Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    01. Ožujak 2022. 18:05

Kosuljica da TSH je vazni faktor za trudnice i nas koje pokusavamo,meni genetika stvara problem al prije postupaka i svega sve je bilo okej s hormonima stitnjace,iako me strah kako ce izgledat to sve nakon..ako ne dan Boze ovaj put isto ne bude uspjeha za mjesec dana bi trebala ic napravit opet nalaze bas me trta da ce bit katastrofa🙄 cak se i mislim da je mozda to razlog zasto se ne dogada a mogu mislit kako je reagirala sad na ove hormone sve

Vjeverica81 bas mi je zao,nadam se da niste koristile clearblue testove,njih svi mrze🙄drzim fige da je test lazno negativan i da ces sutra bit iznenadena s betom,zelim ti svu srecu🍀🍀

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lijana
    01. Ožujak 2022. 19:01

Lussy

Kosuljicada TSH je vazni faktor za trudnice i nas koje pokusavamo,meni genetika stvara problem al prije postupaka i svega sve je bilo okej s hormonima stitnjace,iako me strah kako ce izgledat to sve nakon..ako ne dan Boze ovaj put isto ne bude uspjeha za mjesec dana bi trebala ic napravit opet nalaze bas me trta da ce bit katastrofa🙄 cak se i mislim da je mozda to razlog zasto se ne dogada a mogu mislit kako je reagirala sad na ove hormone sve

Vjeverica81bas mi je zao,nadam se da niste koristile clearblue testove,njih svi mrze🙄drzim fige da je test lazno negativan i da ces sutra bit iznenadena s betom,zelim ti svu srecu🍀🍀

Vjeverice moja zao mi je zbog nasih negativnih,idemo sutra po te bete ma kakve bile.Ja sam naravno koristila baksuza clearblue 🤮

Vjeverica81
    01. Ožujak 2022. 19:36

lijana

Lussy

Kosuljicada TSH je vazni faktor za trudnice i nas koje pokusavamo,meni genetika stvara problem al prije postupaka i svega sve je bilo okej s hormonima stitnjace,iako me strah kako ce izgledat to sve nakon..ako ne dan Boze ovaj put isto ne bude uspjeha za mjesec dana bi trebala ic napravit opet nalaze bas me trta da ce bit katastrofa🙄 cak se i mislim da je mozda to razlog zasto se ne dogada a mogu mislit kako je reagirala sad na ove hormone sve

Vjeverica81bas mi je zao,nadam se da niste koristile clearblue testove,njih svi mrze🙄drzim fige da je test lazno negativan i da ces sutra bit iznenadena s betom,zelim ti svu srecu🍀🍀

Vjeverice moja zao mi je zbog nasih negativnih,idemo sutra po te bete ma kakve bile.Ja sam naravno koristila baksuza clearblue 🤮

I ja sam ga koristila digitalnog,, bolji je obični barem imaš prostor tražiti umišljenu crtu 👀. Meni je ovo sad bio prvi puta i nemam smrzlića, od 4 js samo je jedan embrio preživio. Vi ste iskusnije možda znate,,, mogu li odmah npr. U travnju u novu stimulaciju ili moram pauzirati? Ja sam u Belgiji u procesu,, ovdje sve ide brže samo ne znam dali moram nešto pauzirati?? 

👰42, 🤵51,amh0.25
    3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
    2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
    5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
    8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
    Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
    1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
    4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
    11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔

Nola_
    01. Ožujak 2022. 19:57

Ajme ti CB testovi su katastrofa, bacaju evaporacijske i onda moras pogadat boju i poziciju, jel plava jel siva, jel lijevo jel desno 🤦🏻‍♀️
    Meni su puno drazi oni testoci sa crvenim oznakama, tu ne moras nista gatat, ima dobrih jeftinih u mulleru duchesse ili tako nesto se pise. Ja sam sad bila uzela first sign u dm sa dvije trakice da mogu ponoviti test radi jacine crtice, nisam imala muller u blizini. 
    Vjeverica jel bila puna ili blaga stimulacija? Ako je blaga brijem da mozes odmah a za punu se u hr preporucuje min 3 mj odmora, al vidi s sa svojim doktorom svakako sto on kaze. Iako vam objema zelim da vas sutra beta ipak iznenadi🍀

• lijana
    01. Ožujak 2022. 20:14

Vjeverica81

lijana

Lussy

I ja sam ga koristila digitalnog,, bolji je obični barem imaš prostor tražiti umišljenu crtu 👀. Meni je ovo sad bio prvi puta i nemam smrzlića, od 4 js samo je jedan embrio preživio. Vi ste iskusnije možda znate,,, mogu li odmah npr. U travnju u novu stimulaciju ili moram pauzirati? Ja sam u Belgiji u procesu,, ovdje sve ide brže samo ne znam dali moram nešto pauzirati??

I ja sam u Njemackoj,i ovdje ide brzo ne praktikuju pauzu,mada sam ja svaki put pravila pauzu od par mjeseci jednostavno nisam bila spremna,nekako sam osjecala da mi je i tijelo i glava bili jako umorni i optereceni i da sam trebala odmor.Ja sam imala dva stimulisana dva feta.Malo da skrenem sa teme ali zanima me jel u Belgiji pokriva zdravstveno osiguranje ili placas sama? 

Lussy
    01. Ožujak 2022. 20:14

Ja sam u prvom fet koristila cb i sve su me cure upozorile i rekle da to ne valja onda sam uzela test u ljekarni koji je kao trakica al je samo u plastici i te trakice iz dm-a sad imam jos tu jednu trakicu al ne zelim je iskoristit😂nadam se da ce vam na kraj sutra bit mozda i pozitivno volila bih to bas♥️  E ne znam za pauzu nisam bas iskusna jer mi je ovo prvi postupak ,cure koje su u tom duze ce ti pomoci sigurno,al najbolje ti je vidjet sa svojim dr svak ima svoj nacin rada,al sam cula da tek nakon 3 mj pustaju kod nas nakon pune stimulacije🤷🏼‍♀️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• lijana
    01. Ožujak 2022. 20:24

Lussy

Ja sam u prvom fet koristila cb i sve su me cure upozorile i rekle da to ne valja onda sam uzela test u ljekarni koji je kao trakica al je samo u plastici i te trakice iz dm-a sad imam jos tu jednu trakicu al ne zelim je iskoristit😂nadam se da ce vam na kraj sutra bit mozda i pozitivno volila bih to bas♥️ E ne znam za pauzu nisam bas iskusna jer mi je ovo prvi postupak ,cure koje su u tom duze ce ti pomoci sigurno,al najbolje ti je vidjet sa svojim dr svak ima svoj nacin rada,al sam cula da tek nakon 3 mj pustaju kod nas nakon pune stimulacije🤷🏼‍♀️

Ej Lussy ja sam ubjedjena u negativnu betu al nekako uz sve vas ovdje koje ste maksimalno optimisticne ja toliko euforicno idem sutra kao da ce brojka da zakuca u strop🤗 ja se dobro isplakala pa sam malo nadosla u glavi.Definitivno vise nikad clearblue nije mi sretan nikako.

Lussy
    01. Ožujak 2022. 20:38

Lijana draga ja sam ti skroz za sebe pesimisticna al za sve ostale sam OPTIMISTA i uvijek se nadam najboljem za druge🙂 sta god da bude i da ti beta bude negativna mi smo tu,jedna za drugu..ovo ti je ko u braku i u dobru i u zlu..tako smo mi ovdje😊 sta god da bude tu smo! Ja se nadam da cu bit i ja euforicna u cetvrtak🤞🏼🍀

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Vjeverica81
    01. Ožujak 2022. 20:59

lijana

Vjeverica81

lijana

Lussy

I ja sam u Njemackoj,i ovdje ide brzo ne praktikuju pauzu,mada sam ja svaki put pravila pauzu od par mjeseci jednostavno nisam bila spremna,nekako sam osjecala da mi je i tijelo i glava bili jako umorni i optereceni i da sam trebala odmor.Ja sam imala dva stimulisana dva feta.Malo da skrenem sa teme ali zanima me jel u Belgiji pokriva zdravstveno osiguranje ili placas sama?

Ja ti nemam puno vremena, nisam baš mlada pa mi se žuri 😉, ja sam 40,MM 50👀, osiguranje pokriva 6 postupaka do 43 godine, s tim da moraš u osiguranju biti 9mjeseci minimalno, konzultacije i preglede jedan dio uvijek plaćaš sam,, nešto sitno.. 

👰42, 🤵51,amh0.25

Vjeverica81
    01. Ožujak 2022. 21:03

Nola_

Ajme ti CB testovi su katastrofa, bacaju evaporacijske i onda moras pogadat boju i poziciju, jel plava jel siva, jel lijevo jel desno 🤦🏻‍♀️
    Meni su puno drazi oni testoci sa crvenim oznakama, tu ne moras nista gatat, ima dobrih jeftinih u mulleru duchesse ili tako nesto se pise. Ja sam sad bila uzela first sign u dm sa dvije trakice da mogu ponoviti test radi jacine crtice, nisam imala muller u blizini.
    Vjeverica jel bila puna ili blaga stimulacija? Ako je blaga brijem da mozes odmah a za punu se u hr preporucuje min 3 mj odmora, al vidi s sa svojim doktorom svakako sto on kaze. Iako vam objema zelim da vas sutra beta ipak iznenadi🍀

Nola draga predivna si, cijelo vrijeme tješiš cure i odgovaraš na pitanja,, svaka ti čast 

👰42, 🤵51,amh0.25

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.