Hvala drage moje cure❤️❤️ Nastavlja se dalje borba,nema predaje. Cuvajte se i sretno svima 🍀🥰🙏
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Ej curke imam jedno pitanje,znate da sam iz prvog pokusaja uspila ostat trudna,pa u 8 tjednu vise nije bilo otkucaja..
Sljedeci mjesec vec idem na transfer,jos dva zaledjena imamo..
Doktorica mi je rekla da opet pocnem piti folnu jer sam bila prestala one dane,a sad da vas pitam jel mi preporucate jos nesto prije transfera,stim da bi bilo bas za mozda odrzavanje ploda,a da se smije sa folnom kombinirat?
Hvala i ljubim vas 🤎
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Ej curke imam jedno pitanje,znate da sam iz prvog pokusaja uspila ostat trudna,pa u 8 tjednu vise nije bilo otkucaja..
Sljedeci mjesec vec idem na transfer,jos dva zaledjena imamo..
Doktorica mi je rekla da opet pocnem piti folnu jer sam bila prestala one dane,a sad da vas pitam jel mi preporucate jos nesto prije transfera,stim da bi bilo bas za mozda odrzavanje ploda,a da se smije sa folnom kombinirat?
Hvala i ljubim vas 🤎
🙏🍀🥰
Ja sam pila vit D, Selen, jela dosta ananasa (do ET,poslije nisam)zbog debljine endometrija, pila aspirin 100 da poboljsam cirkulaciju. Meni su odmah poslije ET ukljucili utrogestan (jos uvijek ga stavljam), cycloproginovu ali samo bijele tablete , injekcije progesterona i fragmin.
Naravno kad sam krenula sa fragminom prestala sam sa aspirinom.
Sretno svima 🍀🥰
Pozdrav
da se i ja javim ☺️ ima li koja da čeka BETU ovih dana?
11.01. sam imala FET blastociste (jedina koju smo uspjeli dobiti u 9. mj), simptoma imam puno
istog dana nakon transfera sam osjećala pritisak sa desne strane, danima poslije također, bolovi u grudima su počeli 2. dana, a oko 4. dana su počeli bolovi u leđima, glavobolja, kao neko peckanje oko pupka i menstrualni bolovi, što se brzo smirilo (osim menstrualnih bolova, to me uhvati 1-2 puta kroz dan, ali baaaš lagano)
sinoć sam se budila sa osjećajem slabosti, isti traje i trenutno i opet se javlja pritisak na istom mjestu kao prvi dan
u četvrtak idem vaditi krv
Marina, svi ovi simptomi mi zvuče odlično! 😊 I ja sam ih imala puno od samog početka, bili su jako slični ili isti. Držim fige, izgleda da bude beta lijepa! 🤞🍀
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Lucky785 hvala puno ♥️
sinoć sam spavala svega 3 i pol sata od nervoze 😂 sad malo uhvatila spremati kuhinju i nakon 10-ak min počeli bolovi...nadam se da se to bebica buni
Idemo odmarati do sutra ☺️
Lucky785 hvala puno ♥️
sinoć sam spavala svega 3 i pol sata od nervoze 😂 sad malo uhvatila spremati kuhinju i nakon 10-ak min počeli bolovi…nadam se da se to bebica buni
Idemo odmarati do sutra ☺️
🍀Sretno, polako. Ja u pocetku nisam imala neke simptome. Vise sam sebi umisljala. Pa gledala bradavice da li se vidi razlika, jer su me malo grudi bolile. Ali sad kad razmislim odmah sam se brze umarala i cesce sam isla na wc. Budila se po noci. Ponekad mi se javljao cudan okus u ustima. Poslije ivf puno znaci kad ti doktor kaze eto sad ste trudni, a ne kao meni prvi put sad cekamo da vidimo sta ce se desiti.
😂😂😂😂Nikog sretnijeg od mene nije bilo kad mi se pocelo javljati gadjenje i povracanje kad perem zube.
Cak i ako budes imala krvarenje ne mora znaciti najgore. Ja sam ga imala 5-6 dana i sve je u redu bilo. Samo polako,pozitivno razmisljanje i bice to sve dobro 🍀😘
🍀Sretno, polako. Ja u pocetku nisam imala neke simptome. Vise sam sebi umisljala. Pa gledala bradavice da li se vidi razlika, jer su me malo grudi bolile. Ali sad kad razmislim odmah sam se brze umarala i cesce sam isla na wc. Budila se po noci. Ponekad mi se javljao cudan okus u ustima. Poslije ivf puno znaci kad ti doktor kaze eto sad ste trudni, a ne kao meni prvi put sad cekamo da vidimo sta ce se desiti.
😂😂😂😂Nikog sretnijeg od mene nije bilo kad mi se pocelo javljati gadjenje i povracanje kad perem zube.
Cak i ako budes imala krvarenje ne mora znaciti najgore. Ja sam ga imala 5-6 dana i sve je u redu bilo. Samo polako,pozitivno razmisljanje i bice to sve dobro 🍀😘
daa haha i ja svaki dan promatram cice, kao vidjet ću neku promjenu 😂
pozitivno je što sam jučer u ovo vrijeme i navečer također imala temp 37,2 istu imam i sada 🤗 vjerujem da to mora biti to
još malo nespavanja večeras pa će nadam se od sutra biti lakše
daa haha i ja svaki dan promatram cice, kao vidjet ću neku promjenu 😂
pozitivno je što sam jučer u ovo vrijeme i navečer također imala temp 37,2 istu imam i sada 🤗 vjerujem da to mora biti to
još malo nespavanja večeras pa će nadam se od sutra biti lakše
Nemoj brinuti ako ti neki simptom poput temperature nestane ili se mijenja. Moja temperatura je bila konstantno 36 sa nešto, nije bilo nikakvih naznaka što se tiče nje same. 🤷♀️ Puno simptoma se pojavljuje zbog hormonske terapije, ali npr. jedini simptomi prije bete za koje ja mislim da su KOD MENE bili zbog trudnoće su bili predmenstrualni bolovi (identični onima pred menstruaciju, ali dugotrajniji) i to što mi je odjednom jako pasalo kiselo. Ovo sve ostalo - umor, probadanja, glavobolje, žeđ, nadutost, bol u grudima itd su sigurno i posljedica 'nakljukanosti' hormonima tijekom terapije pa je teško razaznati što se zapravo događa. Tako da ne znam jesam li imala puno intenzivnih simptoma vec od 2dpt zbog implantacije i trudnoce ili ne. 🤷♀️ U svakom slučaju, zbog mojeg iskustva i prema inf prikupljenim na forumima, svi ti simptomi su obećavajući. 😊 Nekako mi se čini da manje čekalica nema nikakvih simptoma, a pozitivinu betu, ali opet - svaki organizam drugačije reagira. Neke trudnice ni ne znaju da su trudne dok sam ja jedva funkcionirala prva 3 mjeseca. 🤷♀️
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Nemoj brinuti ako ti neki simptom poput temperature nestane ili se mijenja. Moja temperatura je bila konstantno 36 sa nešto, nije bilo nikakvih naznaka što se tiče nje same. 🤷♀️ Puno simptoma se pojavljuje zbog hormonske terapije, ali npr. jedini simptomi prije bete za koje ja mislim da su KOD MENE bili zbog trudnoće su bili predmenstrualni bolovi (identični onima pred menstruaciju, ali dugotrajniji) i to što mi je odjednom jako pasalo kiselo. Ovo sve ostalo - umor, probadanja, glavobolje, žeđ, nadutost, bol u grudima itd su sigurno i posljedica 'nakljukanosti' hormonima tijekom terapije pa je teško razaznati što se zapravo događa. Tako da ne znam jesam li imala puno intenzivnih simptoma vec od 2dpt zbog implantacije i trudnoce ili ne. 🤷♀️ U svakom slučaju, zbog mojeg iskustva i prema inf prikupljenim na forumima, svi ti simptomi su obećavajući. 😊 Nekako mi se čini da manje čekalica nema nikakvih simptoma, a pozitivinu betu, ali opet - svaki organizam drugačije reagira. Neke trudnice ni ne znaju da su trudne dok sam ja jedva funkcionirala prva 3 mjeseca. 🤷♀️
vidjet ćemo ujutro ☺️☺️ spremna sam na svaki mogući rezultat (koliko mogu biti)
Sortiraj odgovore
Najstariji