Indometacin nisam primala. Dexametason sam dobila 6 komada u 24.tt, sad su mi jedan dali.
Ja bi doma, oni nedaju. Danas me prebacuju na odjel gdje sam lezala pa da se sa "svojim" doktorima dogovaram.
Bas sam nervozna... Una mi je u procesu adaptacije u vrtic i znam da ce joj biti koma uz to jos da i mene nema doma.
Tako puno dexametasona si primila. Ja sam mislila da se prime 3 doze i to je to. Tako sam ja s Ritom.
A možda će te tvoji dr. na odjelu držati dan-dva ponoviti nalaze i otpustiti te. Jel imaš još bolove? Jesu gledali šav? U kakvom je on stanju?
Znam da je teško zbog curice i vrtića, ali ne sumnjam da će ona to super prihvatiti. Mozda ce joj biti zanimljivije među djecom nego doma.
Ritin vrtić se renovira i tek 2.11 se otvara pa će i ona imati prilagodbu. Veća je pa mislim da neće biti problem. A i tata joj radi u tom vrticu.
Ja sam jutros bila na kontroli, nalazi krvi su uredne osim crp- a koji je kao inače povišen. Urin dobar, ogtt test super. Šav drži, i kontrola za 3 tjedna. Bebica ima 1100g i na zadak je. Dr kaze da je to bolje u ovoj situaciji jer glavica više vrši pritisak na šav. Pitala sam da dexametazon, kaze ukoliko bude potrebel da ću primiti, za sad nema.
Kako ste vi?
Mene je noćas cijeli trbuh bolio od nervoze i panika me uhvatila. Mislila sam da su trudovi i probudim muža i kad me on zapričao i kad sam skrenula misli svi bolovi prestali. Stres je čudo što nam čini.
Ja sam danas dosla doma. Jucer nesto ctg nije bio dobar pa su mi jos nekoliko njih snimili, ostali su bili ok. Svi nalazi ok osim secera koji je povisen pa moram na dijetu i za tjedan dana napraviti GUK profil doma i donjeti u labos u Petrovu i kontrolni ctg napraviti.
Drago mi je da je kod tebe sve super! 😃
Mene popodne krenulo nesto boluckati. Kao menstrualni bolovi. Jel vama bilo tako?
Sve me nesto boli, ne znam vise kako ni gdje boli...
Jel se smirilo?
Hej, popila sam normabel i magnezij pa se smirilo. Al bas sam se prepala. Mozda i jer sam duhe hodala po gradu poslije pregleda. Sad je dobro. Kako ste vi?
Ja sam 21 tjedan i stalno nesto bolucka...vec sam se navikla...
Nama je treci tjedan u bolnici,nemam uopce osjecaj da sam toliko tu, vec sam se navikla, sigurnije se osjecam...neka nas do Bozica tu...onda cemo se druskati s tatom u sredenoj kuci 🙂
Tako je! A i njemu je mozda lakse da si tu, bar moj tako kaze, ipak smo im ovako nepokretne obaveza.
Drago mi je da se smirilo Senoritakova, drz se ti horizontalne, to hodanje nakon lezanja svaki put zavrsi s nekim bolovima.
Ja u 35.tjednu! ❣
Sortiraj odgovore
Najstariji