cure evo da javim
BETA 8,11 u subotu idem ponovo….
😶 Koji dan si ju vadila?
9. dan od transfera lijepe blastice….
znaaam da je jako nisko i da je velika mogućnost biokemijske, ali dok ne prokrvarim ili dok se ne smanji nada postoji ☺️ simptomi su mi baš jaki danas, možda se kasnije ugnijezdila 🤗
Jutrooo!!
Ako smijem pitati, kako to da si vadila 9 dan betu? Pitam jer je i meni moj dr rekao da vadim betu 9 dnt. Iskreno, meni je to malo isto nekako rano. U prvom postpku sam vadila betu 14 dnt.. pa si mislim jel to neka nova politika ili što.
Upadam ko sa Marsa, sorry 🙈🙉😘
hej ☺️
pa evo ne znam ni ja kako i zašto, ali tako mi je doktor odredio.
upravo sam ju ponovila 11. dan, za cca sat vremena će rezultati 🤗🤗🙏
koji je tebi dan danas?
Ajde super, držim fige da ti se fino poduplala. Teoretski, 9 dan ni ne znam jel može biti puno veća nego tvoja 🤔, za očekivati je niske vrijednosti, samo da, onda mi uvijek vežemo niske vrijednosti bete sa biokemijskim trudnoćama, a ne mora nužno biti tako. Kakve su to sad novine, uf. Meni je danas 4 dan nakon feta. Jučer kupila testiće u mulleru pa si mislim dal da piškim ili ne 🤣🤣, već sam nestrpljiva. Do četvrtka ću ispaliti. A jutros me baš žestoko deru grčevi kao pred m. Nadam se da mi je to dobar znak, jer do mece svakako imam još barem 8 dana pa se nadam da je ovo to! Reci, jesi imala nekih simptoma ovih dana? Čitala sam zadnjih 10ak stranica ovdje da malo uđem u štos, ali isto ima puuno imena pa.ne mogu pohvatat sve..🥰
hvala ti ♥️
ma bježi, nemoj radit test samo si stres stvaraš
meni su 3 bila negativna, čak i taj 9. dan kad je beta bila blago pozitivna, niske su to vrijednosti da bi kućni pokazao
ti grčevi su ti jedini simptomi? moglo bi to biti to, ali opet ne mora nažalost značiti
ja sam od prvog dana imala simptome koji su se svaki dan pojačavali (od pritiska, grčeva, glavobolje, umora, bolova u leđima i cicama...), iste imam i dalje pa se nadam dobrom nalazu ☺️
Ma znam da, i ja mislim da ne bi ništa pokazao, al dobro, nek sam se naoružala pa nek za psihu testići budu barem u kupaonici na vidiku 🙈
Da, samo mi je to od simptoma. Leđa me bole, ali to mi je već danima pa to ni ne računam. Grudi ništa, nula bodova. Glavobolju sam imala, danas je prvi dan da ju nemam, ali i to pripisujem vremenu.. i tak... za sve imam argumente 🤪🙉
Javi nalaz, baš se veselim. Sigurno si trudna, i imaš lijepih simptoma 🤞🤞🤞🤞🤞
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Ma znam da, i ja mislim da ne bi ništa pokazao, al dobro, nek sam se naoružala pa nek za psihu testići budu barem u kupaonici na vidiku 🙈
Da, samo mi je to od simptoma. Leđa me bole, ali to mi je već danima pa to ni ne računam. Grudi ništa, nula bodova. Glavobolju sam imala, danas je prvi dan da ju nemam, ali i to pripisujem vremenu.. i tak… za sve imam argumente 🤪🙉
nažalost, izgubili smo ju... Beta 2,9
ništa, idemo sve iz početka
vama sretno ☺️
Da, samo mi je to od simptoma. Leđa me bole, ali to mi je već danima pa to ni ne računam. Grudi ništa, nula bodova. Glavobolju sam imala, danas je prvi dan da ju nemam, ali i to pripisujem vremenu.. i tak… za sve imam argumente 🤪🙉
nažalost, izgubili smo ju… Beta 2,9
ništa, idemo sve iz početka
vama sretno ☺️
Uff, šteta, baš mi je žao. Tuguj što moraš, zatim glavu gore i ispočetka, nema druge. Sretno dalje! 💖
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Pozdrav cure
Nije me bilo par dana,malo sam odmarala i skupljam snage za iduci transfer
Cekam menstruaciju i onda idemo na pregled po tablete odnosno po neku drukciju terapiju kaoo je dr rekao.
Trenutno pijem doslovno sve sto mogu😂 novalac pre natal,omegu,vitamin c i D …nadam se da ce ovo biti treca sreca,odluka je da vratimo sve 3 sto su na istoj slamcici i onda je to to..daj Boze da bude ovaj put dobitni,ako ne onda moramo ponovno inekcije i sve tako da mislim da cemo nakon ovog pokusaja zadnjeg odmorit par mj i vratit se svojoj rutini ..
Kako ste vi? Kakva je situacija? Nisam stigla sve procitat unazad
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro.
Marina zao mi je, al samo hrabro, bude🌹
I ja sam vadila betu 9dnt petodnevnog, to je u biti dan izostanka menstruacije pa bi prosjecni kucni test trebao pokazati (9+5=14), mada uvijek postoje iznimke kasnije implantacije i sl.
Lussy vjerujem da ces svakako dobiti tablete, mozda ti ubaci flastere estramon ili vaginalete. Flasteri su se pokazali odlicni u mom slucaju. Vjerujem da ce biti dobro ovaj put, jos uz sve te suplemente nema da ne bude! Sretno🍀
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro.
Marina zao mi je, al samo hrabro, bude🌹
I ja sam vadila betu 9dnt petodnevnog, to je u biti dan izostanka menstruacije pa bi prosjecni kucni test trebao pokazati (9+5=14), mada uvijek postoje iznimke kasnije implantacije i sl.
Lussy vjerujem da ces svakako dobiti tablete, mozda ti ubaci flastere estramon ili vaginalete. Flasteri su se pokazali odlicni u mom slucaju. Vjerujem da ce biti dobro ovaj put, jos uz sve te suplemente nema da ne bude! Sretno🍀
Nisam cula za te flastere?
Vidjet cu nadam se da cu dobit sto prije menstruaciju jer ionako sam pod Duphastonom tako da sigurno ce doci😊
Jooj nadam se da ovo sve sta radim ce pomoci i da ce napokon to biti to 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Hvala ti
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Ja sam u zadnjem FETu dobila estrofem + estramon flastere koje nalijepis na trbuh nisko i mijenjas svako 48h. Dr se odlucila na promjenu terapije jer bi se pod estrofemom zadebljavao endo medutim poceo bi brzo propadat (oko 12dc) onako poceo bi bijeliti na uzv ne bi bio vise lijep. Ova kombinacija se pokazala odlicnom za mene, i ja imam pcos. Cula sam da postoje neke vaginatele estrogena to nisam probala.
Ja sam ti stavljala i acidosalus vaginalete svako drugu noc od pocetka ciklusa dok nisu uveli utrogestan onda sam prestala. Nisam to spominjala u klinici ali ja ti nekako vjerujem da je i to pomoglo.
Ja sam u zadnjem FETu dobila estrofem + estramon flastere koje nalijepis na trbuh nisko i mijenjas svako 48h. Dr se odlucila na promjenu terapije jer bi se pod estrofemom zadebljavao endo medutim poceo bi brzo propadat (oko 12dc) onako poceo bi bijeliti na uzv ne bi bio vise lijep. Ova kombinacija se pokazala odlicnom za mene, i ja imam pcos. Cula sam da postoje neke vaginatele estrogena to nisam probala.
Ja sam ti stavljala i acidosalus vaginalete svako drugu noc od pocetka ciklusa dok nisu uveli utrogestan onda sam prestala. Nisam to spominjala u klinici ali ja ti nekako vjerujem da je i to pomoglo.
Ahaaa,pitat cu bas dr,a i vidjet cu sto ce on uopce uvest mozda budu ti flasteri,iskreno bas jedva cekam ic😊 nekako mislim da bi moglo bit to to😅
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
Vjerujem ti, bit ce sve ok, samo opusteno i vjeruj u svoja cuda ✨ javi kako ide i kako si😘
Sortiraj odgovore
Najstariji