Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucky785
    20. Siječanj 2022. 11:05

marina562

Lucky785

Nemoj brinuti ako ti neki simptom poput temperature nestane ili se mijenja. Moja temperatura je bila konstantno 36 sa nešto, nije bilo nikakvih naznaka što se tiče nje same. 🤷‍♀️ Puno simptoma se pojavljuje zbog hormonske terapije, ali npr. jedini simptomi prije bete za koje ja mislim da su KOD MENE bili zbog trudnoće su bili predmenstrualni bolovi (identični onima pred menstruaciju, ali dugotrajniji) i to što mi je odjednom jako pasalo kiselo. Ovo sve ostalo - umor, probadanja, glavobolje, žeđ, nadutost, bol u grudima itd su sigurno i posljedica 'nakljukanosti' hormonima tijekom terapije pa je teško razaznati što se zapravo događa. Tako da ne znam jesam li imala puno intenzivnih simptoma vec od 2dpt zbog implantacije i trudnoce ili ne. 🤷‍♀️ U svakom slučaju, zbog mojeg iskustva i prema inf prikupljenim na forumima, svi ti simptomi su obećavajući. 😊 Nekako mi se čini da manje čekalica nema nikakvih simptoma, a pozitivinu betu, ali opet - svaki organizam drugačije reagira. Neke trudnice ni ne znaju da su trudne dok sam ja jedva funkcionirala prva 3 mjeseca. 🤷‍♀️

vidjet ćemo ujutro ☺️☺️ spremna sam na svaki mogući rezultat (koliko mogu biti)

Očekujemo sretne vijesti! 🤞🍀🍀🍀

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
    10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
    7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• EnaEna
    20. Siječanj 2022. 11:49

marina562

Lucky785

Nemoj brinuti ako ti neki simptom poput temperature nestane ili se mijenja. Moja temperatura je bila konstantno 36 sa nešto, nije bilo nikakvih naznaka što se tiče nje same. 🤷‍♀️ Puno simptoma se pojavljuje zbog hormonske terapije, ali npr. jedini simptomi prije bete za koje ja mislim da su KOD MENE bili zbog trudnoće su bili predmenstrualni bolovi (identični onima pred menstruaciju, ali dugotrajniji) i to što mi je odjednom jako pasalo kiselo. Ovo sve ostalo - umor, probadanja, glavobolje, žeđ, nadutost, bol u grudima itd su sigurno i posljedica 'nakljukanosti' hormonima tijekom terapije pa je teško razaznati što se zapravo događa. Tako da ne znam jesam li imala puno intenzivnih simptoma vec od 2dpt zbog implantacije i trudnoce ili ne. 🤷‍♀️ U svakom slučaju, zbog mojeg iskustva i prema inf prikupljenim na forumima, svi ti simptomi su obećavajući. 😊 Nekako mi se čini da manje čekalica nema nikakvih simptoma, a pozitivinu betu, ali opet - svaki organizam drugačije reagira. Neke trudnice ni ne znaju da su trudne dok sam ja jedva funkcionirala prva 3 mjeseca. 🤷‍♀️

vidjet ćemo ujutro ☺️☺️ spremna sam na svaki mogući rezultat (koliko mogu biti)

🍀🙏🥰🤰 Cekamo  lijepe vijesti. 

• marina562
    20. Siječanj 2022. 12:44

cure evo da javim
    BETA 8,11 u subotu idem ponovo....

Lucky785
    20. Siječanj 2022. 18:39

marina562

cure evo da javim
    BETA 8,11 u subotu idem ponovo….

😶 Koji dan si ju vadila?

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
    Vuk Vrhovac
    5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500

• marina562
    20. Siječanj 2022. 19:30

Lucky785

marina562

cure evo da javim

😶 Koji dan si ju vadila?

9. dan od transfera lijepe blastice....

znaaam da je jako nisko i da je velika mogućnost biokemijske, ali dok ne prokrvarim ili dok se ne smanji nada postoji ☺️ simptomi su mi baš jaki danas, možda se kasnije ugnijezdila 🤗

Lucky785
    21. Siječanj 2022. 13:46

marina562

Lucky785

marina562

cure evo da javim

😶 Koji dan si ju vadila?

9. dan od transfera lijepe blastice….

znaaam da je jako nisko i da je velika mogućnost biokemijske, ali dok ne prokrvarim ili dok se ne smanji nada postoji ☺️ simptomi su mi baš jaki danas, možda se kasnije ugnijezdila 🤗

O, pa jako rano! Malo prerano možda baš zbog niske vrijednosti. Ja sam je morala vaditi 14.dan. Znači da bi ti mogla biti već jako lijepa tad. 😊

👱‍♀️ '89. 👨‍💻 '88.
    Vuk Vrhovac

• marina562
    21. Siječanj 2022. 17:42

Lucky785

marina562

Lucky785

marina562

cure evo da javim

😶 Koji dan si ju vadila?

O, pa jako rano! Malo prerano možda baš zbog niske vrijednosti. Ja sam je morala vaditi 14.dan. Znači da bi ti mogla biti već jako lijepa tad. 😊

pa to se i ja nadam, ne znam nikoga da je vadio ovako rano pa nemam s čime usporediti
    znat ćemo sve ujutro, imam dobar osjećaj ☺️

Antoneta
    22. Siječanj 2022. 08:59

marina562

Lucky785

marina562

cure evo da javim

😶 Koji dan si ju vadila?

Jutrooo!!
    Ako smijem pitati, kako to da  si vadila 9 dan betu? Pitam jer je i meni moj dr rekao da vadim betu 9 dnt. Iskreno, meni je to malo isto nekako rano. U prvom postpku sam vadila betu 14 dnt.. pa si mislim jel to neka nova politika ili što.
    Upadam ko sa Marsa, sorry 🙈🙉😘

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

• marina562
    22. Siječanj 2022. 09:08

Antoneta

marina562

Lucky785

marina562

cure evo da javim

😶 Koji dan si ju vadila?

Jutrooo!!
    Ako smijem pitati, kako to da si vadila 9 dan betu? Pitam jer je i meni moj dr rekao da vadim betu 9 dnt. Iskreno, meni je to malo isto nekako rano. U prvom postpku sam vadila betu 14 dnt.. pa si mislim jel to neka nova politika ili što.

hej ☺️
    pa evo ne znam ni ja kako i zašto, ali tako mi je doktor odredio. 
    upravo sam ju ponovila 11. dan, za cca sat vremena će rezultati 🤗🤗🙏

koji je tebi dan danas?

Antoneta
    22. Siječanj 2022. 09:16

marina562

Antoneta

marina562

Lucky785

marina562

cure evo da javim

😶 Koji dan si ju vadila?

Jutrooo!!
    Ako smijem pitati, kako to da si vadila 9 dan betu? Pitam jer je i meni moj dr rekao da vadim betu 9 dnt. Iskreno, meni je to malo isto nekako rano. U prvom postpku sam vadila betu 14 dnt.. pa si mislim jel to neka nova politika ili što.

hej ☺️
    pa evo ne znam ni ja kako i zašto, ali tako mi je doktor odredio.
    upravo sam ju ponovila 11. dan, za cca sat vremena će rezultati 🤗🤗🙏

koji je tebi dan danas?

Ajde super, držim fige da ti se fino poduplala. Teoretski, 9 dan ni ne znam jel može biti puno veća nego tvoja 🤔, za očekivati je niske vrijednosti, samo da, onda mi uvijek vežemo niske vrijednosti bete sa biokemijskim trudnoćama, a ne mora nužno biti tako. Kakve su to sad novine, uf. Meni je danas 4 dan nakon feta. Jučer kupila testiće u mulleru pa si mislim dal da piškim ili ne 🤣🤣, već sam nestrpljiva. Do četvrtka ću ispaliti. A jutros me baš žestoko deru grčevi kao pred m. Nadam se da mi je to dobar znak, jer do mece svakako imam još barem 8 dana pa se nadam da je ovo to! Reci, jesi imala nekih simptoma ovih dana? Čitala sam zadnjih 10ak stranica ovdje da malo uđem u štos, ali isto ima puuno imena pa.ne mogu pohvatat sve..🥰

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.