Daa nasa nola_ je sve! I uvijek zna utjesit i rec sta treba😊♥️ Zagrljaj za Noluu♥️♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Ja sam u prvom fet koristila cb i sve su me cure upozorile i rekle da to ne valja onda sam uzela test u ljekarni koji je kao trakica al je samo u plastici i te trakice iz dm-a sad imam jos tu jednu trakicu al ne zelim je iskoristit😂nadam se da ce vam na kraj sutra bit mozda i pozitivno volila bih to bas♥️ E ne znam za pauzu nisam bas iskusna jer mi je ovo prvi postupak ,cure koje su u tom duze ce ti pomoci sigurno,al najbolje ti je vidjet sa svojim dr svak ima svoj nacin rada,al sam cula da tek nakon 3 mj pustaju kod nas nakon pune stimulacije🤷🏼♀️
Ej Lussy ja sam ubjedjena u negativnu betu al nekako uz sve vas ovdje koje ste maksimalno optimisticne ja toliko euforicno idem sutra kao da ce brojka da zakuca u strop🤗 ja se dobro isplakala pa sam malo nadosla u glavi.Definitivno vise nikad clearblue nije mi sretan nikako.
Hahaa,, ja sam toliko optimistična da planiram u travnju ponovno 😭, što se testa tiče nikad više digitalni,, kupit ću trakice i počinjem testiranje od 6 dana već,, pa svaki dan 😂😂
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Kosuljicada TSH je vazni faktor za trudnice i nas koje pokusavamo,meni genetika stvara problem al prije postupaka i svega sve je bilo okej s hormonima stitnjace,iako me strah kako ce izgledat to sve nakon..ako ne dan Boze ovaj put isto ne bude uspjeha za mjesec dana bi trebala ic napravit opet nalaze bas me trta da ce bit katastrofa🙄 cak se i mislim da je mozda to razlog zasto se ne dogada a mogu mislit kako je reagirala sad na ove hormone sve
Vjeverica81bas mi je zao,nadam se da niste koristile clearblue testove,njih svi mrze🙄drzim fige da je test lazno negativan i da ces sutra bit iznenadena s betom,zelim ti svu srecu🍀🍀
Vjeverice moja zao mi je zbog nasih negativnih,idemo sutra po te bete ma kakve bile.Ja sam naravno koristila baksuza clearblue 🤮
I ja sam ga koristila digitalnog,, bolji je obični barem imaš prostor tražiti umišljenu crtu 👀. Meni je ovo sad bio prvi puta i nemam smrzlića, od 4 js samo je jedan embrio preživio. Vi ste iskusnije možda znate,,, mogu li odmah npr. U travnju u novu stimulaciju ili moram pauzirati? Ja sam u Belgiji u procesu,, ovdje sve ide brže samo ne znam dali moram nešto pauzirati??
I ja sam u Njemackoj,i ovdje ide brzo ne praktikuju pauzu,mada sam ja svaki put pravila pauzu od par mjeseci jednostavno nisam bila spremna,nekako sam osjecala da mi je i tijelo i glava bili jako umorni i optereceni i da sam trebala odmor.Ja sam imala dva stimulisana dva feta.Malo da skrenem sa teme ali zanima me jel u Belgiji pokriva zdravstveno osiguranje ili placas sama?
Izvini sto se ubacivam u post. Placa li se u Njemackoj Ivf postupak? Ja sam u Austriji.
Ajoj cure sad ste me raspekmezile🥺❤️❤️
Al ono... I know the struggle😓 a nisam valjda ni dzabe toliko citala o svemu😅😓 drago mi je da mogu podijeliti s vama neku info ili bar lijepu rijec i tako mozda nekome pomoc pa makar to bila najobicnija sitnica. I kakav god ishod bio, sve smo mi majke, ja se nista vise ne osjecam mamom otkad je mali sa mnom, imam osjecaj da ga volim i cekam cijeli zivot i da sam mu mama vec dugo. Al od ❤️ vam svima zelim da jedno malo srce zakuca ispod vaseg (ili vise njih😉)
🤗🤗 za sve
Ma gle vjeverica81 da se razumijemo i ja bih isla odmah sad nakon ponovo i ne bih stajala dok god se ne dogodi,al mislim da je nekad bolje mozda napravit malu pauzicu..eto meni ce pauza bit malo veca a u meduvremenu cu pokusat rjesit svoj pcos na neke druge nacine,a i pokusat popravt muzev spermiogram..nazalost ne mozemo odmah ici radi sezone koja stize zato sam primorana cekat do 100/11mj..al nadam ae da cu ja cekat 11ti mjesec da rodim a ne da idemo ponovno na postupak😊
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Slucajno stisnula posalji a nisam dovrsila,htjela sam ti jos reci da radis po sebi onako kako osjecas i kako se TI osjecas..ako si spremna ides i to je super..zelim ti punoo srece u iducem postupku🍀♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Kosuljicada TSH je vazni faktor za trudnice i nas koje pokusavamo,meni genetika stvara problem al prije postupaka i svega sve je bilo okej s hormonima stitnjace,iako me strah kako ce izgledat to sve nakon..ako ne dan Boze ovaj put isto ne bude uspjeha za mjesec dana bi trebala ic napravit opet nalaze bas me trta da ce bit katastrofa🙄 cak se i mislim da je mozda to razlog zasto se ne dogada a mogu mislit kako je reagirala sad na ove hormone sve
Vjeverica81bas mi je zao,nadam se da niste koristile clearblue testove,njih svi mrze🙄drzim fige da je test lazno negativan i da ces sutra bit iznenadena s betom,zelim ti svu srecu🍀🍀
Vjeverice moja zao mi je zbog nasih negativnih,idemo sutra po te bete ma kakve bile.Ja sam naravno koristila baksuza clearblue 🤮
I ja sam ga koristila digitalnog,, bolji je obični barem imaš prostor tražiti umišljenu crtu 👀. Meni je ovo sad bio prvi puta i nemam smrzlića, od 4 js samo je jedan embrio preživio. Vi ste iskusnije možda znate,,, mogu li odmah npr. U travnju u novu stimulaciju ili moram pauzirati? Ja sam u Belgiji u procesu,, ovdje sve ide brže samo ne znam dali moram nešto pauzirati??
I ja sam u Njemackoj,i ovdje ide brzo ne praktikuju pauzu,mada sam ja svaki put pravila pauzu od par mjeseci jednostavno nisam bila spremna,nekako sam osjecala da mi je i tijelo i glava bili jako umorni i optereceni i da sam trebala odmor.Ja sam imala dva stimulisana dva feta.Malo da skrenem sa teme ali zanima me jel u Belgiji pokriva zdravstveno osiguranje ili placas sama?
Izvini sto se ubacivam u post. Placa li se u Njemackoj Ivf postupak? Ja sam u Austriji.
Zavisi od pokrajine,ja sam u Hesenu i pokrivalo je do Novembra 21 100% 3 pokusaja.Sad pokriva 75% i to samo stimulisani.Zamrzavanje,i fet se placa ne pokriva zdravstvrno nista u fetu ni lijekove ni transfer.Zamrzavanje i prvih 6 mjeseci je 1000 eura plus svakih 6 mjeseci 200e.Mene je ovaj fet kostao:fet 980 eur,lijekovi 230 eur,i plus 1550e intr.lip infuzija.A moj stimulisani kosta cc 2800e.
Jutro drage moje,ja zavrsila izvadila krv sad cekam poziv da zatvorim poslednju stranicu ovog bestselera i da lagano pocnem pisati nove i ljepse stranice.Svim betama danas puno srece 🙏❤ i hvala svima na podrsci i pozitivnim vibracijama.
Hvala svim curama na dobrodoslici, jos nisam shvatila kako da odg svakoj od vas 😁
U oba FETa sam u stimulisanom ciklusu, moguce da su te glavobolje od estrofema, navodi se i u nuspojavama.
Samo da mi je docekati da sutra jutro osvane da radim tu betu, pa da znam trpim li je dzaba ili bar sa razlogom 🤣🤣🤣
Ukoliko ne bude betica pozitivna, sljedeci FET insistiram u prirodnom ciklusu, ne mogu izaci na kraj sa migrenama 😆
Lijana srecno sa betom danas, drzim fige ❤
1 FET- 2 Blastociste, beta 0
2FET- 2 Blastociste, beta 03.03.2022.
Sortiraj odgovore
Najstariji