Curke ovo mi je 4 IVF i vise sam onak nekak sva… a ne znam sto bih rekla… ranije sam si govorila da osjećam simptome pa na kraju negativno, sad jedna blatocista, nakon stimuliranog.. danas 5 dan… tijelo mi je umorno vise od cijele price… od jutros me čak i boli onak kao pred mengu… test je tek za 7 dana… umorna sam od razocarenja vise
Pozdrav drage saborke🤗 danas mi je 9dt (fet) petodnevni.Na dan transfera sam primila Pregnyl 5000.Znam da mu treba vise dana da izadje iz krvi,ali nisam mogla izdrzati i uradila sam test danas i naravno blago pozitivan sad ne znam jel i dalje to pregnil ili je trudnoca🙏.Kakva su vam iskustva posle pregnila sa testovima.Od simptoma nista,nocno znojenje pripisujem grijanju u stanu,bolne grudi standardno me bole uvijek.E sad glavna briga ne znam jel se kome desilo i da je nq kraju bilo uspjesno jeste da sam peti dan od transf.imala san i probudila se u orgazmu 🤯 nakon toga jedno 15 minuta sam imala jake bolove i grcenje.Molim vas za misljenje.Pokusavam ostati pozitivna.Ovo mi je cetvrta ivf.Prvi put sam sad primala imuno.infuziju jer je kod mene imunoloski problem.Hvala puno ocajna sam i zabrinuta.Puno srece svima.I da beta mi je u srijedu na 12ti dan.
Jutro curke,ja opet da pokusam dobiti odgovor od booster iskusnih 🤗 jutros vise ni grudi ne osjetim.Drzim pozitivan stav i drzim se pozitivnog testa od juce 🙏 sutra cu ponovit da se uvjerim i spremim na betu.Zelim vam ugodan dan ❤🙏
Curke ovo mi je 4 IVF i vise sam onak nekak sva… a ne znam sto bih rekla… ranije sam si govorila da osjećam simptome pa na kraju negativno, sad jedna blatocista, nakon stimuliranog.. danas 5 dan… tijelo mi je umorno vise od cijele price… od jutros me čak i boli onak kao pred mengu… test je tek za 7 dana… umorna sam od razocarenja vise
I ja sam isto baš razočarana, razumijem te skroz, pogotovo što nemam nešto konkretno da mi je problem, a na transferu mi je bio dr. nezadovoljan kvalitetom. I ja sam mislila da imam simptome 😔
Dobila sam jutros vješticu, tako da ću Betu samo da utvrdim izvadit.
Tebi držim fige, možda je ta bol dobar znak🤞drži se, proć će tih 7 dana..
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Kako su ostale cure, jel ima uzbuđenja oko čekanja Bete?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
I ja sam isto baš razočarana, razumijem te skroz, pogotovo što nemam nešto konkretno da mi je problem, a na transferu mi je bio dr. nezadovoljan kvalitetom. I ja sam mislila da imam simptome 😔
Dobila sam jutros vješticu, tako da ću Betu samo da utvrdim izvadit.
Tebi držim fige, možda je ta bol dobar znak🤞drži se, proć će tih 7 dana..
bejbe2018 aj bas mi je zao sto si procurila,nekako sam vjerovala da je tebi uspjelo ovaj put.Nema odustajanja idemo u nove pobjede.I kod mene nisu utvrdili problem,kad dodju rezultati bilo cega sto radim uvijek kazu postoji mogucnost da je to ili ovo tako da nista konkretno.
Tresnja vjerujem ti da ti je vise to sve ajme,ja se tako osjecam a jos uvijek sam prakticki pod prvim postupkom jer su sve smrzlici bili iz tog jednog..mene je tako pocelo bolit cak dan prije kao da cu dobit svaki trenutak al to prestane bude trenutna bol i tako se nastavila evo do danas 11dpt 🤷🏼♀️
Lijana nisam dobro upratila koji ti je dan bio jucer i je li se crta bas vidjela ili onako pod odredenim kutom..ja sam zadnji booster primila 22.02. Al nisam radila testove,meni su grudi onako jako malo natecene al nista strasno bile su mi vise natecene u 1.FETU tad su mi bile bas natecene i bolne a sad nemam nista od simptoma da mogu rec da moze bit to to
Bejbe2018 jesi sigurna da je bas bas vjestica,isto ti odi betu napravit svakako da potvrdis,vidis ja uopce vjesticu ne mogu dobit bez da prestanem koristit utrice.zao mi je ako ti nije uspjelo😓
Ja se osjecam skroz normalno osim mojih depresivnih i pesimisticnih govora i misli😅 to sam jednostavno ja i iskreno cekam je samo da vise skinem “teret” misli i osjecaja sa sebe,taj tren cu se isplakat i idem dalje,bar se nadam da cu tako lako uspjet to prezivit..mozda i bolje da se ovako pripremam uvijek na najgore da mi onda bude lakse,naravno kad bi me iznenadio pozitivan rezultat mislim da bi mi bio bas VELIKI sok..a sto kazete vi meni dr isto nije otkrio razlog zaszo nisam ostala trudna ni prva dva puta jer po njima su i smrzlici super kvalitete s obzirom an moje jajne stanice ostale su one “najbolje” zato sam i tuzna ako sad ne uspije jer me stalno strah da je nesto drugo u pitanju sta jos nije otkriveno
Joj oprostite na ovolikoj poruci😅 raspisala sam se jutros
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Lussy ma je, normalno teče. I točno je u dan stigla.
A neka si, di ćeš ako ne ovdje s nama.
Puno je u ovome svemu neizvjesnosti jer ti nitko ne jamči da će uspjet niti iz kojeg pokušaja.
Aj još malo ti je do bete, pa ćeš znat sve. 🌹💕
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Tresnjavjerujem ti da ti je vise to sve ajme,ja se tako osjecam a jos uvijek sam prakticki pod prvim postupkom jer su sve smrzlici bili iz tog jednog..mene je tako pocelo bolit cak dan prije kao da cu dobit svaki trenutak al to prestane bude trenutna bol i tako se nastavila evo do danas 11dpt 🤷🏼♀️
Lijananisam dobro upratila koji ti je dan bio jucer i je li se crta bas vidjela ili onako pod odredenim kutom..ja sam zadnji booster primila 22.02. Al nisam radila testove,meni su grudi onako jako malo natecene al nista strasno bile su mi vise natecene u 1.FETU tad su mi bile bas natecene i bolne a sad nemam nista od simptoma da mogu rec da moze bit to to
Bejbe2018 jesi sigurna da je bas bas vjestica,isto ti odi betu napravit svakako da potvrdis,vidis ja uopce vjesticu ne mogu dobit bez da prestanem koristit utrice.zao mi je ako ti nije uspjelo😓
Ja se osjecam skroz normalno osim mojih depresivnih i pesimisticnih govora i misli😅 to sam jednostavno ja i iskreno cekam je samo da vise skinem “teret” misli i osjecaja sa sebe,taj tren cu se isplakat i idem dalje,bar se nadam da cu tako lako uspjet to prezivit..mozda i bolje da se ovako pripremam uvijek na najgore da mi onda bude lakse,naravno kad bi me iznenadio pozitivan rezultat mislim da bi mi bio bas VELIKI sok..a sto kazete vi meni dr isto nije otkrio razlog zaszo nisam ostala trudna ni prva dva puta jer po njima su i smrzlici super kvalitete s obzirom an moje jajne stanice ostale su one “najbolje” zato sam i tuzna ako sad ne uspije jer me stalno strah da je nesto drugo u pitanju sta jos nije otkriveno
Joj oprostite na ovolikoj poruci😅 raspisala sam se jutros
Danas mi je 10dpt,a juce sam radila test i nije bila bas najtamnija linija,ali normalno vidljiva nisam je morala trazit pod kutom.Ja sam pregnyl 5000 primila 18.02 na dan transfera pa sad nemam pojma jel plus ili booster.
Tesko mi ovo skontat kako koju da oznacim da pisem pa vu ovako dodati😂
Bejbe2018 tacno i ja se sad mislim da li je stvarno vjestica ili samo malo krenulo.Moja prijateljica u drugom IVF je krvarila 5 dana do bete,cak je odustala i od terapije heparinom al nastavila ultrice i eno je mi bili na rodjendanu deckicu💙 tako da ne odustaj nije sve izgubljeno.
Tresnja znam tacno kako se osjecas i samoj mi je cetvrta IVF ne znam vise ni kako se osjecam ni sta da mislim.Znam samo da mi toliko sve udari u glavu preplavi me strah,onda sledeci momenat sam puna pozitivne energije srece i tako u krug.
A ne znam draga sta da ti kazem osim da mi je jako zao i bas sam se nekako nadala da kad nam je lulu bila pozitivna da ce se kod nas taj niz i nastaviti😓 drzi se,isplaci se ako treba i idi dalje jos jaca! ♥️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
lijana ne znam iskreno meni se u 1.postupku vidila crta al ne sjecam se koji dan sam radil mislim da je bilo tako 9/10 al morala sam je trazit pod odredenim kutom a tad sam primila samo Decapeptyl nista vise🤷🏼♀️ Nazalost beta je nakon toga bila 1.2
Ovo je prvi fet da sam imala 3 inekcije za dat
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Sortiraj odgovore
Najstariji