Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    01. Ožujak 2022. 09:23

lijana zao mi je zbog testica😓 pogotovo sto se vidi ta linija koja moze bit od boostera radi te velike doze🙄 volila bi da te beta cudom iznenadiii ali i ako ne bude budi jaka kao sto vidim da to vec i jesi,red plakanja i bit ce nakon toga malo “lakse”

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

Lussy
    01. Ožujak 2022. 09:29

Nola_ slazem se s tobom u tom dijelu,mi kad smo krenuli birat gdje cemo otisli smo u split kod jednog dr. Necu ga imenovat meni je muz odmah rekao kad smo izasli iz ordinacije ovdje se neces vratit kod njega nema sanse,jednostavno sam taj pristup nam nije sjeo sto ne mora znacit da su losi al valjda je vazno da ti  neko sjedne,dok npr ovdje u ovu kliniku kad smo dosli smo ae odusevili al s ta dva ne uspjeha i prije toga ohss iako je dr stvarno i zvao i pratio kako sam cak i zvao u bolnicu neke svoje kolege meni se malo povjerenje izgubilo ne znam jel radi neuspjeha i mojih pre velikih ocekivanja koji su inace realno bili opravdani jer su i on i embriolog rekli da su sanse velike jer da sam mlada i da imam velike rezerve i da misli da ce to uspjet odmah iz prvog puta..sad cemo vidjet ima jos 2 dana pa cemo vidjet jel bio u pravu da cemo iz prvog postupka uspjet🤷🏼‍♀️ Skepticna sam 😅 
    A ja se iskreno tek probudila,nocas sam imala vrele snove😂 pa sam malo bila umorna od sna i onda sam produzila spavanje..javim situaciju kad odem na wc 🤞🏼😂

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

bejbe2018
    01. Ožujak 2022. 09:36

lijana

bejbe2018

lijana

Jutro,moj test negativan 😥 sutra idem na betu radi reda.To bi bilo to i ovaj put nista.Potrazit cu drugu kliniku,drugo misljenje i to je to nema sta.Ovaj put sam se bas nadala i vjerovala da ce biti dobro,iako sam u dubini sebe osjetila da nema nista ali nisam dala da me obuzme do samog kraja.Ja sam ucinila sve sto sam mislila da treba i dala sam sve od sebe,znam da nisam nigdje pogrijesila tako je kako je.Do novog postupkka tu sam navijam za vas iz duse i srca 🙏 svaki vas uspjeh je meni nada i potvrda da moze samo treba docekati svoj trenutak.

Ma daj, a jel sigurno skroz prazan,
    Žao mi je ako je, sutra ćemo onda skupa potvrditi da je negativna beta. 💓
    Sretno svakako!

Ma da skroz nesto sam ja natezala da vidim da naslutim al slabe sanse,maloprije ga gledam ima linija nakupilo se neke boje nesto al i da jest to je od boostera jer sam imala veliku dozu 5000.Desilo mi se to vec jednom isto ovako tako da sam sigurna da je veliko nista.Ali sta idemo dalje i negativna beta je beta *ebo je pas.Isplakala jednu turu sad cu popit kaficu i dobro.Sutra prezivim poziv iz klinike i to je to. Kako si ti?

A evo žao mi je što nisam i danas išla vadit krv, al što ću, tako sam se organizirala pa idem sutra.
    A na momente, baš sam razočarana, tj. muči me što nema konkretno objašnjenje, pa tako mi se čini da se s  pokušajima može ići u nedogled.
    Nisam nešto ni raspoložena općenito. 
    🙂
    A proć će to. 
    💢💢💋💋

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    01. Ožujak 2022. 09:57

Evo da javim,krvi nema sve je cisto,imala sam mali grc koji je brzo nestao,iskreno nekako se osjecam lakse ne znam

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• lijana
    01. Ožujak 2022. 10:06

bejbe2018

lijana

bejbe2018

lijana

Jutro,moj test negativan 😥 sutra idem na betu radi reda.To bi bilo to i ovaj put nista.Potrazit cu drugu kliniku,drugo misljenje i to je to nema sta.Ovaj put sam se bas nadala i vjerovala da ce biti dobro,iako sam u dubini sebe osjetila da nema nista ali nisam dala da me obuzme do samog kraja.Ja sam ucinila sve sto sam mislila da treba i dala sam sve od sebe,znam da nisam nigdje pogrijesila tako je kako je.Do novog postupkka tu sam navijam za vas iz duse i srca 🙏 svaki vas uspjeh je meni nada i potvrda da moze samo treba docekati svoj trenutak.

Ma daj, a jel sigurno skroz prazan,
    Žao mi je ako je, sutra ćemo onda skupa potvrditi da je negativna beta. 💓
    Sretno svakako!

Ma da skroz nesto sam ja natezala da vidim da naslutim al slabe sanse,maloprije ga gledam ima linija nakupilo se neke boje nesto al i da jest to je od boostera jer sam imala veliku dozu 5000.Desilo mi se to vec jednom isto ovako tako da sam sigurna da je veliko nista.Ali sta idemo dalje i negativna beta je beta *ebo je pas.Isplakala jednu turu sad cu popit kaficu i dobro.Sutra prezivim poziv iz klinike i to je to. Kako si ti?

A evo žao mi je što nisam i danas išla vadit krv, al što ću, tako sam se organizirala pa idem sutra.
    A na momente, baš sam razočarana, tj. muči me što nema konkretno objašnjenje, pa tako mi se čini da se s pokušajima može ići u nedogled.
    Nisam nešto ni raspoložena općenito.
    🙂
    A proć će to.
    💢💢💋💋

Ma da proci ce sta da se radi,cekam sutra rezultate i da se skinem sa sprica i tableta da odmorim tijelo i dusu od svega pa u nove pobjede.To je i meni najgori dio nema uzroka sve je kao moguce da pravi problem nema konkretnog razloga.Bojim se da se trosim svaki put psihicki,fizicki a bgm i finansiski i koliko jos puta tako.Tacno kako kazes pokusaji u nedogled.

• lijana
    01. Ožujak 2022. 10:09

Lussy

Evo da javim,krvi nema sve je cisto,imala sam mali grc koji je brzo nestao,iskreno nekako se osjecam lakse ne znam

Lussy ulazem sve svoje nade,molitve i pozitivne misli na tebe 🙏  

Lussy
    01. Ožujak 2022. 10:17

Lijana hvala ti puno,samo me strah da ovi grcevi “vicu” menga menga menga,jer kao danas/sutra je dan kad bih ja trebala dobit ,a ovo gore sto si napisala to i je problem sto ovo previse utjece na sve,a niko da da konkretno razlog zasto se ne dogada trudnoca..postupak je takav da se potrosi i novca i snage nazalost

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Nola_
    01. Ožujak 2022. 10:54

Lussy 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤗

Lussy
    01. Ožujak 2022. 13:12

Jutros muz uletio za mnom u wc mislio da radim test😂 razocarao se kad je vidio test u kutijici i kaze ne mogu virovat da si se uspila izborit sama sa sobom da ga ne napravis😅😅 izdrzat cu jos sutra to a onda u cetvrtak sto ranije ic izvadit betu😂

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

ivana3008
    01. Ožujak 2022. 13:39

Pozdrav cure, nova sam na forumu.
    Zelim vam pozeljeti svima dobru srecu i pozitivne bete jer se upravo za to i borimo.
    Imam 30 godina, 22.2. sam bila na krioembriotransferu ili kako ovdje citam da ga zovu FET. 
    03.03. Radim betu pa se nadam uspjehu.
    Prvi FET nam je bio neuspjesan, odnosno negativna beta. 
    U oba procesa jedini simptom izrazen je bila glavobolja 2 i 3 dan. Inace imam migrene, i vezane su uz hormonski status. 
    Nadam se da migrena u drugom FETu ne znaci nuzno i negativnu betu. 
    Mm i ja pokusavamo ostvariti potomstvo 3 godine. Nemamo zdravstvenih problema koje bi izazvale problem sa zacecem. Moji ciklusi su redovni, ovulacije takodje, njegov spermiogram odlican.. itd.
    Hashimoto imam vec 8 godina, pijem terapiju te tsh drzim u kontroli, uvijek je oko 1. Nakon pretraga su mi ustanovili genetsku predispoziciju za trombofiliji pa u procesu vto uvijek primam clexan. 
    Imali smo 2 inseminacije, proces vto sa ishodom hiperstimulacije (26 jajnih celija) 10 blastocista sve zaledjene. 
    1 FET- 2 BLASTOCISTE, BETA 0
    2 FET- 2 BLASTOCISTE, BETA 03.03.
    Oba puta koristen EmbioGlue
    Jos jednom pozdrav svim clanicama, radujem se svakoj pozitivnoj beti jer svima nama daje nadu za uspjeh! ❤

1 FET- 2 Blastociste, beta 0
    2FET- 2 Blastociste, beta 03.03.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.