Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lijana
    28. Veljača 2022. 11:06

Lussy

lijana ne znam iskreno meni se u 1.postupku vidila crta al ne sjecam se koji dan sam radil mislim da je bilo tako 9/10 al morala sam je trazit pod odredenim kutom a tad sam primila samo Decapeptyl nista vise🤷🏼‍♀️ Nazalost beta je nakon toga bila 1.2
    Ovo je prvi fet da sam imala 3 inekcije za dat

Mene je ovaj put ubio FET,krenula sam sa spricama od 14.2 prolutex 25 i clexan 0.4 i jos uvijek se spricam svaki dan,stomak mi je svih boja.Oplacem svako jutro dok dajem inekcije same mi je mene zao.Nikad mi nije bilo ovako puno sprica u fetu, imala sam dva stimulisana i dva FETa do sad neuspjesni nikako se nije primilo.Nekad pomislim daj Boze samo nek se primi pa kako god zavrsilo samo da znam da mogu ostat trudna.Povremeno mi se vrtoglava bojim se da mi je previse clexan i aspirin 100 nisam to nikad kombinirala do sad.Hvalq ti na odgovoru zelim nam svu srecu 🙏❤

Lussy
    28. Veljača 2022. 11:14

Da to sam ja sebi rekla neki dan kad bi bar znala da mogu ostat trudna iako bi me bas ubilo da izgubim ne daj boze trudnocu al bar da nekako znam da MOGU😓 razumijem te tu skroz.. joj to je bas punoo ,nadam se da ces uspit ovaj put🤞🏼♥️ Zelim ti svu srecu,a mi smo ionako zenske pre jake i toliko to zelimo da bi sve ucinile da se dogodi!

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• NATALIE0407
    28. Veljača 2022. 13:19

lijana

Lussy

lijana ne znam iskreno meni se u 1.postupku vidila crta al ne sjecam se koji dan sam radil mislim da je bilo tako 9/10 al morala sam je trazit pod odredenim kutom a tad sam primila samo Decapeptyl nista vise🤷🏼‍♀️ Nazalost beta je nakon toga bila 1.2
    Ovo je prvi fet da sam imala 3 inekcije za dat

Mene je ovaj put ubio FET,krenula sam sa spricama od 14.2 prolutex 25 i clexan 0.4 i jos uvijek se spricam svaki dan,stomak mi je svih boja.Oplacem svako jutro dok dajem inekcije same mi je mene zao.Nikad mi nije bilo ovako puno sprica u fetu, imala sam dva stimulisana i dva FETa do sad neuspjesni nikako se nije primilo.Nekad pomislim daj Boze samo nek se primi pa kako god zavrsilo samo da znam da mogu ostat trudna.Povremeno mi se vrtoglava bojim se da mi je previse clexan i aspirin 100 nisam to nikad kombinirala do sad.Hvalq ti na odgovoru zelim nam svu srecu 🙏❤

Draga zelim da ti uspje uz novu terapiju. Kad si dajes inekcije misli na svoju bebicu i bit ce ti lakse. Inace se terapija koristi do 14tt.

bejbe2018
    28. Veljača 2022. 13:38

lijana hvala na lijepim riječima i to je dokaz da je stvarno sve moguće. 

Lussy čekam sad još nalaz bete onda zovem dr. za dalje.
                            💟

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Nola_
    28. Veljača 2022. 15:19

Bejbe zao mi je... saljem ❤️

Lussy
    28. Veljača 2022. 17:42

Cure ja sad bila na wc i doslovno sam sokirana imala sam minijaturnu tockicu krvi kad sam se obrisala,pratit cu situaciju al mi je pre cudno da cu ja dobit uz utrice jer prva dva puta nikako nisam dobila dok sam ih stavljala😓 al bojim se da je to to

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• lijana
    28. Veljača 2022. 17:55

Lussy

Cure ja sad bila na wc i doslovno sam sokirana imala sam minijaturnu tockicu krvi kad sam se obrisala,pratit cu situaciju al mi je pre cudno da cu ja dobit uz utrice jer prva dva puta nikako nisam dobila dok sam ih stavljala😓 al bojim se da je to to

Tesko da ces procurit uz ultrice,ja sam 3 puta ih koristila u postupku nikad nisam procurila ni kapi.Prati situaciju,mozda si se malo zakacila,ogrebala da tak kazem.Za svaki slucaj sad malo miruj smanji kretanje.🙏 ja lezim ovdje na forumu dezuram 🤗 

Lussy
    28. Veljača 2022. 18:41

Pa da zato mi i je cudno sto sam vidjela tu tockicu bas sam se uplasila jer znam da prva dva puta nisam procurila nego tek 3/4 dan nakon prestanka utrica 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• lijana
    28. Veljača 2022. 19:06

Lussy

Pa da zato mi i je cudno sto sam vidjela tu tockicu bas sam se uplasila jer znam da prva dva puta nisam procurila nego tek 3/4 dan nakon prestanka utrica

Nista ne brini to je nesto slucajno kapilar i slicno sigurna sam.Mene danas bas bole ledja i stomak kao da cu procuriti svaki cas mada i kod mene je nemoguce jer sam na dupastonu 3x1.Pojavio mi se sekret bjelkasti pa ga pratim stalno nije puno al dovoljno da mi neda mira.

bejbe2018
    28. Veljača 2022. 19:36

lijana

Lussy

Tesko da ces procurit uz ultrice,ja sam 3 puta ih koristila u postupku nikad nisam procurila ni kapi.Prati situaciju,mozda si se malo zakacila,ogrebala da tak kazem.Za svaki slucaj sad malo miruj smanji kretanje.🙏 ja lezim ovdje na forumu dezuram 🤗

Ja sam uz utriće procurila i to već koji put, nije mi prvi.

Ali Lussy znam osjećaj, svaki put sam gledala koja je boja i jel šta ostaje.
    Nadam se da je tebi samo nešto sporedno..

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.