Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    26. Veljača 2022. 13:00

Jooooj lulu17 bas ki je dragoo..cestitam ti puno draga i samo nastavi tako da nam betica budw sto veca♥️♥️ 
    Cestitam ti jos jednom i sad uzivaj a za mucnine mozda dodu mozda ne svakako ti zelim puno srece🤰🏼♥️♥️ Znala sam da si ti nama trudnaaaaa

Iduca nam je bejbe2018 i onda ja🤞🏼🍀 nadam se da si nam donila puno srece i da ce se nastavit u nizu ovo♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• lulu17
    26. Veljača 2022. 13:34

Hoce, bice sve dobro ! Rekla sam sebi jutros i da ne bude sad, bice kad dodje vrijeme za to, tako da morate biti jake i pozitivine!Sve se desava s razlogom.  Jedva cekam vase rezultate ❤❤❤❤

Lussy
    26. Veljača 2022. 14:18

Bar netko ceka😂 ja ne cekam vise,sinoc sam sebi rekla sta bude bit ce,napravila sam sve sta sam mogla,mozda jednostavno nije vrime i nije sudeno sad 🤷🏼‍♀️ Iako znam da cu plakat kad vidim rezultate al eto do cetvrtka sam u ovim mislima😅

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• NATALIE0407
    26. Veljača 2022. 19:54

Lussy

Bar netko ceka😂 ja ne cekam vise,sinoc sam sebi rekla sta bude bit ce,napravila sam sve sta sam mogla,mozda jednostavno nije vrime i nije sudeno sad 🤷🏼‍♀️ Iako znam da cu plakat kad vidim rezultate al eto do cetvrtka sam u ovim mislima😅

Draga jos nista nije gotovo.  Strpi se jos par dana i znat ces na cemu si. Daj Boze da i ti ugledas plus i da imas dobru betu. Ali sto se tice toga u pravu si. Ja kad sam odustala da se borim sama sa sobom i protiv sebe onda je i uspjelo da sam ostala trudna. Nemoj me pogresno svatit da sam odustala od pokusaja da imam dijete to nikad nebi. Ali odustala sam od tog svog razmisljanja da mora bit ako me razumijes. Kad sam se pomirila sa citavom situacijom i rekla Boze u ruke tvoje i uspjelo je.

Lussy
    26. Veljača 2022. 22:15

Da Natalie tako i ja razmisljam,realno da se mi razumimo ima nesto i u glavi sta stvara prekretnicu od velike zelje onda to bas nece..znam da niie gotovo nego eto tjedim se jedino sta i drugi imaju koji nemaju bas neke simptome al jedino sta mislim kako me tu i tamo proobode ko menstrualni grcevi onda me strah da stize vjestica a ja je ne mogu dobit dok ne prestanem s utricima😓 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

• Tonka22
    27. Veljača 2022. 08:58

Jutro curke, da se i ja ubacim malo 😊 pratim vas i moram priznati da ste sve divne s tolike potpore ❤️
    Situacija kod mene je ta da sam imala sad prvi stimulirani postupak. Iza mene su 5 inseminacija i 1 prirodni Ivf. Vratili su mi 3 dan jedan 10 stanični i jedan osmostanični. 
    9 dnt 3 dnevnih embrija(išla sam ranije) beta 112,3 😊 sreći nema kraja ali javlja se određeni strah jer u 4 godine pokušaja ovo je šok.
    11 dnt beta 233 😊 najgore je kad kopam po netu pa vidim vanmaterična trudnoća pa biokemijska pa ovo pa ono. Sama sebi sam najveći neprijatelj umjesto fa uživam😔
    Uskoro je uzv a ja sam u strahu da li će sve biti kako treba. Od simptoma što imam je pritisak u maternici, bol u križima i grudima i lagana mučnina ujutro i navečer. I ono što sam prvi puta primjetila je da mi je zadebljan vrat maternice jer kaf stavljam vaginalete malo ih teže stavim( to se javilo par dana prije vađenja bete pa dalje). 
    Malo me strah radi tog pritiska u maternici ali vidim da je dosta vas navelo da to ima❤️
    Šaljem puno pusica i dobrih vibracija 🥰

• lijana
    27. Veljača 2022. 09:22

Pozdrav drage saborke🤗 danas mi je 9dt (fet) petodnevni.Na dan transfera sam primila Pregnyl 5000.Znam da mu treba vise dana da izadje iz krvi,ali nisam mogla izdrzati i uradila sam test danas i naravno blago pozitivan sad ne znam jel i dalje to pregnil ili je trudnoca🙏.Kakva su vam iskustva posle pregnila sa testovima.Od simptoma nista,nocno znojenje pripisujem grijanju u stanu,bolne grudi standardno me bole uvijek.E sad glavna briga ne znam jel se kome desilo i da je nq kraju bilo uspjesno jeste da sam peti dan od transf.imala san i probudila se u orgazmu 🤯 nakon toga jedno 15 minuta sam imala jake bolove i grcenje.Molim vas za misljenje.Pokusavam ostati pozitivna.Ovo mi je cetvrta ivf.Prvi put sam sad primala imuno.infuziju jer je kod mene imunoloski problem.Hvala puno ocajna sam i zabrinuta.Puno srece svima.I da beta mi je u srijedu na 12ti dan.

Nola_
    27. Veljača 2022. 09:39

Jutro curke ☀️☀️
    Tonka čestitam🤗 pocetna beta ti je jako dobra i njeno pravilno dupliranje upucuje da se ne radi o vanmatericnoj i biokemijskoj trudnoci. Al shvacam tvoje strahove, moja beta je 10dnt (1 BC-e) bila skoro 300, a 12dnt skoro 800 pa sam brijala da je molarna. Pa kad je to proslo poceli su drugi strahovi i nisu prestali, samo su se apgrejdali🤓 to je valjda normalno kad napokon ugledas taj plusic. Pritisak je normalan i potraje neko vrijeme ne brini se 😘 Zelim ti od ❤️ urednu i mirnu trudnocu😘
    Lijana mislim da mu ne treba bas toliko dana da izade, ali bolje da ti se jave cure koje imaju iskustva s boosterima. Nadam se da je trudnoca ❤️ E da orgazam, i meni se dogodilo kad sam zatrudnila🙈 i par puta kasnije... pa mozda cak tjedno jednom sve do sada🤭 samo te pripremam🤣

• lijana
    27. Veljača 2022. 09:45

Nola_

Jutro curke ☀️☀️
    Tonka čestitam🤗 pocetna beta ti je jako dobra i njeno pravilno dupliranje upucuje da se ne radi o vanmatericnoj i biokemijskoj trudnoci. Al shvacam tvoje strahove, moja beta je 10dnt (1 BC-e) bila skoro 300, a 12dnt skoro 800 pa sam brijala da je molarna. Pa kad je to proslo poceli su drugi strahovi i nisu prestali, samo su se apgrejdali🤓 to je valjda normalno kad napokon ugledas taj plusic. Pritisak je normalan i potraje neko vrijeme ne brini se 😘 Zelim ti od ❤️ urednu i mirnu trudnocu😘
    Lijana mislim da mu ne treba bas toliko dana da izade, ali bolje da ti se jave cure koje imaju iskustva s boosterima. Nadam se da je trudnoca ❤️ E da orgazam, i meni se dogodilo kad sam zatrudnila🙈 i par puta kasnije… pa mozda cak tjedno jednom sve do sada🤭 samo te pripremam🤣

Jao Nola hvala ti ja placem od jutros na sve zivo,probudila sam se osjetljiva posle testa jos vise nemam pojma sta da mislim.Hvala ti puno bar oko orgazma da se ne brinem da ga iskljucim kao los znak.A pregnil sam guglala pa pise do 10 dana a danas je deveti 🤗 jedna briga manje hvala ti 🙏 nadam se da ce da se jave cure experti za booster.Molim se za bete svima ❤🙏

Nola_
    27. Veljača 2022. 09:58

Lijana orgazam ne moze biti los znak nikad 🤣🤣😅😅 salu na stranu, orgazam je odlican znak puno cura ga je dozivjelo u snu u tom prvom tjednu nakon transfera, drzim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.