Pa da zato mi i je cudno sto sam vidjela tu tockicu bas sam se uplasila jer znam da prva dva puta nisam procurila nego tek 3/4 dan nakon prestanka utrica
Da nije od implantacije krv 🤞
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Cure ja sad bila na wc i doslovno sam sokirana imala sam minijaturnu tockicu krvi kad sam se obrisala,pratit cu situaciju al mi je pre cudno da cu ja dobit uz utrice jer prva dva puta nikako nisam dobila dok sam ih stavljala😓 al bojim se da je to to
Je li bilo vise kao tanka zilica?
Pa ne znam ,nije bila bas zilica nego bas tockica doslovno al ni svijetla ni tamna🤷🏼♀️ Ne znam jer nosim inace uloske radi utrica ulosci budu cisti samo ono zna oni bit iskecak od utrica i to je to…nisam nikad do sad imala krv,a evo ni otkad je to maloprije bilo nemam vise nego eto samo ta jedna tockica😓 ne znam sta je..suprug je utucen vise nego ja kaze sta ako je to menstruacija opet nismo uspjeli itd..a ja se rasplakala kad sam vidila to i govorim sebi ma gotovo opet sam bila u pravu🙄 ja danas imam cesce te grceve kao menstrualne i grudnjak mi uzasno smeta a grudi mi nisu uopce toliko natecene 🤷🏼♀️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lussy hej moguce da je to implantacijsko? Ja sam ga imala ali obilnije i smede, ali znam da su cure znale imati i svijetlije tako kao sto opisujes. Jel te inace tako muce grcevi prije menge? Jer ni mene nisu inace nego samo sada prije pozitivnog testa. I kako te grudi inace bole? Mene inace bradavice a u uspjesnom postupku su me bolile svuda okolo, kraj pazuha, moguce ako te grudnjak smeta prodi malo rukom pa vidi jel drukcije nego inace. Svakako mi dobro to sve zvuci🤞🏼 I da, ja nikad nisam dobila mengu pod utricima, isto imam pcos kao ti
Pa ne znam ,nije bila bas zilica nego bas tockica doslovno al ni svijetla ni tamna🤷🏼♀️ Ne znam jer nosim inace uloske radi utrica ulosci budu cisti samo ono zna oni bit iskecak od utrica i to je to…nisam nikad do sad imala krv,a evo ni otkad je to maloprije bilo nemam vise nego eto samo ta jedna tockica😓 ne znam sta je..suprug je utucen vise nego ja kaze sta ako je to menstruacija opet nismo uspjeli itd..a ja se rasplakala kad sam vidila to i govorim sebi ma gotovo opet sam bila u pravu🙄 ja danas imam cesce te grceve kao menstrualne i grudnjak mi uzasno smeta a grudi mi nisu uopce toliko natecene 🤷🏼♀️
To moze biti od razvlacenja maternice pucaju male zilice jer se maternica prilagodava na novu situaciju da je nesto u njoj. To se desava u trudnoci. Smiri se i polako odmaraj nastavi sa terapijom i dalje kako je. 🙏🙏❤❤
Ma cure doslovno je to bila jedna mala tockica pa sam mislila da ce nakon toga se to nastavit al evo idem doslovno svako pola sata u wc da vidim al nema nista sve cisto🤷🏼♀️ Nadam ae da je ovo pozitivno krvarenje jer eto jedino me tjesi sta to prije nisam dozivila😅 al eto strpit cu se jos do cetvrtka i pokusat vjerovat da je uspilo..pa ne bas ovako vrlo rjetko vecinom to bude na dan menge kad treba doc ono grc i nakon 15 min eto vjestice haha a ovi grcevi kakve imam mislim da sam vam pisala od 3/4 dpt je krenulo i tako svaki dan al na momente se dogadaju..a grudi su mi teske i bolne samo kad ih onako stisnem al to nije neka strasna bol kazem najvecu sam bol imala u 1fet😅 joj tako me strah toliko da bih voljela probudit se u cetvrtak za ic vadit krv 😅 i npr moja mama se vec budi cijelih tjedan dana i govori mi kako ona ima unutarnji osjecaj kao da je ona trudna (zvucimo ludo) ili je to mozda samo jer bi i ona bila presretna da uspijemo al ona i ja smo bas dosta povezane i ne bi me cudilo da ona to osjeti iskreno😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
A nola_ zaboravih ti jos napisat da sam se bas zbog tog i zabrinula jer do sad nisam uz njih dobila nikad mengu
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Lussy daa zato ti i kazem, sumnjam da je menga. Kod nas ne ide to tek tako i lako se ciklus manipulira lijekovima. Ee tako i meni grc i eto menge, nije da me muci par dana prije, ja sam tako imala spotting i te grceve i onda je sve stalo, samo ja nisam bila tako strpljiva s testom kao ti🙈. A to za mamu uopce mi ne zvuci ludo, tako smo ja i moja mama i ako je ona osjetila onda jw to stvarno pozitivan znak. Znam da zvuci kao neka vracarska prica ali nesto slicno se dogodilo i nama. Uglavnom drzim 🤞🏼🤞🏼 da ti se napokon ostvari zelja da ugledas taj plusic i da sve bude ok
Daa slazem se sto si rekla..istina zvuci kao vracarska prica al ona je skroz skroz pozitivna iako je inace i ona pesimist teski😂 vidjet cu sto ce bit jos malo treba izdrzat,muz je donio maloprije testic koji je sakrivev i rekao evo ti napravi ujutro i dalje mislim da necu😂
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Heii cure!! I meni se sinoć pojavila smeđa točka kao kod Lussy,, danas isto tako ali doslovno samo točka.,, i cijeli dan sam imala bolove kao da ću dobit mengu,, ali sad se sve smirilo,, nema više nikakvih ni simptoma,,ništa..
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji