Lussy ponekad se negativne beta referentne vrijednosti oznacuju kao <1.2, ili <2.nesto, ovisi o osjetljivosti kita za testiranje pa onda najcesce u tom labu stave 1.2. To je negativna beta.
A za danas ti vjerujem, izdrziiiiii svi smo uz tebe 🦾❤️
Ahaaa, nola_ spasavas uvijek! Hvala ti na odg ne znam zasto prije nisam pitala to ovdje😅 nego mi palo na pamet sad kad je bejbe spomenila
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Ahaaa, nola_ spasavas uvijek! Hvala ti na odg ne znam zasto prije nisam pitala to ovdje😅 nego mi palo na pamet sad kad je bejbespomenila
A meni uvik kad je negativna onda bude ta vrijednost 0,2.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Da ja sam isla stalno u analize zato je 1.2 bila oba puta..
Sta mislite cure jel pozitivno sta vise nemam te grceve kao od menge ili ne? Danas nema nista simptoma osim sta me eto grudi smetaju na momente
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Ja mislim da je normalno tako, meni su bili samo jedan dan i onda skroz prestali i onda se znali periodicno kratkotrajno javiti kroz prva 3 mj. Za koji dan ulazim u 5mj i rijetko ih sada osjetim. Mislim da si trudna i da sve ide kako treba.
Ja mislim da je normalno tako, meni su bili samo jedan dan i onda skroz prestali i onda se znali periodicno kratkotrajno javiti kroz prva 3 mj. Za koji dan ulazim u 5mj i rijetko ih sada osjetim. Mislim da si trudna i da sve ide kako treba.
Draga iz tvojih usta u Bozije usi,jel znas ili si mozda ti pratila ksd si bila pod vaginaletama kakvo je stanje unutra,neke kazu da se moze i tak osjetit?
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Draga iz tvojih usta u Bozije usi,jel znas ili si mozda ti pratila ksd si bila pod vaginaletama kakvo je stanje unutra,neke kazu da se moze i tak osjetit?
Ne znam sta se zapravo desava dolje, ali znam da ih mnogo teze stavljam. Nekako mi je tvrdje i ne mogu onako duboko da ubacim kao inace.. 🤷♀️🤷♀️
Lussy iskreno po cerviksu ja osobno ne, jer mi se spustio jedan dan i postao tvrdi u neuspjesnom i uspjesnom transferu. Samo sto sam ko neuspjesnog pala u bed a zadnji put nisam jer sam od pocetka osjecala da sam trudna.
Jedino drukcije su bile stijenke, koje su u uspjesnom transferu bile pune zategnutih tunela kao napeta misicna vlakna. Ja ti jos uvijek stavljam vaginalete, prolongirano zbog hematoma koji sam imala.
Sortiraj odgovore
Najstariji