Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tresnja
    28. Veljača 2022. 21:54

Curke jesu li vas u uspješnim postupcima boljele grudi ali onako donji dio bas cice? 

Lussy
    28. Veljača 2022. 22:11

Vjeverica81 citam cijelo vrijeme okolo da to ne mora uvijek bit negativno,a i znam moja prijatejica je u prvim tjednima prirodnoj trudnoci isto tako jedan dan imala smede i vise nista al doslovno trag i evo mali sad ima 3 godine😂 jedino sto je meni bila bas krv nije bilo smede🤷🏼‍♀️Pratit cu sta ce bit sutra i kako cu se osjecat

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Nola_
    28. Veljača 2022. 22:28

Lussy ne mora biti smede, kazem ti da je nekim bilo crvenkasta krv. A mozda jest i od kapilare ili prodora trofoblasta u endo. U svakom slucaju je super. Jel te ne svrbi taj test? 🤣

Lussy
    28. Veljača 2022. 22:51

Nola_ jel vjerujes da mi stoji doslovno nasuprot wc skoljke al mislim da cu se 99% oduprijet i da ga necu napravit😂  vise vjerujem beti mozda radi onog laznog pozitivnog testa u 1.fetu🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lulu17
    01. Ožujak 2022. 00:24

Cao cure... pratim vas i dalje i drzim fige da sve bude dobro ❤
    Je li bejbe radila betu ili je sigurno vjestica? 😡😡😡
    Kazu da vecina zena ima to tackasto implantacijsko krvarenje...da je menstruacija krvarenje bi ubrzo nastavilo..
    A sto se tice grudi, meni nisu uopste bile toliko uvecane ni bolne, ali sad su pocele i to baas...
    Uz vas sam, cekamo rezultate 🍀🍀🍀❤

• lijana
    01. Ožujak 2022. 05:06

Jutro,moj test negativan 😥 sutra idem na betu radi reda.To bi bilo to i ovaj put nista.Potrazit cu drugu kliniku,drugo misljenje i to je to nema sta.Ovaj put sam se bas nadala i vjerovala da ce biti dobro,iako sam u dubini sebe osjetila da nema nista ali nisam dala da me obuzme do samog kraja.Ja sam ucinila sve sto sam mislila da treba i dala sam sve od sebe,znam da nisam nigdje pogrijesila tako je kako je.Do novog postupkka tu sam navijam za vas iz duse i srca 🙏 svaki vas uspjeh je meni nada i potvrda da moze samo treba docekati svoj trenutak.

bejbe2018
    01. Ožujak 2022. 08:42

lijana

Jutro,moj test negativan 😥 sutra idem na betu radi reda.To bi bilo to i ovaj put nista.Potrazit cu drugu kliniku,drugo misljenje i to je to nema sta.Ovaj put sam se bas nadala i vjerovala da ce biti dobro,iako sam u dubini sebe osjetila da nema nista ali nisam dala da me obuzme do samog kraja.Ja sam ucinila sve sto sam mislila da treba i dala sam sve od sebe,znam da nisam nigdje pogrijesila tako je kako je.Do novog postupkka tu sam navijam za vas iz duse i srca 🙏 svaki vas uspjeh je meni nada i potvrda da moze samo treba docekati svoj trenutak.

Ma daj, a jel sigurno skroz prazan, 
    Žao mi je ako je, sutra ćemo onda skupa potvrditi da je negativna beta. 💓
    Sretno svakako! 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

kosuljica
    01. Ožujak 2022. 08:50

Lussy

Da tako meni i muz misli,mi smo sad sve sami platili,nista preko hzzo..raspitati cu se koje su klinike preko hzzo i kako to uopce funkcionira,jer sta sam rekla muzu zasto da ne iskoristimo mogucnost kad vec postoji🤷🏼‍♀️ Nola_draga hvala ti na svemu i sta i dalje vjerujes da sam 🤰🏼😅 al ja nekako mislim da od tog nema nista😂 daj Boze da nisam u pravu

Lussy slažem se s tobom da treba probati...

Nola zašto misliš da nisu dobre, zbog odnosa prema pacijentu ili rezultata? Naime dosla.sam do nekih informacija po kojima neke privatne napumpavaju svoje rezultate tj uspješnost...a i nije zgorega reći da su svi najbolji došli iz državnih bolnica uglavnom iz VV. Što se tiče odnosa ja sam u VV prezadovoljna pružaju mi više podrške nego neki članovi uže obitelji.
    I ako nam ne uspije u ovom redovnom dijelu preko HZZO a, i dalje planiramo ići tu na prirodne, uz plaćanje naravno.
    Lussy drži se još malo izdrži!! :)

• lijana
    01. Ožujak 2022. 08:51

bejbe2018

lijana

Ma daj, a jel sigurno skroz prazan,
    Žao mi je ako je, sutra ćemo onda skupa potvrditi da je negativna beta. 💓
    Sretno svakako!

Ma da skroz nesto sam ja natezala da vidim da naslutim al slabe sanse,maloprije ga gledam ima linija nakupilo se neke boje nesto al i da jest to je od boostera jer sam imala veliku dozu 5000.Desilo mi se to vec jednom isto ovako tako da sam sigurna da je veliko nista.Ali sta idemo dalje i negativna beta je beta *ebo je pas.Isplakala jednu turu sad cu popit kaficu i dobro.Sutra prezivim poziv iz klinike i to je to. Kako si ti? 

Nola_
    01. Ožujak 2022. 09:21

Jutro cure🌞🌷
    Lijana zao mi je 😓❤️
    Kosuljica ne bih rekla zbog odnosa nego posvecenosti sa znanstvene strane. Mozda ogranicen izbor lijekova (jeftiniji) pa daju isti lijek nekom sa amh 10 i 60. Ne izracunavanje jedinica doze po mojim kilogramima, ponasanje prema idividui kao prema masi a svi smo drukciji. Razumijem da je masu zena u bolnici i da je pritisak i da realno nemaju vremena, al onda radije tu necu ici. Sto se tice samog odnosa, prema meni su drzavnoj bolnici bili izrazito dragi i puni podrske, ali ja nisam taj tip, daj mi rezultate ne tapsanje po ramenu. Od toga nema bebe... al to sam ja, inace po prirodi dosta asertivna i hocu biti sto produktivnija u manje vremena. Mislim da je jako bitno povjerenje u bolnicu/kliniku i drago mi je da si ga uspjela pronaci, ja sam ga nasla u privatnoj klinici i to je sigurno bio moj doprinos ka uspjehu. Kako si ti sada, u kojoj si fazi?
    Lussy kako je danas? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.