*nakon uspjesnog transfera🙃🙃
Ma ja sam ga se uplasila do kosti 🤯 a sad mi sve drazi i drazi 🤗 hvala ti od srca
Jutro curke ☀️☀️
Tonka čestitam🤗 pocetna beta ti je jako dobra i njeno pravilno dupliranje upucuje da se ne radi o vanmatericnoj i biokemijskoj trudnoci. Al shvacam tvoje strahove, moja beta je 10dnt (1 BC-e) bila skoro 300, a 12dnt skoro 800 pa sam brijala da je molarna. Pa kad je to proslo poceli su drugi strahovi i nisu prestali, samo su se apgrejdali🤓 to je valjda normalno kad napokon ugledas taj plusic. Pritisak je normalan i potraje neko vrijeme ne brini se 😘 Zelim ti od ❤️ urednu i mirnu trudnocu😘
Lijana mislim da mu ne treba bas toliko dana da izade, ali bolje da ti se jave cure koje imaju iskustva s boosterima. Nadam se da je trudnoca ❤️ E da orgazam, i meni se dogodilo kad sam zatrudnila🙈 i par puta kasnije… pa mozda cak tjedno jednom sve do sada🤭 samo te pripremam🤣
Joooj hvala ti puno ☀️☀️ malo si mi olakšala sad ❤️ kaže mi muž uživaj sad napokon smo uspijeli, ali ja sva oprezna😊 nadam se da ću se opustiti što prije 🤲
Želim nam svima velike bete i lijepu trudnoću od srca ❤️❤️☀️☀️☀️
Pozdrav drage saborke🤗 danas mi je 9dt (fet) petodnevni.Na dan transfera sam primila Pregnyl 5000.Znam da mu treba vise dana da izadje iz krvi,ali nisam mogla izdrzati i uradila sam test danas i naravno blago pozitivan sad ne znam jel i dalje to pregnil ili je trudnoca🙏.Kakva su vam iskustva posle pregnila sa testovima.Od simptoma nista,nocno znojenje pripisujem grijanju u stanu,bolne grudi standardno me bole uvijek.E sad glavna briga ne znam jel se kome desilo i da je nq kraju bilo uspjesno jeste da sam peti dan od transf.imala san i probudila se u orgazmu 🤯 nakon toga jedno 15 minuta sam imala jake bolove i grcenje.Molim vas za misljenje.Pokusavam ostati pozitivna.Ovo mi je cetvrta ivf.Prvi put sam sad primala imuno.infuziju jer je kod mene imunoloski problem.Hvala puno ocajna sam i zabrinuta.Puno srece svima.I da beta mi je u srijedu na 12ti dan.
Isti dan imamo B, isto u srijedu imam.
Pa ćemo se pratiti 😇🙋♀️
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav drage saborke🤗 danas mi je 9dt (fet) petodnevni.Na dan transfera sam primila Pregnyl 5000.Znam da mu treba vise dana da izadje iz krvi,ali nisam mogla izdrzati i uradila sam test danas i naravno blago pozitivan sad ne znam jel i dalje to pregnil ili je trudnoca🙏.Kakva su vam iskustva posle pregnila sa testovima.Od simptoma nista,nocno znojenje pripisujem grijanju u stanu,bolne grudi standardno me bole uvijek.E sad glavna briga ne znam jel se kome desilo i da je nq kraju bilo uspjesno jeste da sam peti dan od transf.imala san i probudila se u orgazmu 🤯 nakon toga jedno 15 minuta sam imala jake bolove i grcenje.Molim vas za misljenje.Pokusavam ostati pozitivna.Ovo mi je cetvrta ivf.Prvi put sam sad primala imuno.infuziju jer je kod mene imunoloski problem.Hvala puno ocajna sam i zabrinuta.Puno srece svima.I da beta mi je u srijedu na 12ti dan.
Pa ćemo se pratiti 😇🙋♀️
Jupi idemo zajedno smo jače ❤❤ kako se ti osjecas,ja malo pozitivna malo dignem ruke od svega i sve tako pola sata sam ful trudna nakon toga nista.Fet mi je pa nemam osjecaja u stomaku ponekad malo kao da cu da dobijem bolovi.Terapija clexan 40mg,dupaston 10 3x1,Prolutex 25mg,aspirin 100 i ortomol prenatat pijem vitamine.
bejbe2018 kako si? Ima li kakvih simptoma ili nista?
Ja tu i tamo imam te menstrualne bolove i to je to..nista spesl😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Pa ćemo se pratiti 😇🙋♀️
Jupi idemo zajedno smo jače ❤❤ kako se ti osjecas,ja malo pozitivna malo dignem ruke od svega i sve tako pola sata sam ful trudna nakon toga nista.Fet mi je pa nemam osjecaja u stomaku ponekad malo kao da cu da dobijem bolovi.Terapija clexan 40mg,dupaston 10 3x1,Prolutex 25mg,aspirin 100 i ortomol prenatat pijem vitamine.
-Ma danas sam smušena, još me glava boli tako da nemam nikakav osjećaj.
👀Opisala sam dole simptome...
Lussy
ma imam malo rozkasti iscjedak pa ga pratim svako malo šta će bit s tim, a zna me zabolit kao i menstrualni bolovi. Tako da ne znam jel to najava M ili šta već.
A imam svako malo i neku muku u želucu.
Kako kod tebe, jesi još down?
Ja sam danas nekako bezveze raspoložena.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ja sam danas s obzirom na umor od jucerasnjeg dana bas nikakva,imam te menstrualne bolove na momente i to je to,a i iskrena da vam budem citala sam o klinici u Pragu malo,pa sam cak mislila javiti im se cisto da vidim njihovu “politiku” mislim ako sad nije uspjelo necemo ic prije 10/11.mjeseca ali eto cisto da imam neki plan..ja sam iskreno htjela cak probat kod nas u bolnici preko hzzo-a al muz ne zeli🤷🏼♀️
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Lussy iskreno drzavne bolnice nisu po meni dobre. Ne znam jesi li sada na placanje ali imas dobrih klinika i u hr preko hzzo. Super je da imas plan, pa makar za braca ili seku😘
Da tako meni i muz misli,mi smo sad sve sami platili,nista preko hzzo..raspitati cu se koje su klinike preko hzzo i kako to uopce funkcionira,jer sta sam rekla muzu zasto da ne iskoristimo mogucnost kad vec postoji🤷🏼♀️ Nola_ draga hvala ti na svemu i sta i dalje vjerujes da sam 🤰🏼😅 al ja nekako mislim da od tog nema nista😂 daj Boze da nisam u pravu
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Sortiraj odgovore
Najstariji