cemo onda za cetvrtak happy news😅
Kako se ti osjecas, jel se osjecas trudno?
Ivana dobrodosla, wow imate odlican rezultat, top.
Bila si u prirodnom ili stimuliranom FETu? Moguce da te glava boli od estrofema ako si u stimuliranom.
I tvoju onda cekamo u cetvrtak, drzim ti 🤞🏼🤞🏼🍀🍀
Nola_ danas san posebno dobro za divno cudo i nekako sam bas pozitivna i danas sam sebi trudna, ne znam mozda jer me mama uvjerila da je ta krv mozda i pozitiva a i vi ste mi cure ovdje punoo pomogle😊 hvala vam na tome
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Hvala ti draga puno♥️♥️ Samo da ne potonem brzo ili da me u cetvrtak to ne pogodi..nekako si ne mogu zamislit da mi nisu uspjele ni jedna od 3😅 zato eto sad smo happy danas 🤰🏼🤰🏼
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Pozdrav cure, nova sam na forumu.
Zelim vam pozeljeti svima dobru srecu i pozitivne bete jer se upravo za to i borimo.
Imam 30 godina, 22.2. sam bila na krioembriotransferu ili kako ovdje citam da ga zovu FET.
03.03. Radim betu pa se nadam uspjehu.
Prvi FET nam je bio neuspjesan, odnosno negativna beta.
U oba procesa jedini simptom izrazen je bila glavobolja 2 i 3 dan. Inace imam migrene, i vezane su uz hormonski status.
Nadam se da migrena u drugom FETu ne znaci nuzno i negativnu betu.
Mm i ja pokusavamo ostvariti potomstvo 3 godine. Nemamo zdravstvenih problema koje bi izazvale problem sa zacecem. Moji ciklusi su redovni, ovulacije takodje, njegov spermiogram odlican.. itd.
Hashimoto imam vec 8 godina, pijem terapiju te tsh drzim u kontroli, uvijek je oko 1. Nakon pretraga su mi ustanovili genetsku predispoziciju za trombofiliji pa u procesu vto uvijek primam clexan.
Imali smo 2 inseminacije, proces vto sa ishodom hiperstimulacije (26 jajnih celija) 10 blastocista sve zaledjene.
1 FET- 2 BLASTOCISTE, BETA 0
2 FET- 2 BLASTOCISTE, BETA 03.03.
Oba puta koristen EmbioGlue
Jos jednom pozdrav svim clanicama, radujem se svakoj pozitivnoj beti jer svima nama daje nadu za uspjeh! ❤
Super, čekamo onda betu. Dobrodošla 🙋♀️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Zelim vam pozeljeti svima dobru srecu i pozitivne bete jer se upravo za to i borimo.
Imam 30 godina, 22.2. sam bila na krioembriotransferu ili kako ovdje citam da ga zovu FET.
U oba procesa jedini simptom izrazen je bila glavobolja 2 i 3 dan. Inace imam migrene, i vezane su uz hormonski status.
Mm i ja pokusavamo ostvariti potomstvo 3 godine. Nemamo zdravstvenih problema koje bi izazvale problem sa zacecem. Moji ciklusi su redovni, ovulacije takodje, njegov spermiogram odlican.. itd.
Hashimoto imam vec 8 godina, pijem terapiju te tsh drzim u kontroli, uvijek je oko 1. Nakon pretraga su mi ustanovili genetsku predispoziciju za trombofiliji pa u procesu vto uvijek primam clexan.
Imali smo 2 inseminacije, proces vto sa ishodom hiperstimulacije (26 jajnih celija) 10 blastocista sve zaledjene.
Jos jednom pozdrav svim clanicama, radujem se svakoj pozitivnoj beti jer svima nama daje nadu za uspjeh! ❤
Dobro nam dosla i sretnooo,cekamo sa tobom 🙏❤
Nola slažem se, mi smo išli tako da smo dobili preporuku za dr. u drž. bolnici, bili prije kod dr. R (poznatog u ZG po tome što je MŠ postala žena majka kraljica kod njega) ugl. jako jako loše iskustvo na prvu imali smo reakciju kao i Lussyin muž - neprimjereni komentari, a nije se potrudio MM-a ni uvesti u ordinaciju (a došli smo zajedno - WTF?)-
A od frendice sam čula da IVF (Šimunić) preskaču termine ovih koji su preko HZZO-a nauštrb ovih koji sve plaćaju (to je jedna od priv klinika koje imaju ugovor i u 12. mj su joj rekli da tek u 5. može doći na red)- iako ne kužim zakaj, ako opet dobiju plaćeno, ali evo to znam iz prve ruke.
Nije da i meni treba da me netko tapša, nego sam osjetila tu jednu povezanost i povjerenje visokog stupnja koje su oni uspjeli uspostaviti na prvu i kasnije se samo potvrđivalo, a ovaj dr. R nije. Da je u VV bilo tako, opet bi otišla negdje drugdje, neovisno o preporuci.
I dalje držimo fige Lussy!
Dobrodošla ivana3008!
Ja idem upravo raditi sve te pretrage u genetski laboratorij, ništa nije isto tako kod nas pretjerano loše, samo se ništa ne događa (beba), zalihe js jako dobre, spermiogram malo slabija pokretljivost, ali se oplode stanice i onda - ništa! Poveznica: Hashimoto. Koji divlja, i opet je TSH preko 3, a trebao bi biti ispod 2. To s tim Hashimotom je jako zeznuta stvar, Nisam prije MPO-postupka imala pojma u kojoj mjeri utječe na održanje trudnoće. Sretno ti s betom prekosutra!!
Jutro,moj test negativan 😥 sutra idem na betu radi reda.To bi bilo to i ovaj put nista.Potrazit cu drugu kliniku,drugo misljenje i to je to nema sta.Ovaj put sam se bas nadala i vjerovala da ce biti dobro,iako sam u dubini sebe osjetila da nema nista ali nisam dala da me obuzme do samog kraja.Ja sam ucinila sve sto sam mislila da treba i dala sam sve od sebe,znam da nisam nigdje pogrijesila tako je kako je.Do novog postupkka tu sam navijam za vas iz duse i srca 🙏 svaki vas uspjeh je meni nada i potvrda da moze samo treba docekati svoj trenutak.
Ma daj, a jel sigurno skroz prazan,
Žao mi je ako je, sutra ćemo onda skupa potvrditi da je negativna beta. 💓
Sretno svakako!
I moj je test negativan,, ali vidjet ćemo sutra na beti. I ja idem radi reda,, ali nikad se ne zna... Sretno nam
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji