Evo da se javim kupila sam Novalac,omega 3 kapsule,vitamin d i c..jedino sto mi je zena u ljekarni rekla da ima u novalac omega 3 al sad ne znam jel mi pametno pit to u tolikim kolicinama ili ne?
Anci inace kazu da je “pozitivna” strana biokemijske trudnoce ta sto tijelo odbacuje plod koji nije bio dobar ..znam da nije utjesno ali eto pokusaj razmisljat u tom smjeru..vjerujem da ce iduci put biti bolji..
Anna sretno!!
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Evo da se javim kupila sam Novalac,omega 3 kapsule,vitamin d i c..jedino sto mi je zena u ljekarni rekla da ima u novalac omega 3 al sad ne znam jel mi pametno pit to u tolikim kolicinama ili ne?
Anci inace kazu da je “pozitivna” strana biokemijske trudnoce ta sto tijelo odbacuje plod koji nije bio dobar ..znam da nije utjesno ali eto pokusaj razmisljat u tom smjeru..vjerujem da ce iduci put biti bolji..
Anna sretno!!
Taj Omega 3 ne moras piti svaki dan, popij ga svaki drugi, treci i to bude ok. Navodno ga skoro svi imamo premalo. 🤷♀️🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Anna sretno!!
Taj Omega 3 ne moras piti svaki dan, popij ga svaki drugi, treci i to bude ok. Navodno ga skoro svi imamo premalo. 🤷♀️🙂
Ahaa,hvalaa puno na pomoci😘😘
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Anci bananci zao mi je ali svw cure kazu da je biokemijska, koliko god grozno bilo, ipak dobar znak i da nakon nje vecina zena ostvari trudnocu.
Anna drago mi je cuti da si bolje, mi smo ovdje stvarno zene s nekom nadnaravnom snagom i divim vam se svima i sama sebi😅 mislim da se ceka 3 ciklusa ali nisam sigurna, provjeri s lijecnikom da bas budes fit i endo dobre primjecljivosti prije transfera da ne bi zbog toga izgubila dobar zametak. Kako su ti zamrznuti? Ako su na jedan nosac ja bi stavila sad oba (prevelik je sok zamrzavat 2x)
Neznam nit su mi rekli nit sam upucena posto mi je prvi put,sutra idem u 8 ujutro imam termin u klinicinpa cu sve znat 💞
Koja si krvna grupa. Pozitivna ili negativna
Nela:) upravo sam dobila ideju za novi nick😅
Lussy nizak ti je vitamin D, trebala bi ga navuc za bar jos 20, idealno bi bilo oko 120. Provjeri si TSH prije transfera, bilo bi dobro da je 2 (max 2.5)
Uzmi omegu, vitamin C. I naravno folnu obavezno.
Ne znam u kojoj si klinici neke pruzaju uslugu akupunkture radi bolje prokrvljenosti maternice, nisam probala ali cure kazu da bas osjecaju vrucinu oko maternice kao da je procirkuliralo. Ja sam radila cucnjeve prije transfera. Ako su dobri embriji uz sve ove mjere vjerujem da ce upalit ovaj put🍀
Oprosti, bio je tipfeler 🙈
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Hvala vam curke, imam samo pitanje za one koje ste to prošle, jeste li imale strašno bolnu m nakon? Naime, već treći dan se ne dižem iz kreveta što zbog psihe što zbog bolova😔😔
👩🏻37 god.
🧑🏻37 god.,loš spermiogram
13.12. Aspiracija 12 folikula
18.12. 4 blastociste, 2 transfer, 2 🐧🐧
30.12. Beta 20
3.1.22. Beta 2,3, biokemijska
28.1.22. Dogovor oko transfera 🐧🐧🤞🤞
Hvala vam curke, imam samo pitanje za one koje ste to prošle, jeste li imale strašno bolnu m nakon? Naime, već treći dan se ne dižem iz kreveta što zbog psihe što zbog bolova😔😔
Ja sam znala poslije biohemijskih trudnoca da imam bolove, jednom sam se umalo onesvijestila koliko mi je lose bilo. Ali sam popila brufen i caj(rastavic je bio cini mi se) nasla neki polozaj i odspavala. Poslije mi je bilo lakse.
Odmori sto vise... I polako u nove pobjede ♥️🍀
Ja sam znala poslije biohemijskih trudnoca da imam bolove, jednom sam se umalo onesvijestila koliko mi je lose bilo. Ali sam popila brufen i caj(rastavic je bio cini mi se) nasla neki polozaj i odspavala. Poslije mi je bilo lakse.
Odmori sto vise… I polako u nove pobjede ♥️🍀
Hvala draga na savjetu! 🤗🥰
👩🏻37 god.
🧑🏻37 god.,loš spermiogram
13.12. Aspiracija 12 folikula
18.12. 4 blastociste, 2 transfer, 2 🐧🐧
30.12. Beta 20
3.1.22. Beta 2,3, biokemijska
28.1.22. Dogovor oko transfera 🐧🐧🤞🤞
Curke moje nadam se da se drzite..
Ja bila jutros kod doktorice u klinici,kad sam ulazila kaze pa sto ja to citam sto se to desilo,pa jel moguce 🤕
Cekam da kaze kad da dodjem opet mialim sad reci ce 3,4 mjeseca..
Kaze ako se osjecate dobro kad dodje sljedeca M nazvati prvi dan i napraviti termin za 9,10 ti dan.
Vratit cemo 2 opet jer su zajedno zaledjeni 🥰
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji