Serklaža + ureaplazma

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaK
    06. Listopad 2020. 23:41

Odlicnooooo 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Senoritakova

Cure da vam javim, stigli mi nalazi briseva i uspjela sam se rjesitif Ureaplasme…jeeeeeee

Senoritakova
    09. Listopad 2020. 15:41

Curke kako ste? Jel imala koja pregled? 

• ivaK
    10. Listopad 2020. 07:02

Senoritakova

Curke kako ste? Jel imala koja pregled?

Hej, ja sam imala jucer cervikometriju jer beban opasno.udara po cerviksu vec danima... stanje nepromjenjeno, zatvorena, t usce, cerviks preko 3 cm... kks i crp juce uredni. 
    Ja ostajem do sigurnih tjedana u bolnici...vjerovatno narednih 2 mjeseca...i dr i ja se dogovorile...sigurnije se osjecam tu...imam cimerica i vrijeme prolazi, vec sam 15 dana u bolnici...
    Jedino mi tesko pada sto nema posjeta....muz za to vrijeme kreci kucu i sve ostalo sto bas uz mene nije stigao....

Senoritakova
    10. Listopad 2020. 10:14

Super Iva na odličnom pregledu. Tako je i mene malac udarao u tim tjednima pa mi je Renchi napisala da će proći kroz 2-3 tjedna j stvarno je. Sad udara sa strane najvise.
    Ma sigurnija si u bolnici i samo da sto duže ostane tako odlično stanje.
    Ja jucer vadila krv, urin, radila ogtt test. A u utorak idem na kontrolu. Sinoc me uhvaio išijas u lijevoj nozi. Jedva hodam do wc-a. Katastrofa.

• ivaK
    11. Listopad 2020. 04:55

Da jos desetak tjedana do Bozica....brzo ce to...a.onda lakse disemo u Novoj godini s 32 tt....
    Doktorica mi.je jucer predlozila Arabin pesar ugraditi dodatno da se smanji opterecenje ploda na grlic...ja sam rekla sve samo da iznesemo trudnocu do kraja....rekla je da.je bezopasno te dodatno ucrsti grlic...jel netko cuo za to? Radio to?

Senoritakova
    11. Listopad 2020. 12:00

Nikad čula za to. Ako saznaš više javi što je. Baš me sad zanima

Senoritakova
    11. Listopad 2020. 12:06

Sad guglala pa vidim da je to neki silokonski prsten i kao isto vrsta serklaže. Sad ne znam jel se može kombinirat s ovom obicnom serklažom. 

renchiii
    11. Listopad 2020. 22:43

Nisam ni ja cula, ali ako moze pomoci...
    Meni je termin 26.11.
    Super da si se rijesila bestije, to je stvarno odlicno za podizanje pozitivnog razmisljanja 😁
    Iva tu si najmirnija, nemas djece, a bez muza se moze hihi. 😊
    Napuni baterije za bebicu, a kad dodjes u sigurne tjedne ce te pustiti doma sigurno pa ces jos s muzem vremena provesti prije bebe 😉
    Ja sam imala u petak uzv, beba ima 2511g, veca je za tjedan dana tako da smo po ultrazvuku umjesto u 34. u 35.tt sto me bas razveselilo.
    Ugl nocas su me probudili bolovi i stezanje pa sam otisla u Petrovu, nalazi svi ok, ctg ne pokazuje nista, tako da hvala Bogu nije jos krenulo iako me nije cak ni bilo strah. Htjela sam odmah potpisati za doma, ali jedan stariji dr me odgovorio da ostanem do sutra za svaki slucaj da ne bi nesto s posteljicom se dogadjalo jer je nisko, a ja jos uvijek osjecam bol nisko, dok se ostalo smirilo. Dali su mi samo Dexametason, hvala Bogu bez tokolize, mrzim ju.
    Tak da cu se odmoriti, sve su mi napravili pa sam mirna i super.

• ivaK
    11. Listopad 2020. 23:12

Jao kako si blizu termina, ja jedva cekam...
    Rekla je da to pomaze serklazi...umanjuje opterecenje bebe na cerviks....
    Meni je dvaput dala tokolizu zbog bolova u ledima i naprijed koji se nisu smirivali po dva dana...primila sam indometacin, jel netko cuo, primio ga?

Senoritakova
    12. Listopad 2020. 09:10

Joj Renchii tako ti zavidim na visokim tjednima...jedva čekam da pređem 30tt. Bitno da si ti sigurna da je sve ok. Vjerovatno će te pustiti kroz par dana. Jesi ti tek sad primila dexametason? 
    Iva ako čuva bebu ona bi i ja pristala na taj passer. 
    Ja se nadam urednom pregledu sutra i da neću završiti u bolnici. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.