Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lijana
    27. Veljača 2022. 09:45

Nola_

Jutro curke ☀️☀️
    Tonka čestitam🤗 pocetna beta ti je jako dobra i njeno pravilno dupliranje upucuje da se ne radi o vanmatericnoj i biokemijskoj trudnoci. Al shvacam tvoje strahove, moja beta je 10dnt (1 BC-e) bila skoro 300, a 12dnt skoro 800 pa sam brijala da je molarna. Pa kad je to proslo poceli su drugi strahovi i nisu prestali, samo su se apgrejdali🤓 to je valjda normalno kad napokon ugledas taj plusic. Pritisak je normalan i potraje neko vrijeme ne brini se 😘 Zelim ti od ❤️ urednu i mirnu trudnocu😘
    Lijana mislim da mu ne treba bas toliko dana da izade, ali bolje da ti se jave cure koje imaju iskustva s boosterima. Nadam se da je trudnoca ❤️ E da orgazam, i meni se dogodilo kad sam zatrudnila🙈 i par puta kasnije… pa mozda cak tjedno jednom sve do sada🤭 samo te pripremam🤣

Jao Nola hvala ti ja placem od jutros na sve zivo,probudila sam se osjetljiva posle testa jos vise nemam pojma sta da mislim.Hvala ti puno bar oko orgazma da se ne brinem da ga iskljucim kao los znak.A pregnil sam guglala pa pise do 10 dana a danas je deveti 🤗 jedna briga manje hvala ti 🙏 nadam se da ce da se jave cure experti za booster.Molim se za bete svima ❤🙏

Nola_
    27. Veljača 2022. 09:58

Lijana orgazam ne moze biti los znak nikad 🤣🤣😅😅 salu na stranu, orgazam je odlican znak puno cura ga je dozivjelo u snu u tom prvom tjednu nakon transfera, drzim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤗

Nola_
    27. Veljača 2022. 09:59

*nakon uspjesnog transfera🙃🙃

• lijana
    27. Veljača 2022. 10:16

Nola_

*nakon uspjesnog transfera🙃🙃

Ma ja sam ga se uplasila do kosti 🤯 a sad mi sve drazi i drazi 🤗 hvala ti od srca 

• Tonka22
    27. Veljača 2022. 10:19

Nola_

Jutro curke ☀️☀️
    Tonka čestitam🤗 pocetna beta ti je jako dobra i njeno pravilno dupliranje upucuje da se ne radi o vanmatericnoj i biokemijskoj trudnoci. Al shvacam tvoje strahove, moja beta je 10dnt (1 BC-e) bila skoro 300, a 12dnt skoro 800 pa sam brijala da je molarna. Pa kad je to proslo poceli su drugi strahovi i nisu prestali, samo su se apgrejdali🤓 to je valjda normalno kad napokon ugledas taj plusic. Pritisak je normalan i potraje neko vrijeme ne brini se 😘 Zelim ti od ❤️ urednu i mirnu trudnocu😘
    Lijana mislim da mu ne treba bas toliko dana da izade, ali bolje da ti se jave cure koje imaju iskustva s boosterima. Nadam se da je trudnoca ❤️ E da orgazam, i meni se dogodilo kad sam zatrudnila🙈 i par puta kasnije… pa mozda cak tjedno jednom sve do sada🤭 samo te pripremam🤣

Joooj hvala ti puno ☀️☀️ malo si mi olakšala sad ❤️ kaže mi muž uživaj sad napokon smo uspijeli, ali ja sva oprezna😊 nadam se da ću se opustiti što prije 🤲
    Želim nam svima velike bete i lijepu trudnoću od srca ❤️❤️☀️☀️☀️

bejbe2018
    27. Veljača 2022. 10:24

lijana

Pozdrav drage saborke🤗 danas mi je 9dt (fet) petodnevni.Na dan transfera sam primila Pregnyl 5000.Znam da mu treba vise dana da izadje iz krvi,ali nisam mogla izdrzati i uradila sam test danas i naravno blago pozitivan sad ne znam jel i dalje to pregnil ili je trudnoca🙏.Kakva su vam iskustva posle pregnila sa testovima.Od simptoma nista,nocno znojenje pripisujem grijanju u stanu,bolne grudi standardno me bole uvijek.E sad glavna briga ne znam jel se kome desilo i da je nq kraju bilo uspjesno jeste da sam peti dan od transf.imala san i probudila se u orgazmu 🤯 nakon toga jedno 15 minuta sam imala jake bolove i grcenje.Molim vas za misljenje.Pokusavam ostati pozitivna.Ovo mi je cetvrta ivf.Prvi put sam sad primala imuno.infuziju jer je kod mene imunoloski problem.Hvala puno ocajna sam i zabrinuta.Puno srece svima.I da beta mi je u srijedu na 12ti dan.

Isti dan imamo B, isto u srijedu imam.
    Pa ćemo se pratiti 😇🙋‍♀️

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• lijana
    27. Veljača 2022. 10:35

bejbe2018

lijana

Pozdrav drage saborke🤗 danas mi je 9dt (fet) petodnevni.Na dan transfera sam primila Pregnyl 5000.Znam da mu treba vise dana da izadje iz krvi,ali nisam mogla izdrzati i uradila sam test danas i naravno blago pozitivan sad ne znam jel i dalje to pregnil ili je trudnoca🙏.Kakva su vam iskustva posle pregnila sa testovima.Od simptoma nista,nocno znojenje pripisujem grijanju u stanu,bolne grudi standardno me bole uvijek.E sad glavna briga ne znam jel se kome desilo i da je nq kraju bilo uspjesno jeste da sam peti dan od transf.imala san i probudila se u orgazmu 🤯 nakon toga jedno 15 minuta sam imala jake bolove i grcenje.Molim vas za misljenje.Pokusavam ostati pozitivna.Ovo mi je cetvrta ivf.Prvi put sam sad primala imuno.infuziju jer je kod mene imunoloski problem.Hvala puno ocajna sam i zabrinuta.Puno srece svima.I da beta mi je u srijedu na 12ti dan.

Pa ćemo se pratiti 😇🙋‍♀️

Jupi idemo zajedno smo jače ❤❤ kako se ti osjecas,ja malo pozitivna malo dignem ruke od svega i sve tako pola sata sam ful trudna nakon toga nista.Fet mi je pa nemam osjecaja u stomaku ponekad malo kao da cu da dobijem bolovi.Terapija clexan 40mg,dupaston 10 3x1,Prolutex 25mg,aspirin 100 i  ortomol prenatat pijem vitamine.

Lussy
    27. Veljača 2022. 10:52

bejbe2018 kako si? Ima li kakvih simptoma ili nista? 
    Ja tu i tamo imam te menstrualne bolove i to je to..nista spesl😅

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

bejbe2018
    27. Veljača 2022. 11:52

lijana

bejbe2018

lijana

Pa ćemo se pratiti 😇🙋‍♀️

Jupi idemo zajedno smo jače ❤❤ kako se ti osjecas,ja malo pozitivna malo dignem ruke od svega i sve tako pola sata sam ful trudna nakon toga nista.Fet mi je pa nemam osjecaja u stomaku ponekad malo kao da cu da dobijem bolovi.Terapija clexan 40mg,dupaston 10 3x1,Prolutex 25mg,aspirin 100 i ortomol prenatat pijem vitamine.

-Ma danas sam smušena, još me glava boli tako da nemam nikakav osjećaj.
    👀Opisala sam dole simptome... 
    Lussy
    ma imam malo rozkasti iscjedak pa ga pratim svako malo šta će bit s tim, a zna me zabolit kao i menstrualni bolovi. Tako da ne znam jel to najava M ili šta već. 
    A imam svako malo i neku muku u želucu.
    Kako kod tebe, jesi još down? 
    Ja sam danas nekako bezveze raspoložena. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    27. Veljača 2022. 13:11

Ja sam danas s obzirom na umor od jucerasnjeg dana bas nikakva,imam te menstrualne bolove na momente i to je to,a i iskrena da vam budem citala sam o klinici u Pragu malo,pa sam cak mislila javiti im se cisto da vidim njihovu “politiku” mislim ako sad nije uspjelo necemo ic prije 10/11.mjeseca ali eto cisto da imam neki plan..ja sam iskreno htjela cak probat kod nas u bolnici preko hzzo-a al muz ne zeli🤷🏼‍♀️ 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI