Ej cure da se i ja javim..
Svaki dan mi je bolja situacija u glavi,bit ce i bolje,nekako sam to prihvatila jer druge nema,danas sam bila kod ginekologa nakon kiretaze kaze nije se nadao jer je sve bilo stvarno super 😏
Za 5 tjedana opet njemu na ultrazvuk nakon prve menstruacije koja bi trebala doci krajem ovog mjeseca,a u kliniku idem u srijedu pa cemo vidit sto tamo doktorica kaze..
Ja jedva cekam opet ici,a tila sam pitat koliko bi tribala cekat na sljedeci ET nakon kiretaze,posto imamo jos 2 🐧?
Prvi put smo dva(jedan se samo primio) a sad sam razmisljala ipak 1 pa da jedan ostane,a onda sam odlucila ipak 2 vratit..sto vi kazete?💞
Saljem svima puno zagrljaja 💕
Što god da odlučiš, bit će to ispravna odluka. Mi smo odmah znali da želimo staviti dvije. Ispalo je tako da nemamo nikakvih smrzlića jer smo imali samo 2 blastociste na kraju i njih smo stavili. 1 se primila, a druga nije stvarala probleme, na sreću. Ali moglo je biti i drugačije, od te druge je mogao nastati opasan hematom. A i blizanačka trudnoća je nekad rizična, a nekad ispadne sve super. Sve je rizik, samo ovisi koliko realno, a koliko pozitivno nastojiš sagledati situaciju prije odluke. 🙂 Možda malo neodgovorno i nerealno, ali ja sam nekako odmah mislila -"Ma sve bude to super." Bilo je sreće. A inače struka uvijek predlaže da se umetne samo jedna. Baš zbog tih rizika od negativnog razvoja događaja ako se primi samo jedna ili obje.
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Eto curke da vam se i ja javim, ovaj vikend sam imala užasno stresnu situaciju i znala sam da ne bude ispalo dobro…sinoć krenuo smeđi iscjedak…jutros beta pala…bila je trudnoća no eto nije se zadržala…ne znam kako izbaciti tugu iz sebe, plačem od jučer…čekaju me još dva smrzlića i to me tješi ali me utoliko i plaši ponovnog neuspjeha.
Jako mi je zao uhh.. stresne situacije i sve skupa kako da se zastitimo od toga..😔 zao mi je jako veliki zagrljaj ti šaljem
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Ne znam iskreno nakon koliko mozes ici s obzirom na kiretazu,ja znam da mi je dr.nakon OHSS-a cekao da dodem drugi ciklus tek nakon ,a nakon neuspjelog prvog FET-a trazio da dodem odma vim dobijem menstruaciju..iskreno cu ti reci ja sam ih imala 7 ,smrznuti na 3 slamcice 2,2,3 ,prvi put smo vratili jednu i nazalost tu jednu bacili jer nema ponovnog zamrzavanja i za tim bas zalim..drugi put smo vratili 2 i sad nas cekaju te 3. Ne znam sto cu ,imam osjecaj da su 3.previse,ali cu popricati sa svojim dr.danas sam se cula s njim dogovorila sam da pvaj ciklus necu doci nego tek iduci opet. U meduvremenu cu se nakljukat svim mogucim vitaminima i cajevima 😂 jedino sto moram od 14tog dana pit duphaston jer meni nikad ne znas ocu dobit ili ne🙄 a dr.je rekao da cemo ovaj put promjenit terapiju,iskreno jedva cekam ic opet♥️
Drago mi je da si bolje
Ej cure da se i ja javim..
Svaki dan mi je bolja situacija u glavi,bit ce i bolje,nekako sam to prihvatila jer druge nema,danas sam bila kod ginekologa nakon kiretaze kaze nije se nadao jer je sve bilo stvarno super 😏
Za 5 tjedana opet njemu na ultrazvuk nakon prve menstruacije koja bi trebala doci krajem ovog mjeseca,a u kliniku idem u srijedu pa cemo vidit sto tamo doktorica kaze..
Ja jedva cekam opet ici,a tila sam pitat koliko bi tribala cekat na sljedeci ET nakon kiretaze,posto imamo jos 2 🐧?
Prvi put smo dva(jedan se samo primio) a sad sam razmisljala ipak 1 pa da jedan ostane,a onda sam odlucila ipak 2 vratit..sto vi kazete?💞
Saljem svima puno zagrljaja 💕
VukVrhovec -dvije ins. Beta 0,ivf1 stimulirani ,et beta0
Vinogradska-1ins. Beta0,,ivf-4- et -beta 0,
1prirodni aspiracija nezrela stanica nije doslo do oplodnje
Ivf-5-polustimulirani -3stanice-2oplodene- embriotransver -1-peti dan-cekanje bete-1.2😥
9.11 ivf polik konzultacije.
12mj IVF-6 stimulirani💪💪cista/folikul i jedan folikul 11.12.aspiracija imamo dvije stanice 🍀 14.12et 😇🙏🍀🍀🍀 beta 27.12-1.20😭
"Poželi nesto možda se čudo dosađuje"
,
"Hodaj nebo strpljive voli."🙏😇
Draga Anci jako mi je žao. Ali nemoj se bojati ni plašiti nego budi sretna jer imaš još dva smrzlića!! 😁😁 Kreni s veseljem i optimizmom i želja će ti se ostvariti 💪💪💪
U petrovoj bolnici u Zagrebu čula sam doktoricu kad je rekla da se 90% trudnoća nakon Ivf uspijeva u 2. pokušaju 😁😁
Eto valjda doktorica zna što priča 😊
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Draga Anci jako mi je žao. Ali nemoj se bojati ni plašiti nego budi sretna jer imaš još dva smrzlića!! 😁😁 Kreni s veseljem i optimizmom i želja će ti se ostvariti 💪💪💪
U petrovoj bolnici u Zagrebu čula sam doktoricu kad je rekla da se 90% trudnoća nakon Ivf uspijeva u 2. pokušaju 😁😁
Eto valjda doktorica zna što priča 😊
Hvala ti draga na lijepim riječima 🥰 a toj doktorici pozlatile se riječi, i nadam se da ću u drugom pokušaju biti jača i sigurnija 💪🤞
👩🏻37 god.
🧑🏻37 god.,loš spermiogram
13.12. Aspiracija 12 folikula
18.12. 4 blastociste, 2 transfer, 2 🐧🐧
30.12. Beta 20
3.1.22. Beta 2,3, biokemijska
28.1.22. Dogovor oko transfera 🐧🐧🤞🤞
Pozdrav cure u dogovoru sa svojim dr sam pricala da pocmem piti neke vitamine za prije trudnoce
On mi je rekao da uzmem bilo koje zanima me za koje vi mislite da su najbokje ili ste cule za neke da su bolje
Novalac,solgar,dietpharm?
🙋🏼♀️ 23 god-PCOS
🙋🏼♂️34 god-losa morfologija
1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭
Pozdrav cure u dogovoru sa svojim dr sam pricala da pocmem piti neke vitamine za prije trudnoce
On mi je rekao da uzmem bilo koje zanima me za koje vi mislite da su najbokje ili ste cule za neke da su bolje
Novalac,solgar,dietpharm?
Za Novalac znam da sadrzi metil folat (pričale smo o tome Nela i ja nedavno) pa je odličan izbor. Za Solgar i Dietpharm ne znam dal sadrže folnu kiselinu ili folat. Vitamin D provjeri i isto uzimaj obavezno, a ne bi bilo loše da uzimaš i Omega-3 jer to većini ljudi nedostaje i da si provjeriš i selen. I da obogatiš prehranu orašasrim plodovima, voćem i povrćem, ako već nisi. 🙂 Možda se još netko sjeti nekog korisnog savjeta. 🙂
👱♀️ '89. 👨💻 '88.
Nalazi uredni, AMH 11.4. HSG✔️
2019. Operacija seroznog papilarnog cistadenofibroma na lijevome jajniku -> jajnik malo manji.
Vuk Vrhovac
4.mj 2021. - prirodna inseminacija ❌️
10.mj 2021. - stimulirani IVF - 2 blastociste (14.d beta 967, 16.d beta 3 500)
7.mj 2022. Rodio se naš maleni 👶
5.mj 2024. Stimulirani IVF - 1 dvodnevni(Gonal, Cetratide, Decortine, Aspirin, cyclogest, injekcija za potporu implantacije), 16.dan beta 782 18.dan 2 500
Nela:) upravo sam dobila ideju za novi nick😅
Lussy nizak ti je vitamin D, trebala bi ga navuc za bar jos 20, idealno bi bilo oko 120. Provjeri si TSH prije transfera, bilo bi dobro da je 2 (max 2.5)
Uzmi omegu, vitamin C. I naravno folnu obavezno.
Ne znam u kojoj si klinici neke pruzaju uslugu akupunkture radi bolje prokrvljenosti maternice, nisam probala ali cure kazu da bas osjecaju vrucinu oko maternice kao da je procirkuliralo. Ja sam radila cucnjeve prije transfera. Ako su dobri embriji uz sve ove mjere vjerujem da ce upalit ovaj put🍀
Anci bananci zao mi je ali svw cure kazu da je biokemijska, koliko god grozno bilo, ipak dobar znak i da nakon nje vecina zena ostvari trudnocu.
Anna drago mi je cuti da si bolje, mi smo ovdje stvarno zene s nekom nadnaravnom snagom i divim vam se svima i sama sebi😅 mislim da se ceka 3 ciklusa ali nisam sigurna, provjeri s lijecnikom da bas budes fit i endo dobre primjecljivosti prije transfera da ne bi zbog toga izgubila dobar zametak. Kako su ti zamrznuti? Ako su na jedan nosac ja bi stavila sad oba (prevelik je sok zamrzavat 2x)
Anci bananci zao mi je ali svw cure kazu da je biokemijska, koliko god grozno bilo, ipak dobar znak i da nakon nje vecina zena ostvari trudnocu.
Anna drago mi je cuti da si bolje, mi smo ovdje stvarno zene s nekom nadnaravnom snagom i divim vam se svima i sama sebi😅 mislim da se ceka 3 ciklusa ali nisam sigurna, provjeri s lijecnikom da bas budes fit i endo dobre primjecljivosti prije transfera da ne bi zbog toga izgubila dobar zametak. Kako su ti zamrznuti? Ako su na jedan nosac ja bi stavila sad oba (prevelik je sok zamrzavat 2x)
Neznam nit su mi rekli nit sam upucena posto mi je prvi put,sutra idem u 8 ujutro imam termin u klinicinpa cu sve znat 💞
Kada Bog kaze "budi",ono biva 😇
Sortiraj odgovore
Najstariji